Certificat energetic Vaslui

Cautati un auditor energetic in orasul Dvs pentru a intocmi un certificat energetic Vaslui? Mai jos gasiti o lista cu auditori energetic atestati de MLPDA, impreuna cu datele necesare pentru a-i putea contacta:

Cautati un profesionist in audit energetic, iar un pret cat mai bun este important pentru Dvs?

Acum puteti obtine gratuit 5 oferte de pret de la profesionisti autorizati locali prin intermediul platformei Expert24 – iar Dvs o puteti alege pe cea mai avantajoasa! Rapid, comod, gratuit – tot ce trebuie sa faceti este sa completati formularul de cerere de oferta!

(*completarea formularului nu va obliga la nimic, ci doar constituie o cerere de oferta; daca nu sunteti multumit/a de oferte, puteti contacta oricand alti prestatori de servicii)

Auditori energetici in Vaslui

Geometrul SRL

Adresa: Slt. Adrian Ioanesei nr. 20, Vaslui
Website: http://www.cadastruvaslui.ro
Telefon: 0748 759 597
Email: geometrul [at] yahoo.com
Pagina de Facebook: –


Certificat energetic – Ai nevoie de un auditor pentru a-l realiza

Este posibil ca unii detinatori din Romania de imobile si spatii sa fie nepregatiti sa fie informati ca nu isi pot scoate la inchiriat sau pune in vanzare spatiul sau constructia detinuta fara un certificat energetic Vaslui. Aceste documente sunt utile spre a face persoanele mai atente la eficienta energetica a imobilelor, si la un moment dat, vor avea ca efect reducerea consumului energetic.

Atunci cand sunteti in situatia in care aveti nevoie de un certificat energetic, veti fi nevoit sa localizati un auditor energetic care sa va serveasca in acest sens. Specialistii din aceasta nisa va vor sprijini cu datele de care e nevoie, si va vor ajuta sa faceti rost de actele care sunt solicitate la obtinerea unui certificat energetic.

Un certificat energetic se realizeaza doar de catre un auditor energetic, care este atestat de catre Ministerul Lucrarilor Publice, Dezvoltarii si Administratiei. Recomandarile prezente intr-un certificat energetic au scopul sa sprijine detinatorii sa scada consumul energetic al cladirii pe care o detine. Aceste recomandari nu sunt obligatoriu de pus in practica, si fiecare detinator in parte are libertatea sa aleaga daca le va pune in aplicare sau nu.

Iar daca vine vorba de termenul de valabilitate, aceste hartii sunt valabile pentru zece ani. De retinut ca obiectivul primar al unui certificat energetic este reducerea emisiilor de gaze care incalzesc planeta, impreuna cu asistarea proprietarilor de apartamente sa reduca facturile la energie.

Cele mai recente studii au ilustrat ca aproximativ 25% din totalul de consum energetic al tarii noastre este rezultatul caselor, si in ultima vreme, emisiile de gaze de sera s-au marit in procent alarmant. Acum, in 2022, avem prea multe cladiri in Romania care nu respecta standardul de baza de eficienta energetica.

Pe aceasta cale, acest certificat energetic a devenit obligatoriu dpdv legal deoarece masoara eficienta energetica a unei cladiri, si sugereaza diverse masuri pentru imbunatatirea acesteia. Posesorii de cladiri care vor sa le vanda sau sa le inchirieze trebuie sa ofere cumparatorului sau chiriasilor un certificat energetic pentru constructia in cauza. Toti indivizii trebuie sa stie despre efectul emisiilor de dioxid de carbon, si trebuie sa fie educati pentru a contribui la un mediu inconjurator mai curat.

Un certificat energetic se elibereaza in mod normal la cateva zile dupa ce s-a facut colectarea datelor necesare despre constructie. Costul acestui document este stabilit de catre firma de audit energetic care realizeaza actul, si are legatura cu imobilul analizat. Daca nu va pricepeti si nu aveti timp sa preparati hartiile necesare, va veti bucura sa fiti informat ca auditorul va poate asista in acest sens.

Ca sa recapitulam, posesorii de cladiri care doresc sa obtina un certificat energetic sunt consiliati sa se orienteze spre o firma de audit energetic care scoate pe piata servicii de de calitate la preturi cat mai avantajoase. Inainte de a semna o intelegere, solicitati o confirmare ca auditorul e gata sa ofere consultanta pentru intocmirea actelor necesare, si pentru diminuarea consumului energetic. Pentru a fi sigur ca veti avea parte o experienta lipsita de neplaceri, cautati o firma de certificat energetic Vaslui cu recomandari din partea familiei sau prietenilor.