Certificat energetic Zalau

Cautati un auditor energetic in orasul Dvs pentru a intocmi un certificat energetic Zalau? Mai jos gasiti o lista cu auditori energetic atestati de MLPDA, impreuna cu datele necesare pentru a-i putea contacta:

Cautati un profesionist in audit energetic, iar un pret cat mai bun este important pentru Dvs?

Acum puteti obtine gratuit 5 oferte de pret de la profesionisti autorizati locali prin intermediul platformei Expert24 – iar Dvs o puteti alege pe cea mai avantajoasa! Rapid, comod, gratuit – tot ce trebuie sa faceti este sa completati formularul de cerere de oferta!

(*completarea formularului nu va obliga la nimic, ci doar constituie o cerere de oferta; daca nu sunteti multumit/a de oferte, puteti contacta oricand alti prestatori de servicii)

Auditori energetici in Zalau

TUZ Proiect IG

Adresa: Str. Crisan, Nr. 11, Et. 2, Camera 7, Zalau
Website: –
Telefon: 0741 508 585
Email: –
Pagina de Facebook: https://facebook.com/Audit-Energetic-Zalau-TUZ-Proiect-IG-1290648284321276/


Certificat energetic – Gaseste un auditor pentru a-l realiza

Este posibil ca unii posesori romani de constructii si spatii sa fie nepregatiti sa afle ca nu isi pot inchiria sau scoate la vanzare spatiul sau cladirea detinuta daca nu are un certificat energetic Zalau. Astfel de documente sunt necesare pentru a face oamenii mai atenti la eficienta energetica a imobilelor, si in cele din urma, vor avea ca efect reducerea consumului de energie.

In cazul in care va aflati in circumstanta in care va trebuie un certificat energetic, este recomandat gasiti un auditor energetic care sa va asiste cu aceasta sarcina. Profesionistii din aceasta industrie va vor ajuta cu datele necesare, si va vor ajuta sa intocmiti documentele care sunt solicitate la realizarea unui certificat energetic.

Un certificat energetic se elaboreaza doar de catre un profesionist numit auditor energetic, care este atestat de Ministerul Lucrarilor Publice, Dezvoltarii si Administratiei. Recomandarile prezente intr-un certificat energetic sunt menite sa sprijine proprietarii sa reduca consumul energetic al cladirii detinute. Bineinteles, aceste recomandari nu sunt obligatoriu de implementat, si fiecare posesor in parte are libertatea sa aleaga daca sa le puna in aplicare sau nu.

In ceea ce priveste termenul de valabilitate, aceste acte sunt valabile timp de 10 ani. Merita amintit ca functia principala a unui certificat energetic este scaderea emisiilor de gaze cu efect de sera, impreuna cu sprijinirea detinatorilor de imobile sa aibe facturi mai mici la energie.

Unele dintre studiile recente au ilustrat ca aproximativ 25% din totalul de consum energetic al Romaniei este realizat de case, si in ultimul timp, emisiile de gaze de sera au crescut ingrijorator. In acest moment, sunt prezente foarte multe imobile in Romania care nu se incadreaza in standardul de baza de eficienta energetica.

Asadar, acest certificat energetic a devenit obligatoriu dpdv legal deoarece evalueaza eficienta energetica a unui imobil, si propune unele actiuni pentru imbunatatirea acestui aspect. Posesorii de cladiri care planifica le puna in vanzare sau le ofere spre inchiriere sunt obligati sa puna la dispozitia cumparatorilor sau chiriasului un certificat energetic pentru constructia in cauza. Toti indivizii trebuie sa stie despre efectul emisiilor de gaze cu efect de sera, si trebuie sa fie educati spre a contribui la un mediu inconjurator mai curat.

Un certificat energetic se obtine de regula la o zi sau doua dupa ce au fost adunate datele necesare despre cladire. Costul documentului se fixeaza de catre auditorul energetic care elibereaza actul, si este influentat de imobilul respectiv. Daca sunteti nou in acest domeniu si nu aveti timp sa realizati hartiile necesare, probabil va veti bucura sa fiti informat ca auditorul va poate sprijini in acest sens.

In concluzie, posesorii de cladiri care vor sa obtina un certificat energetic sunt indrumati sa se orienteze spre o firma de audit energetic care ofera servicii de de inalta calitate la tarife cat mai convenabile. In plus, inainte de a semna o intelegere, fi-ti sigur ca auditorul e gata sa ofere consultanta necesara pentru realizarea actelor necesare, cat si pentru reducerea consumului de energie. Pentru a va asigura ca veti intampina o experienta lipsita de neplaceri, alegeti o societate de certificat energetic Zalau recomandata din partea familiei sau prietenilor.