Certificat energetic Targoviste

Cautati un auditor energetic in orasul Dvs pentru a intocmi un certificat energetic Targoviste? Mai jos gasiti o lista cu auditori energetic atestati de MLPDA, impreuna cu datele necesare pentru a-i putea contacta:

Cautati un profesionist in audit energetic, iar un pret cat mai bun este important pentru Dvs?

Acum puteti obtine gratuit 5 oferte de pret de la profesionisti autorizati locali prin intermediul platformei Expert24 – iar Dvs o puteti alege pe cea mai avantajoasa! Rapid, comod, gratuit – tot ce trebuie sa faceti este sa completati formularul de cerere de oferta!

(*completarea formularului nu va obliga la nimic, ci doar constituie o cerere de oferta; daca nu sunteti multumit/a de oferte, puteti contacta oricand alti prestatori de servicii)

Auditori energetici in Targoviste

CNC Optim Grup

Adresa: Targoviste
Website: http://www.http://www.certificatenergetictargoviste.ro/
Telefon: 0755 341 960
Email: –
Pagina de Facebook: https://facebook.com/CertificatEnergeticTargovisteDambovita/


Certificat energetic – Cauta un auditor pentru a-l elibera

Este posibil ca unii proprietari din Romania de imobile si spatii sa fie uimiti sa fie informati ca nu isi pot inchiria sau vinde spatiul sau constructia detinuta fara un certificat energetic Targoviste. Astfel de acte sunt necesare pentru a face persoanele mai atente la eficienta energetica a cladirilor, si la un moment dat, vor avea ca efect scaderea consumului de energie.

Atunci cand va aflati in situatia in care ati descoperit ca va trebuie un certificat energetic, este recomandat gasiti un auditor energetic care sa va serveasca la rezolvarea problemei. Specialistii din aceasta industrie va vor ajuta cu datele necesare, si va vor ajuta sa faceti rost de documentele necesare la eliberarea unui certificat energetic.

Un certificat energetic se realizeaza numai de catre un profesionist numit auditor energetic, care este atestat de catre Ministerul Lucrarilor Publice, Dezvoltarii si Administratiei. Recomandarile regasite intr-un certificat energetic au menirea sa asiste proprietarii sa reduca consumul de energie al imobilului sau cladirii pe care o detine. Bineinteles, aceste recomandari nu sunt obligatoriu de pus in practica, si fiecare proprietar in parte poate decide daca sa le puna in aplicare sau nu.

Iar daca vine vorba de termenul de valabilitate, aceste documente sunt valabile timp de zece ani. Trebuie mentionat ca scopul principal al unui certificat energetic este scaderea emisiilor de gaze cu efect de sera, precum si asistarea proprietarilor de imobile sa reduca facturile la energie.

Unele dintre studiile recente au aratat ca aproximativ 26% din intregul consum de energie al Romaniei este atribuit caselor, si in ultima vreme, emisiile de gaze de sera s-au amplificat ingrijorator. Acum, in 2022, avem prea multe constructii in Romania care nu respecta standardul minim de eficienta energetica.

Astfel, acest certificat energetic a devenit obligatoriu dpdv legal deoarece calculeaza eficienta energetica a unui imobil, si recomanda unele cai de actiune pentru imbunatatirea acesteia. Proprietarii de cladiri care isi propun sa le vanda sau sa le inchirieze sunt obligati sa puna la dispozitia cumparatorilor sau chiriasilor un certificat energetic pentru imobilul despre care e vorba. Toti indivizii trebuie sa fie informati asupra efectelor emisiilor de dioxid de carbon, si trebuie sa fie educati spre a contribui la un mediu inconjurator mai ecologic.

Un certificat energetic se obtine de regula la cateva zile dupa ce s-a facut colectarea datelor necesare despre constructie. Costul obtinerii documentului se fixeaza de catre firma de audit energetic care realizeaza actul, si are legatura cu imobilul analizat. Daca nu aveti experienta si nu aveti timp sa pregatiti hartiile necesare, va veti bucura sa aflati ca auditorul va poate asista in acest sens.

Asadar, proprietarii de cladiri care vor sa obtina un certificat energetic sunt consiliati sa caute un auditor energetic care scoate pe piata servicii de de inalta calitate la tarife cat mai avantajoase. Inainte de a semna o intelegere, solicitati o confirmare ca auditorul va ofera sprijinul necesar pentru intocmirea actelor necesare, cat si pentru scaderea consumului energetic. Pentru a va asigura ca veti intampina o experienta lipsita de neplaceri, alegeti o firma de certificat energetic Targoviste recomandata din partea prietenilor sau cunostiintelor.