Certificat energetic Zalau

Cautati un auditor energetic in orasul Dvs pentru a intocmi un certificat energetic Zalau? Mai jos gasiti o lista cu auditori energetic atestati de MLPDA, impreuna cu datele necesare pentru a-i putea contacta:

Cautati un profesionist in audit energetic, iar un pret cat mai bun este important pentru Dvs?

Acum puteti obtine gratuit 5 oferte de pret de la profesionisti autorizati locali prin intermediul platformei Expert24 – iar Dvs o puteti alege pe cea mai avantajoasa! Rapid, comod, gratuit – tot ce trebuie sa faceti este sa completati formularul de cerere de oferta!

(*completarea formularului nu va obliga la nimic, ci doar constituie o cerere de oferta; daca nu sunteti multumit/a de oferte, puteti contacta oricand alti prestatori de servicii)

Auditori energetici in Zalau

TUZ Proiect IG

Adresa: Str. Crisan, Nr. 11, Et. 2, Camera 7, Zalau
Website: –
Telefon: 0741 508 585
Email: –
Pagina de Facebook: https://facebook.com/Audit-Energetic-Zalau-TUZ-Proiect-IG-1290648284321276/


Certificat energetic – Gaseste un auditor pentru a-l elibera

Nu e exclus ca unii detinatori romani de imobile si spatii sa fie nepregatiti sa fie informati ca nu isi pot da in chirie sau vinde spatiul sau proprietatea detinuta fara un certificat energetic Zalau. Aceste documente sunt necesare pentru a face oamenii mai atenti la eficienta energetica a cladirilor, si intr-un final, vor conduce la scaderea consumului de energie.

Daca va aflati in situatia in care ati descoperit ca va trebuie un certificat energetic, veti fi nevoit sa localizati un auditor energetic care sa va serveasca cu aceasta sarcina. Specialistii din aceasta industrie va vor asista cu informatiile de care e nevoie, si va vor ajuta sa intocmiti actele care sunt solicitate la eliberarea unui certificat energetic.

Un certificat energetic se elaboreaza doar de catre un profesionist numit auditor energetic, acesta fiind atestat de catre Ministerul Lucrarilor Publice, Dezvoltarii si Administratiei. Recomandarile regasite intr-un certificat energetic sunt menite sa asiste detinatorii sa diminueze consumul de energie al constructiei pe care o poseda. Bineinteles, aceste recomandari nu sunt obligatorii, si fiecare detinator in parte poate decide daca sa le puna in aplicare sau nu.

Iar daca vine vorba de termenul de valabilitate, aceste acte au o valabilitate de 10 ani. De retinut ca scopul principal al unui certificat energetic este scaderea emisiilor de gaze care incalzesc planeta, precum si ajutarea proprietarilor de apartamente sa reduca facturile la energie.

Unele dintre studiile recente au ilustrat ca aproximativ 27% din totalul de consum de energie al Romaniei este rezultatul caselor, iar in ultimul timp, emisiile de dioxid de carbon s-au amplificat in procent alarmant. In acest moment, avem foarte multe constructii in tara noastra care performeaza sub standardul de baza de eficienta energetica.

Pe aceasta cale, acest certificat energetic este obligatoriu pentru ca calculeaza eficienta energetica a unei cladiri, si propune diverse actiuni pentru imbunatatirea ei. Posesorii de cladiri care planifica sa le vanda sau le ofere spre inchiriere trebuie sa prezinte cumparatorilor sau chiriasilor un certificat energetic pentru constructia despre care e vorba. Toti indivizii trebuie sa fie informati asupra efectelor emisiilor de gaze cu efect de sera, si trebuie sa se educe in scopul de a contribui la un mediu inconjurator mai sanatos.

Un certificat energetic se elibereaza in mod normal la cateva zile dupa ce au fost adunate datele necesare despre constructie. Pretul documentului se stabileste de catre firma de audit energetic care realizeaza actul, si este influentat de imobilul analizat. Daca nu aveti experienta si nu aveti timp sa preparati actele necesare, veti fi bucuros sa aflati ca auditorul va poate ajuta cu acest proces.

Asadar, detinatorii de cladiri care au nevoie sa obtina un certificat energetic sunt indrumati sa caute o companie de audit energetic care ofera servicii de de calitate la tarife cat mai atractive. Inainte de a confirma o colaborare, fi-ti sigur ca auditorul ofera consultanta pentru intocmirea hartiilor necesare, si pentru scaderea consumului de energie. Pentru a fi sigur ca veti avea o experienta placuta, alegeti o companie de certificat energetic Zalau cu recomandari din partea familiei sau prietenilor.