Aveti nevoie de serviciile unui evaluator imobiliar in Alexandria, si ati dori un tarif cat mai avantajos?

Platforma Expert24 va ofera oportunitatea de a obtine gratuit cea mai buna oferta de pret de la 5 profesionisti autorizati locali – Rapid, comod, practic! La scurt timp dupa completarea formularului de cerere de oferta de pret veti primi oferta pe email sau pe telefon!

(*Bine de stiut: completarea formularului nu implica nici un angajament, ci doar constituie o cerere de oferta; daca oferta primita nu se potriveste cu asteptarile Dvs, aveti posibilitatea de a contacta oricand alti evaluatori)

 

Servicii de evaluari imobiliare in Alexandria

 
 

  • Folositi un serviciu de ofertare complet gratuit
  • Obtineti un pretul aliniat cu bugetul Dvs
  • Faceti economie de bani si timp
  • Lucrati doar cu experti verificati
  • Beneficiati de garantii multiple
  • E simplu, comod si practic
  • Primiti oferta rapid

Ce este si ce face un evaluator imobiliar ANEVAR

Un evaluator imobiliar Alexandria autorizat, dupa cum mai este numit oficial expertul evaluator, este o persoana instruita si autorizata, cu experienta, cunostintele si competentele necesare pentru a aplica tehnicile si instrumentele legale adecvate si caracteristice pentru a realiza o evaluare in conformitate cu Codul Deontologic al profesiei, precum si cu Standardele de evaluare a bunurilor.

Procesul de evaluare se finalizeaza cu o valoare a proprietatii, iar acest proces se realizeaza de catre expertul evaluator – membru al Asociatiei Nationale a Evaluatorilor din Romania (ANEVAR). Dupa un proces impartial de evaluare, specialistul intocmeste un raport de evaluare, in care stabileste valoarea proprietatii, luand in considerare caracteristicile calitative si modul de folosinta al proprietatii evaluate.

Pentru ca un evaluator imobiliar sa realizeze o analiza adecvata a valorii unei proprietati, acesta trebuie sa posede atat cunostinte de specialitate in domeniu cat si experienta relevanta. In plus, pe durata procesului de evaluare trebuie sa respecte si sa se raporteze la Standardele in domeniul evaluarii bunurilor. Acesti profesionisti trebuie sa isi insuseasca si sa respecte codul etic al ANEVAR in activitatea lor.

Standardele in domeniul evaluarii bunurilor imobiliare si Codul Deontologic ANEVAR vin in sprijinul activitatii de evaluare si al pregatirii profesionale a membrilor acestei asociatii, reprezentand de asemenea ghiduri de bune practici pe plan international, conform carora expertii isi pot desfasura activitatea.

Evaluatorii – ca orice profesionisti intr-un domeniu – trebuie sa se ingrijeasca de perfectionarea profesionala continua prin intermediul programelor de instruire, lucru incurajat si de standardele internationale in domeniu. Atunci cand dumneavoastra solicitati servicii de evaluare, trebuie sa stiti faptul ca evaluatorul imobiliar pe care il angajati are obligatia de a se instrui si perfectiona minim 20 de ore pe an, indiferent de numarul specializarilor pe care il are. Acesta este un lucru destul de putin cunoscut.

De asemenea, un evaluator imobiliar pe care il angajati trebuie sa fie specializat in tipul de proprietate și disciplina economica adecvata lucrarii dumneavoastra, pentru a asigura corectitudinea si calitatea evaluarii. Evaluatorul are datoria si responsabilitatea de a intocmi un raport de evaluare indiferent de tipul de proprietate evaluat: cladiri industriale ori civile, apartamente, case sau constructii speciale.

Dumneavoastra puteti verifica legalitatea si calitatea de evaluator imobiliar a persoanei pe care doriti sa o angajati prin intermediul legitimatiei si parafei specifice, urmarind si viza legitimatiei pentru anul in curs.

Un evaluator cunoaste, intelege si utilizeaza in mod corect terminologia specifica in domeniu, iar cel care interpreteaza si analizeaza raportul in vederea unui demers comercial in legatura cu proprietatea respectiva, respectiv vanzarea sau cumpararea sa, trebuie sa posede minime cunostinte pentru a intelege informatiile redate in raport.

Un evaluator imobiliar Alexandria trebuie sa aiba in vedere si sa aplice corespunzator instrumentele si metodologiile specifice in domeniul evaluarii, conform standardelor internationale, in mod impartial, fara a se lasa influentat de eventuale interese personale. Analizele realizate trebuie sa fie corecte, elocvente, si sa ia in considerare toate aspectele relevante pentru procesul de evaluare.