Certificat energetic Targoviste

Cautati un auditor energetic in orasul Dvs pentru a intocmi un certificat energetic Targoviste? Mai jos gasiti o lista cu auditori energetic atestati de MLPDA, impreuna cu datele necesare pentru a-i putea contacta:

Cautati un profesionist in audit energetic, iar un pret cat mai bun este important pentru Dvs?

Acum puteti obtine gratuit 5 oferte de pret de la profesionisti autorizati locali prin intermediul platformei Expert24 – iar Dvs o puteti alege pe cea mai avantajoasa! Rapid, comod, gratuit – tot ce trebuie sa faceti este sa completati formularul de cerere de oferta!

(*completarea formularului nu va obliga la nimic, ci doar constituie o cerere de oferta; daca nu sunteti multumit/a de oferte, puteti contacta oricand alti prestatori de servicii)

Auditori energetici in Targoviste

CNC Optim Grup

Adresa: Targoviste
Website: http://www.http://www.certificatenergetictargoviste.ro/
Telefon: 0755 341 960
Email: –
Pagina de Facebook: https://facebook.com/CertificatEnergeticTargovisteDambovita/


Certificat energetic – Cauta un auditor pentru a-l elibera

E probabil ca unii detinatori romani de cladiri si spatii sa fie nepregatiti sa fie informati ca nu isi pot da in chirie sau pune in vanzare spatiul sau proprietatea detinuta fara un certificat energetic Targoviste. Astfel de acte sunt folositoare pentru a face lumea mai atenta la eficienta energetica a cladirilor, si intr-un final, vor conduce la diminuarea consumului de energie.

Daca va aflati in circumstanta in care aveti nevoie de un certificat energetic, trebuie sa cautati un auditor energetic care sa va asiste la rezolvarea problemei. Profesionistii din acest domeniu va vor sprijini cu datele de care e nevoie, si va vor ajuta sa faceti rost de hartiile legale necesare la obtinerea unui certificat energetic.

Un certificat energetic se elaboreaza numai de catre un specialist numit auditor energetic, care este atestat de Ministerul Lucrarilor Publice, Dezvoltarii si Administratiei. Recomandarile prezente intr-un certificat energetic sunt menite sa asiste proprietarii sa reduca consumul de energie al imobilului sau cladirii detinute. Aceste recomandari nu sunt obligatoriu de pus in practica, si fiecare proprietar in parte poate decide daca sa le puna in aplicare sau nu.

In ceea ce priveste termenul de valabilitate, aceste documente sunt valabile timp de 10 ani. Trebuie mentionat ca functia principala a unui certificat energetic este reducerea emisiilor de gaze cu efect de sera, precum si sprijinirea detinatorilor de apartamente sa reduca facturile la energie.

Cele mai recente studii au aratat ca circa 27% din totalul de consum energetic al tarii noastre este rezultatul caselor, iar in ultima perioada, emisiile de gaze de sera s-au marit in procent alarmant. In acest moment, exista numeroase cladiri in Romania care nu respecta standardul de baza de eficienta energetica.

Pe aceasta cale, acest certificat energetic a devenit obligatoriu deoarece calculeaza eficienta energetica a unei constructii, si recomanda cateva cai de actiune pentru imbunatatirea acestui aspect. Detinatorii de cladiri care planifica le puna in vanzare sau le ofere spre inchiriere sunt obligati de lege sa puna la dispozitia cumparatorului sau chiriasului un certificat energetic pentru cladirea despre care e vorba. Toti indivizii trebuie sa stie despre efectul emisiilor de dioxid de carbon, si trebuie sa se educe in scopul de a contribui la un mediu inconjurator mai sanatos.

Un certificat energetic se elibereaza de regula la cateva zile dupa ce s-au colectat informatiile necesare despre cladire. Pretul acestui document se fixeaza de catre compania de audit energetic care creeaza actul, si este influentat de imobilul in tema. Daca nu aveti experienta si nu aveti timp sa preparati documentatia necesara, probabil va veti bucura sa aflati ca auditorul va poate ajuta cu acest proces.

Ca sa recapitulam, detinatorii de cladiri care doresc sa primeasca un certificat energetic sunt consiliati sa se orienteze spre o companie de audit energetic care ofera servicii de excelente la preturi cat mai convenabile. Inainte de a semna o colaborare, asigurati-va ca auditorul ofera sprijinul necesar pentru realizarea documentelor necesare, si pentru diminuarea consumului de energie. In scopul de a va asigura ca veti avea parte o experienta placuta, alegeti o companie de certificat energetic Targoviste care a primit recomandari din partea prietenilor sau cunostiintelor.