Certificat energetic Timisoara

Cautati un auditor energetic in orasul Dvs pentru a intocmi un certificat energetic Timisoara? Mai jos gasiti o lista cu auditori energetic atestati de MLPDA, impreuna cu datele necesare pentru a-i putea contacta:

Cautati un profesionist in audit energetic, iar un pret cat mai bun este important pentru Dvs?

Acum puteti obtine gratuit 5 oferte de pret de la profesionisti autorizati locali prin intermediul platformei Expert24 – iar Dvs o puteti alege pe cea mai avantajoasa! Rapid, comod, gratuit – tot ce trebuie sa faceti este sa completati formularul de cerere de oferta!

(*completarea formularului nu va obliga la nimic, ci doar constituie o cerere de oferta; daca nu sunteti multumit/a de oferte, puteti contacta oricand alti prestatori de servicii)

Auditori energetici in Timisoara

i-Certific

Adresa: Timisoara
Website: https://www.i-certific.ro/
Telefon: 0371780890
Email: office [at] i-certific.ro
Pagina de Facebook: –


Certificat energetic – Ai nevoie de un auditor pentru a-l realiza

E probabil ca unii proprietari din Romania de cladiri si spatii sa fie surprinsi sa fie informati ca nu isi pot inchiria sau vinde spatiul sau proprietatea detinuta fara un certificat energetic Timisoara. Astfel de hartii sunt necesare pentru a face persoanele mai atente la eficienta energetica a imobilelor, si la un moment dat, vor conduce la reducerea consumului de energie.

In cazul in care sunteti in situatia in care aveti nevoie de un certificat energetic, veti fi nevoit sa localizati un auditor energetic care sa va serveasca la rezolvarea problemei. Specialistii din aceasta nisa va vor sprijini cu informatiile necesare, si va vor ajuta sa obtineti documentele de care e nevoie la eliberarea unui certificat energetic.

Un certificat energetic se elaboreaza numai de catre un specialist numit auditor energetic, acesta fiind autorizat de Ministerul Lucrarilor Publice, Dezvoltarii si Administratiei. Recomandarile regasite intr-un certificat energetic au menirea sa asiste posesorii sa reduca consumul de energie al constructiei pe care o detine. Aceste recomandari nu sunt obligatoriu de implementat, si fiecare detinator in parte poate decide daca sa le puna in aplicare sau nu.

Iar daca vine vorba de termenul de valabilitate, aceste hartii sunt valabile timp de 10 ani. De retinut ca scopul principal al unui certificat energetic este scaderea emisiilor de gaze cu efect de sera, precum si asistarea detinatorilor de constructii sa obtina facturi mai reduse la energie.

Unele dintre studiile recente au aratat ca aproximativ 26% din totalul de consum de energie al tarii noastre este realizat de case, si in ultimul timp, emisiile de dioxid de carbon s-au amplificat in procent alarmant. Acum, in 2022, sunt prezente foarte multe cladiri in Romania care nu respecta standardul de baza de eficienta energetica.

Pe aceasta cale, acest certificat energetic a devenit obligatoriu dpdv legal din cauza ca calculeaza eficienta energetica a unei constructii, si propune diverse actiuni pentru imbunatatirea acesteia. Posesorii de cladiri care vor le scoata la vanzare sau le scoata la inchiriat trebuie sa ofere cumparatorului sau chiriasului un certificat energetic pentru cladirea in cauza. Toti oamenii trebuie sa fie informati asupra efectelor emisiilor de gaze, si trebuie sa fie educati spre a contribui la un mediu inconjurator mai ecologic.

Un certificat energetic se obtine de regula la o zi sau doua dupa ce s-au colectat informatiile necesare despre cladire. Pretul acestui document se fixeaza de catre firma de audit energetic care creeaza actul, si este fixat in functie de imobilul analizat. Daca nu aveti experienta si nu aveti timp sa realizati actele necesare, veti fi bucuros sa fiti informat ca auditorul va poate asista cu asta.

In concluzie, posesorii de cladiri care au nevoie sa faca rost de un certificat energetic sunt sfatuiti sa caute o companie de audit energetic care scoate pe piata servicii de de calitate la preturi cat mai atractive. In plus, inainte de a confirma o colaborare, asigurati-va ca auditorul e gata sa ofere consultanta pentru intocmirea documentelor necesare, cat si pentru diminuarea consumului energetic. In scopul de a va asigura ca veti avea o experienta agreabila, selectati o companie de certificat energetic Timisoara recomandata din partea altor clienti.