Certificat energetic Targu Jiu

Cautati un auditor energetic in orasul Dvs pentru a intocmi un certificat energetic Targu Jiu? Mai jos gasiti o lista cu auditori energetic atestati de MLPDA, impreuna cu datele necesare pentru a-i putea contacta:

Cautati un profesionist in audit energetic, iar un pret cat mai bun este important pentru Dvs?

Acum puteti obtine gratuit 5 oferte de pret de la profesionisti autorizati locali prin intermediul platformei Expert24 – iar Dvs o puteti alege pe cea mai avantajoasa! Rapid, comod, gratuit – tot ce trebuie sa faceti este sa completati formularul de cerere de oferta!

(*completarea formularului nu va obliga la nimic, ci doar constituie o cerere de oferta; daca nu sunteti multumit/a de oferte, puteti contacta oricand alti prestatori de servicii)

Auditori energetici in Targu Jiu

Petre Praporgescu – Auditor energetic autorizat

Adresa: Targu Jiu, jud. Gorj

Telefon: 0765.688-089; 0788.009-630

Email: auditor.energ@gmail.com

Pagina de Facebook:


Certificat energetic – Cauta un auditor pentru a-l elibera

Nu e exclus ca unii posesori din Romania de imobile si spatii sa fie uimiti sa afle ca nu isi pot inchiria sau vinde spatiul sau constructia detinuta daca nu are un certificat energetic Targu Jiu. Astfel de documente sunt necesare pentru a face oamenii mai atenti la eficienta energetica a imobilelor, si in cele din urma, vor rezulta in reducerea consumului de energie.

Atunci cand va aflati in circumstanta in care aveti nevoie de un certificat energetic, trebuie sa cautati un auditor energetic care va poate ajuta in acest sens. Expertii din acest domeniu va vor asista cu datele de care e nevoie, si va vor ajuta sa faceti rost de hartiile legale necesare la obtinerea unui certificat energetic.

Un certificat energetic se realizeaza doar de catre un auditor energetic, acesta fiind atestat de catre Ministerul Lucrarilor Publice, Dezvoltarii si Administratiei. Recomandarile regasite intr-un certificat energetic au menirea sa sprijine proprietarii sa scada consumul energetic al constructiei pe care o detine. Bineinteles, aceste recomandari nu sunt obligatoriu de implementat, si fiecare posesor in parte are libertatea sa aleaga daca sa le puna in aplicare sau nu.

In ceea ce priveste termenul de valabilitate, aceste hartii sunt valabile pentru 10 ani. Merita amintit ca scopul principal al unui certificat energetic este scaderea emisiilor de gaze care incalzesc planeta, insa si sprijinirea proprietarilor de apartamente sa reduca facturile la energie.

Cele mai recente studii au aratat ca circa 27% din totalul de consum de energie al Romaniei este rezultatul caselor, si in ultima vreme, emisiile de gaze de sera au crescut in mod ingrijorator. In acest moment, avem numeroase cladiri in tara noastra care performeaza sub standardul de baza de eficienta energetica.

Astfel, acest certificat energetic este obligatoriu deoarece masoara eficienta energetica a unei cladiri, si sugereaza diverse actiuni pentru imbunatatirea acesteia. Posesorii de cladiri care vor le puna in vanzare sau le ofere spre inchiriere sunt obligati sa prezinte cumparatorilor sau chiriasului un certificat energetic pentru cladirea despre care e vorba. Toti indivizii trebuie sa fie informati asupra efectelor emisiilor de gaze cu efect de sera, si trebuie sa invete ce trebuie facut pentru a contribui la un mediu inconjurator mai sanatos.

Un certificat energetic se realizeaza de regula in 24 sau 48 de ore dupa ce au fost adunate datele necesare despre imobil. Pretul acestui document se fixeaza de catre auditorul energetic care creeaza actul, si este fixat in functie de imobilul in tema. Daca nu aveti experienta si nu aveti timp sa pregatiti documentatia necesara, probabil va veti bucura sa aflati ca auditorul va poate ajuta in acest sens.

Ca sa recapitulam, detinatorii de cladiri care au nevoie sa primeasca un certificat energetic sunt indrumati sa caute un auditor energetic care pune la dispozitie servicii de de calitate la costuri cat mai avantajoase. Chiar mai mult, inainte de a semna o intelegere, solicitati o confirmare ca auditorul va ofera consultanta pentru pregatirea hartiilor necesare, cat si pentru scaderea consumului energetic. Pentru a fi sigur ca veti intampina o experienta lipsita de neplaceri, cautati o companie de certificat energetic Targu Jiu care a primit recomandari din partea familiei sau prietenilor.