Certificat energetic Vaslui

Cautati un auditor energetic in orasul Dvs pentru a intocmi un certificat energetic Vaslui? Mai jos gasiti o lista cu auditori energetic atestati de MLPDA, impreuna cu datele necesare pentru a-i putea contacta:

Cautati un profesionist in audit energetic, iar un pret cat mai bun este important pentru Dvs?

Acum puteti obtine gratuit 5 oferte de pret de la profesionisti autorizati locali prin intermediul platformei Expert24 – iar Dvs o puteti alege pe cea mai avantajoasa! Rapid, comod, gratuit – tot ce trebuie sa faceti este sa completati formularul de cerere de oferta!

(*completarea formularului nu va obliga la nimic, ci doar constituie o cerere de oferta; daca nu sunteti multumit/a de oferte, puteti contacta oricand alti prestatori de servicii)

Auditori energetici in Vaslui

Geometrul SRL

Adresa: Slt. Adrian Ioanesei nr. 20, Vaslui
Website: http://www.cadastruvaslui.ro
Telefon: 0748 759 597
Email: geometrul [at] yahoo.com
Pagina de Facebook: –


Certificat energetic – Gaseste un auditor pentru a-l realiza

Nu e exclus ca unii proprietari din Romania de cladiri si spatii sa fie uimiti sa afle ca nu isi pot inchiria sau pune in vanzare spatiul sau constructia detinuta daca nu are un certificat energetic Vaslui. Astfel de hartii sunt necesare pentru a face persoanele mai atente la eficienta energetica a constructiilor, si intr-un final, vor avea ca efect reducerea consumului de energie.

In cazul in care va aflati in circumstanta in care va trebuie un certificat energetic, veti fi nevoit sa localizati un auditor energetic care sa va serveasca la rezolvarea problemei. Profesionistii din aceasta industrie va vor sprijini cu informatiile de care aveti nevoie, si va vor ajuta sa faceti rost de documentele de care e nevoie la eliberarea unui certificat energetic.

Un certificat energetic se realizeaza doar de catre un profesionist numit auditor energetic, acesta fiind atestat de catre Ministerul Lucrarilor Publice, Dezvoltarii si Administratiei. Recomandarile regasite intr-un certificat energetic sunt menite sa asiste detinatorii sa diminueze consumul de energie al imobilului sau cladirii pe care o poseda. Bineinteles, aceste recomandari nu sunt obligatoriu de implementat, si fiecare detinator in parte va decide daca sa le puna in aplicare sau nu.

Legat de termenul de valabilitate, aceste hartii sunt valabile timp de 10 ani. De retinut ca scopul principal al unui certificat energetic este diminuarea emisiilor de gaze care incalzesc planeta, impreuna cu sprijinirea posesorilor de apartamente sa aibe facturi mai mici la energie.

Unele dintre studiile recente au ilustrat ca aproximativ 26% din intregul consum de energie al Romaniei este realizat de case, iar in ultima perioada, emisiile de dioxid de carbon s-au marit in procent alarmant. La momentul actual, exista prea multe constructii in Romania care nu respecta standardul minim de eficienta energetica.

Astfel, acest certificat energetic a devenit obligatoriu dpdv legal deoarece evalueaza eficienta energetica a unei cladiri, si propune cateva actiuni pentru imbunatatirea ei. Detinatorii de cladiri care planifica le scoata la vanzare sau le scoata la inchiriat sunt obligati sa ofere cumparatorilor sau chiriasilor un certificat energetic pentru imobilul despre care e vorba. Oamenii de pretutindeni trebuie sa fie informati asupra efectelor emisiilor de gaze cu efect de sera, si trebuie sa fie educati pentru a contribui la un mediu inconjurator mai ecologic.

Un certificat energetic se elibereaza de regula in 24 sau 48 de ore dupa ce s-au colectat informatiile necesare despre constructie. Pretul acestui document se stabileste de catre auditorul energetic care creeaza actul, si este fixat in functie de imobilul analizat. Daca nu aveti experienta si nu aveti timp sa realizati documentatia necesara, va veti bucura sa descoperiti ca auditorul va poate sprijini cu acest proces.

In concluzie, proprietarii de cladiri care vor sa primeasca un certificat energetic sunt indrumati sa se orienteze spre un auditor energetic care ofera servicii de de calitate la preturi cat mai avantajoase. In plus, inainte de a parafa o colaborare, fi-ti sigur ca auditorul ofera consultanta necesara pentru realizarea hartiilor necesare, cat si pentru diminuarea consumului de energie. Pentru a fi sigur ca veti avea parte o experienta agreabila, cautati o societate de certificat energetic Vaslui recomandata din partea altor clienti.