Certificat energetic Tulcea

Cautati un auditor energetic in orasul Dvs pentru a intocmi un certificat energetic Tulcea? Mai jos gasiti o lista cu auditori energetic atestati de MLPDA, impreuna cu datele necesare pentru a-i putea contacta:

Cautati un profesionist in audit energetic, iar un pret cat mai bun este important pentru Dvs?

Acum puteti obtine gratuit 5 oferte de pret de la profesionisti autorizati locali prin intermediul platformei Expert24 – iar Dvs o puteti alege pe cea mai avantajoasa! Rapid, comod, gratuit – tot ce trebuie sa faceti este sa completati formularul de cerere de oferta!

(*completarea formularului nu va obliga la nimic, ci doar constituie o cerere de oferta; daca nu sunteti multumit/a de oferte, puteti contacta oricand alti prestatori de servicii)

Auditori energetici in Tulcea

Naum Cosmin – Auditor energetic

Adresa: Tulcea
Website: https://www.certificat-energetic.net/tulcea/
Telefon: 0756.190-108;
Email: naum_cosmin_m [at] yahoo.ro
Pagina de Facebook: –


Certificat energetic – Cauta un auditor pentru a-l realiza

Nu e exclus ca unii posesori romani de cladiri si spatii sa fie surprinsi sa fie informati ca nu isi pot da in chirie sau scoate la vanzare spatiul sau cladirea detinuta daca nu are un certificat energetic Tulcea. Astfel de documente sunt utile spre a face lumea mai atenta la eficienta energetica a constructiilor, si la un moment dat, vor avea ca efect scaderea consumului energetic.

Daca sunteti in circumstanta in care ati descoperit ca va trebuie un certificat energetic, veti fi nevoit sa localizati un auditor energetic care sa va serveasca la rezolvarea problemei. Specialistii din aceasta industrie va vor asista cu datele de care e nevoie, si va vor ajuta sa intocmiti documentele necesare la realizarea unui certificat energetic.

Un certificat energetic se elibereaza numai de catre un specialist numit auditor energetic, care este atestat de Ministerul Lucrarilor Publice, Dezvoltarii si Administratiei. Recomandarile regasite intr-un certificat energetic sunt menite sa ajute posesorii sa scada consumul energetic al constructiei pe care o detine. Aceste recomandari nu sunt obligatoriu de pus in practica, si fiecare proprietar in parte are libertatea sa aleaga daca le va pune in aplicare sau nu.

Iar daca vine vorba de termenul de valabilitate, aceste hartii sunt valabile pentru 10 ani. Merita amintit ca scopul principal al unui certificat energetic este reducerea emisiilor de gaze cu efect de sera, impreuna cu ajutarea posesorilor de constructii sa reduca facturile la energie.

Unele dintre studiile recente au ilustrat ca circa 27% din intregul consum energetic al tarii noastre este atribuit caselor, si in ultima vreme, emisiile de dioxid de carbon au crescut ingrijorator. Acum, in 2022, sunt prezente foarte multe imobile in tara noastra care performeaza sub standardul de baza de eficienta energetica.

Astfel, acest certificat energetic a devenit obligatoriu dpdv legal din cauza ca evalueaza eficienta energetica a unei constructii, si sugereaza cateva actiuni pentru imbunatatirea acesteia. Detinatorii de cladiri care isi propun le puna in vanzare sau le scoata la inchiriat sunt obligati de lege sa puna la dispozitia cumparatorului sau chiriasilor un certificat energetic pentru cladirea despre care e vorba. Toti indivizii trebuie sa stie despre efectul emisiilor de dioxid de carbon, si trebuie sa invete ce trebuie facut spre a contribui la un mediu inconjurator mai ecologic.

Un certificat energetic se obtine de regula in 24 sau 48 de ore dupa ce s-au colectat informatiile necesare despre cladire. Costul obtinerii documentului se fixeaza de catre compania de audit energetic care realizeaza actul, si are legatura cu imobilul respectiv. Daca nu va pricepeti si nu aveti timp sa realizati actele necesare, probabil va veti bucura sa fiti informat ca auditorul va poate ajuta in acest sens.

Ca sa recapitulam, posesorii de cladiri care doresc sa obtina un certificat energetic sunt consiliati sa se orienteze spre o firma de audit energetic care ofera servicii de excelente la costuri cat mai avantajoase. Inainte de a parafa o colaborare, fi-ti sigur ca auditorul ofera consultanta pentru realizarea documentelor necesare, si pentru scaderea consumului energetic. In scopul de a va asigura ca veti intampina o experienta placuta, cautati o companie de certificat energetic Tulcea recomandata din partea prietenilor sau cunostiintelor.