Certificat energetic Tulcea

Cautati un auditor energetic in orasul Dvs pentru a intocmi un certificat energetic Tulcea? Mai jos gasiti o lista cu auditori energetic atestati de MLPDA, impreuna cu datele necesare pentru a-i putea contacta:

Cautati un profesionist in audit energetic, iar un pret cat mai bun este important pentru Dvs?

Acum puteti obtine gratuit 5 oferte de pret de la profesionisti autorizati locali prin intermediul platformei Expert24 – iar Dvs o puteti alege pe cea mai avantajoasa! Rapid, comod, gratuit – tot ce trebuie sa faceti este sa completati formularul de cerere de oferta!

(*completarea formularului nu va obliga la nimic, ci doar constituie o cerere de oferta; daca nu sunteti multumit/a de oferte, puteti contacta oricand alti prestatori de servicii)

Auditori energetici in Tulcea

Naum Cosmin – Auditor energetic

Adresa: Tulcea
Website: https://www.certificat-energetic.net/tulcea/
Telefon: 0756.190-108;
Email: naum_cosmin_m [at] yahoo.ro
Pagina de Facebook: –


Certificat energetic – Gaseste un auditor pentru a-l realiza

Este posibil ca unii posesori din Romania de imobile si spatii sa fie surprinsi sa afle ca nu isi pot da in chirie sau pune in vanzare spatiul sau cladirea detinuta in lipsa unui certificat energetic Tulcea. Aceste documente sunt utile spre a face lumea mai atenta la eficienta energetica a imobilelor, si intr-un final, vor avea ca efect diminuarea consumului de energie.

Atunci cand va aflati in imprejurarea in care necesitati un certificat energetic, veti fi nevoit sa gasiti un auditor energetic care sa va asiste in acest sens. Expertii din aceasta nisa va vor sprijini cu datele necesare, si va vor ajuta sa intocmiti hartiile legale necesare la obtinerea unui certificat energetic.

Un certificat energetic se elibereaza doar de catre un auditor energetic, care este atestat de catre Ministerul Lucrarilor Publice, Dezvoltarii si Administratiei. Recomandarile prezente intr-un certificat energetic sunt menite sa asiste posesorii sa scada consumul de energie al cladirii pe care o detine. Aceste recomandari nu sunt obligatoriu de implementat, si fiecare detinator in parte poate decide daca le va pune in aplicare sau nu.

In ceea ce priveste termenul de valabilitate, aceste acte sunt valabile pentru 10 ani. De retinut ca obiectivul primar al unui certificat energetic este scaderea emisiilor de gaze care incalzesc planeta, impreuna cu asistarea posesorilor de imobile sa reduca facturile la energie.

Cele mai recente studii au ilustrat ca aproximativ 25% din intregul consum de energie al Romaniei este atribuit caselor, si in ultima vreme, emisiile de dioxid de carbon s-au amplificat in mod ingrijorator. La momentul actual, sunt prezente prea multe imobile in tara noastra care nu respecta standardul minim de eficienta energetica.

Astfel, acest certificat energetic a devenit obligatoriu din cauza ca masoara eficienta energetica a unei cladiri, si recomanda cateva actiuni pentru imbunatatirea acestui aspect. Proprietarii de cladiri care vor sa le vanda sau sa le inchirieze sunt obligati sa puna la dispozitia cumparatorului sau chiriasului un certificat energetic pentru constructia in cauza. Toti indivizii trebuie sa afle despre efectele emisiilor de gaze cu efect de sera, si trebuie sa fie educati pentru a contribui la un mediu inconjurator mai curat.

Un certificat energetic se realizeaza de obicei la o zi sau doua dupa ce s-a facut colectarea datelor necesare despre constructie. Pretul documentului se stabileste de catre compania de audit energetic care realizeaza actul, si este influentat de imobilul analizat. Daca sunteti nou in acest domeniu si nu aveti timp sa pregatiti actele necesare, probabil va veti bucura sa fiti informat ca auditorul va poate ajuta cu asta.

In concluzie, posesorii de cladiri care vor sa faca rost de un certificat energetic sunt consiliati sa angajeze o companie de audit energetic care scoate pe piata servicii de de inalta calitate la costuri cat mai convenabile. Inainte de a semna o colaborare, asigurati-va ca auditorul e gata sa ofere consultanta necesara pentru realizarea actelor necesare, si pentru reducerea consumului de energie. Pentru a fi sigur ca veti avea o experienta lipsita de neplaceri, selectati o companie de certificat energetic Tulcea care a primit recomandari din partea familiei sau prietenilor.