Certificat energetic Suceava

Cautati un auditor energetic in orasul Dvs pentru a intocmi un certificat energetic Suceava? Mai jos gasiti o lista cu auditori energetic atestati de MLPDA, impreuna cu datele necesare pentru a-i putea contacta:

Cautati un profesionist in audit energetic, iar un pret cat mai bun este important pentru Dvs?

Acum puteti obtine gratuit 5 oferte de pret de la profesionisti autorizati locali prin intermediul platformei Expert24 – iar Dvs o puteti alege pe cea mai avantajoasa! Rapid, comod, gratuit – tot ce trebuie sa faceti este sa completati formularul de cerere de oferta!

(*completarea formularului nu va obliga la nimic, ci doar constituie o cerere de oferta; daca nu sunteti multumit/a de oferte, puteti contacta oricand alti prestatori de servicii)

Auditori energetici in Suceava

Audit energetic Suceava

Adresa: Suceava
Website: http://www.auditenergetic-suceava.ro/
Telefon: 0757 482 505
Email: office [at] auditenergetic-suceava.ro
Pagina de Facebook: –


Certificat energetic – Ai nevoie de un auditor pentru a-l obtine

Nu e exclus ca unii posesori din Romania de cladiri si spatii sa fie nepregatiti sa descopere ca nu isi pot scoate la inchiriat sau pune in vanzare spatiul sau cladirea detinuta in lipsa unui certificat energetic Suceava. Aceste acte sunt necesare pentru a face oamenii mai atenti la eficienta energetica a imobilelor, si intr-un final, vor rezulta in diminuarea consumului energetic.

Daca sunteti in situatia in care aveti nevoie de un certificat energetic, trebuie sa cautati un auditor energetic care va poate ajuta in acest sens. Expertii din acest domeniu va vor asista cu datele de care aveti nevoie, si va vor ajuta sa intocmiti hartiile legale de care e nevoie la eliberarea unui certificat energetic.

Un certificat energetic se elibereaza numai de catre un profesionist numit auditor energetic, care este atestat de catre Ministerul Lucrarilor Publice, Dezvoltarii si Administratiei. Recomandarile prezente intr-un certificat energetic sunt menite sa sprijine detinatorii sa reduca consumul energetic al imobilului sau cladirii detinute. Bineinteles, aceste recomandari nu sunt obligatoriu de pus in practica, si fiecare detinator in parte are libertatea sa aleaga daca le va pune in aplicare sau nu.

Legat de termenul de valabilitate, aceste hartii sunt valabile pentru 10 ani. Merita amintit ca functia principala a unui certificat energetic este scaderea emisiilor de dioxid de carbon, insa si asistarea proprietarilor de apartamente sa reduca facturile la energie.

Studiile recente au aratat ca aproximativ 27% din intregul consum de energie al Romaniei este rezultatul caselor, si in ultima vreme, emisiile de dioxid de carbon au crescut in mod ingrijorator. La momentul actual, sunt prezente foarte multe constructii in Romania care performeaza sub standardul minim de eficienta energetica.

Asadar, acest certificat energetic a devenit obligatoriu deoarece calculeaza eficienta energetica a unui imobil, si propune unele actiuni pentru imbunatatirea ei. Detinatorii de cladiri care planifica le puna in vanzare sau le scoata la inchiriat sunt obligati de lege sa prezinte cumparatorului sau chiriasului un certificat energetic pentru cladirea in cauza. Toti indivizii trebuie sa fie informati asupra efectelor emisiilor de gaze, si trebuie sa se educe spre a contribui la un mediu inconjurator mai sanatos.

Un certificat energetic se obtine de regula la cateva zile dupa ce s-a facut colectarea datelor necesare despre constructie. Pretul acestui document se stabileste de catre firma de audit energetic care elibereaza actul, si este fixat in functie de imobilul analizat. Daca sunteti nou in acest domeniu si nu aveti timp sa realizati actele necesare, va veti bucura sa aflati ca auditorul va poate ajuta cu acest proces.

In concluzie, detinatorii de cladiri care au nevoie sa obtina un certificat energetic sunt indrumati sa se orienteze spre un auditor energetic care pune la dispozitie servicii de excelente la tarife cat mai atractive. Inainte de a confirma o colaborare, fi-ti sigur ca auditorul e gata sa ofere consultanta pentru pregatirea hartiilor necesare, cat si pentru scaderea consumului energetic. Pentru a va asigura ca veti intampina o experienta agreabila, alegeti o societate de certificat energetic Suceava cu recomandari din partea altor clienti.