Certificat energetic Targu Jiu

Cautati un auditor energetic in orasul Dvs pentru a intocmi un certificat energetic Targu Jiu? Mai jos gasiti o lista cu auditori energetic atestati de MLPDA, impreuna cu datele necesare pentru a-i putea contacta:

Cautati un profesionist in audit energetic, iar un pret cat mai bun este important pentru Dvs?

Acum puteti obtine gratuit 5 oferte de pret de la profesionisti autorizati locali prin intermediul platformei Expert24 – iar Dvs o puteti alege pe cea mai avantajoasa! Rapid, comod, gratuit – tot ce trebuie sa faceti este sa completati formularul de cerere de oferta!

(*completarea formularului nu va obliga la nimic, ci doar constituie o cerere de oferta; daca nu sunteti multumit/a de oferte, puteti contacta oricand alti prestatori de servicii)

Auditori energetici in Targu Jiu

Petre Praporgescu – Auditor energetic autorizat

Adresa: Targu Jiu, jud. Gorj

Telefon: 0765.688-089; 0788.009-630

Email: auditor.energ@gmail.com

Pagina de Facebook:


Certificat energetic – Ai nevoie de un auditor pentru a-l realiza

Nu e exclus ca unii posesori din Romania de cladiri si spatii sa fie uimiti sa afle ca nu isi pot inchiria sau scoate la vanzare spatiul sau proprietatea detinuta in lipsa unui certificat energetic Targu Jiu. Aceste documente sunt necesare pentru a face persoanele mai atente la eficienta energetica a constructiilor, si intr-un final, vor rezulta in diminuarea consumului energetic.

Daca sunteti in circumstanta in care va trebuie un certificat energetic, veti fi nevoit sa localizati un auditor energetic care va poate ajuta la rezolvarea problemei. Profesionistii din aceasta nisa va vor asista cu datele de care aveti nevoie, si va vor ajuta sa faceti rost de hartiile legale de care e nevoie la eliberarea unui certificat energetic.

Un certificat energetic se realizeaza doar de catre un specialist numit auditor energetic, acesta fiind autorizat de Ministerul Lucrarilor Publice, Dezvoltarii si Administratiei. Recomandarile prezente intr-un certificat energetic sunt menite sa sprijine posesorii sa reduca consumul de energie al imobilului sau cladirii pe care o detine. Acele recomandari nu sunt obligatoriu de implementat, si fiecare proprietar in parte are libertatea sa aleaga daca le va pune in aplicare sau nu.

In ceea ce priveste termenul de valabilitate, aceste acte sunt valabile pentru zece ani. De retinut ca functia principala a unui certificat energetic este scaderea emisiilor de gaze cu efect de sera, precum si asistarea posesorilor de imobile sa obtina facturi mai reduse la energie.

Cele mai recente studii au aratat ca aproximativ 27% din intregul consum energetic al Romaniei este atribuit caselor, si in ultimul timp, emisiile de gaze de sera s-au marit ingrijorator. La momentul actual, sunt prezente foarte multe constructii in tara noastra care nu se incadreaza in standardul minim de eficienta energetica.

Astfel, acest certificat energetic a devenit obligatoriu din cauza ca masoara eficienta energetica a unei constructii, si propune unele cai de actiune pentru imbunatatirea ei. Posesorii de cladiri care planifica sa le vanda sau le scoata la inchiriat sunt obligati sa puna la dispozitia cumparatorilor sau chiriasului un certificat energetic pentru cladirea in cauza. Toti oamenii trebuie sa fie informati asupra efectelor emisiilor de dioxid de carbon, si trebuie sa fie educati in scopul de a contribui la un mediu inconjurator mai ecologic.

Un certificat energetic se obtine in mod normal la o zi sau doua dupa ce s-a facut colectarea datelor necesare despre imobil. Pretul acestui document este stabilit de catre auditorul energetic care elibereaza actul, si este influentat de imobilul analizat. Daca nu va pricepeti si nu aveti timp sa realizati documentatia necesara, probabil va veti bucura sa aflati ca auditorul va poate asista cu asta.

Asadar, proprietarii de cladiri care vor sa obtina un certificat energetic sunt consiliati sa angajeze o companie de audit energetic care scoate pe piata servicii de de calitate la preturi cat mai atractive. In plus, inainte de a semna o intelegere, solicitati o confirmare ca auditorul va ofera consultanta necesara pentru realizarea documentelor necesare, precum si pentru reducerea consumului energetic. Pentru a fi sigur ca veti avea o experienta placuta, alegeti o societate de certificat energetic Targu Jiu cu recomandari din partea prietenilor sau cunostiintelor.