Certificat energetic Timisoara

Cautati un auditor energetic in orasul Dvs pentru a intocmi un certificat energetic Timisoara? Mai jos gasiti o lista cu auditori energetic atestati de MLPDA, impreuna cu datele necesare pentru a-i putea contacta:

Cautati un profesionist in audit energetic, iar un pret cat mai bun este important pentru Dvs?

Acum puteti obtine gratuit 5 oferte de pret de la profesionisti autorizati locali prin intermediul platformei Expert24 – iar Dvs o puteti alege pe cea mai avantajoasa! Rapid, comod, gratuit – tot ce trebuie sa faceti este sa completati formularul de cerere de oferta!

(*completarea formularului nu va obliga la nimic, ci doar constituie o cerere de oferta; daca nu sunteti multumit/a de oferte, puteti contacta oricand alti prestatori de servicii)

Auditori energetici in Timisoara

i-Certific

Adresa: Timisoara
Website: https://www.i-certific.ro/
Telefon: 0371780890
Email: office [at] i-certific.ro
Pagina de Facebook: –


Certificat energetic – Cauta un auditor pentru a-l realiza

Este posibil ca unii detinatori romani de cladiri si spatii sa fie surprinsi sa fie informati ca nu isi pot scoate la inchiriat sau pune in vanzare spatiul sau constructia detinuta fara un certificat energetic Timisoara. Aceste documente sunt folositoare pentru a face oamenii mai atenti la eficienta energetica a constructiilor, si intr-un final, vor rezulta in diminuarea consumului de energie.

In cazul in care sunteti in circumstanta in care aveti nevoie de un certificat energetic, trebuie sa gasiti un auditor energetic care sa va serveasca in acest sens. Specialistii din aceasta industrie va vor sprijini cu datele de care aveti nevoie, si va vor ajuta sa intocmiti documentele de care e nevoie la realizarea unui certificat energetic.

Un certificat energetic se elibereaza doar de catre un auditor energetic, acesta fiind atestat de catre Ministerul Lucrarilor Publice, Dezvoltarii si Administratiei. Recomandarile prezente intr-un certificat energetic sunt menite sa asiste detinatorii sa diminueze consumul de energie al constructiei pe care o detine. Bineinteles, aceste recomandari nu sunt obligatoriu de pus in practica, si fiecare proprietar in parte are libertatea sa aleaga daca le va pune in aplicare sau nu.

Iar daca vine vorba de termenul de valabilitate, aceste acte au o valabilitate de zece ani. Trebuie mentionat ca functia principala a unui certificat energetic este scaderea emisiilor de gaze care incalzesc planeta, precum si sprijinirea proprietarilor de constructii sa reduca facturile la energie.

Cele mai recente studii au aratat ca aproximativ 25% din intregul consum energetic al Romaniei este atribuit caselor, si in ultima vreme, emisiile de dioxid de carbon au crescut in procent alarmant. Acum, in 2022, exista numeroase constructii in Romania care nu se incadreaza in standardul de baza de eficienta energetica.

Pe aceasta cale, acest certificat energetic este obligatoriu deoarece masoara eficienta energetica a unui imobil, si propune diverse masuri pentru imbunatatirea ei. Detinatorii de cladiri care vor le scoata la vanzare sau sa le inchirieze trebuie sa puna la dispozitia cumparatorului sau chiriasului un certificat energetic pentru cladirea despre care e vorba. Oamenii de pretutindeni trebuie sa stie despre efectul emisiilor de dioxid de carbon, si trebuie sa se educe in scopul de a contribui la un mediu inconjurator mai ecologic.

Un certificat energetic se obtine in mod normal la cateva zile dupa ce au fost adunate datele necesare despre imobil. Pretul documentului se stabileste de catre firma de audit energetic care realizeaza actul, si este influentat de imobilul analizat. Daca sunteti nou in acest domeniu si nu aveti timp sa pregatiti hartiile necesare, va veti bucura sa fiti informat ca auditorul va poate ajuta in acest sens.

Ca sa recapitulam, proprietarii de cladiri care doresc sa obtina un certificat energetic sunt indrumati sa caute o firma de audit energetic care pune la dispozitie servicii de de calitate la preturi cat mai avantajoase. Inainte de a semna o colaborare, solicitati o confirmare ca auditorul va ofera consultanta pentru realizarea documentelor necesare, si pentru diminuarea consumului de energie. In scopul de a va asigura ca veti intampina o experienta agreabila, selectati o societate de certificat energetic Timisoara care a primit recomandari din partea prietenilor sau cunostiintelor.