Certificat energetic Slobozia

Cautati un auditor energetic in orasul Dvs pentru a intocmi un certificat energetic Slobozia? Mai jos gasiti o lista cu auditori energetic atestati de MLPDA, impreuna cu datele necesare pentru a-i putea contacta:

Cautati un profesionist in audit energetic, iar un pret cat mai bun este important pentru Dvs?

Acum puteti obtine gratuit 5 oferte de pret de la profesionisti autorizati locali prin intermediul platformei Expert24 – iar Dvs o puteti alege pe cea mai avantajoasa! Rapid, comod, gratuit – tot ce trebuie sa faceti este sa completati formularul de cerere de oferta!

(*completarea formularului nu va obliga la nimic, ci doar constituie o cerere de oferta; daca nu sunteti multumit/a de oferte, puteti contacta oricand alti prestatori de servicii)

Auditori energetici in Slobozia

Ecoass Tache Srl

Adresa: B-dul Cosminului bl. BN5, et.1, camera 3, Slobozia
Website: –
Telefon: 0728 015 414
Email: –
Pagina de Facebook: –


Certificat energetic – Ai nevoie de un auditor pentru a-l realiza

Este posibil ca unii proprietari din Romania de imobile si spatii sa fie uimiti sa afle ca nu isi pot scoate la inchiriat sau pune in vanzare spatiul sau proprietatea detinuta fara un certificat energetic Slobozia. Aceste documente sunt folositoare pentru a face persoanele mai atente la eficienta energetica a imobilelor, si in cele din urma, vor conduce la scaderea consumului energetic.

In cazul in care sunteti in situatia in care aveti nevoie de un certificat energetic, trebuie sa localizati un auditor energetic care sa va asiste la rezolvarea problemei. Profesionistii din aceasta nisa va vor asista cu informatiile de care e nevoie, si va vor ajuta sa intocmiti hartiile legale de care e nevoie la eliberarea unui certificat energetic.

Un certificat energetic se realizeaza numai de catre un specialist numit auditor energetic, acesta fiind autorizat de catre Ministerul Lucrarilor Publice, Dezvoltarii si Administratiei. Recomandarile prezente intr-un certificat energetic sunt menite sa ajute posesorii sa diminueze consumul energetic al constructiei pe care o detine. Acele recomandari nu sunt obligatorii, si fiecare posesor in parte va decide daca le va pune in aplicare sau nu.

In ceea ce priveste termenul de valabilitate, aceste hartii au o valabilitate de 10 ani. Trebuie mentionat ca functia principala a unui certificat energetic este diminuarea emisiilor de gaze cu efect de sera, impreuna cu asistarea proprietarilor de imobile sa reduca facturile la energie.

Cele mai recente studii au prezentat faptul ca circa 25% din totalul de consum energetic al Romaniei este rezultatul caselor, iar in ultima vreme, emisiile de gaze de sera s-au marit ingrijorator. In acest moment, exista foarte multe imobile in Romania care nu se incadreaza in standardul minim de eficienta energetica.

Asadar, acest certificat energetic a devenit obligatoriu deoarece masoara eficienta energetica a unui imobil, si sugereaza cateva masuri pentru imbunatatirea ei. Proprietarii de cladiri care vor le puna in vanzare sau sa le inchirieze sunt obligati de lege sa puna la dispozitia cumparatorului sau chiriasului un certificat energetic pentru imobilul despre care e vorba. Toti indivizii trebuie sa fie informati asupra efectelor emisiilor de gaze, si trebuie sa se educe pentru a contribui la un mediu inconjurator mai ecologic.

Un certificat energetic se obtine in mod normal in 24 sau 48 de ore dupa ce s-a facut colectarea datelor necesare despre cladire. Costul acestui document este stabilit de catre auditorul energetic care realizeaza actul, si este influentat de imobilul in tema. Daca nu va pricepeti si nu aveti timp sa realizati hartiile necesare, va veti bucura sa aflati ca auditorul va poate asista cu asta.

Asadar, posesorii de cladiri care vor sa primeasca un certificat energetic sunt indrumati sa angajeze o firma de audit energetic care pune la dispozitie servicii de excelente la tarife cat mai convenabile. Chiar mai mult, inainte de a parafa o colaborare, fi-ti sigur ca auditorul e gata sa ofere consultanta necesara pentru realizarea actelor necesare, si pentru scaderea consumului energetic. Pentru a fi sigur ca veti intampina o experienta lipsita de neplaceri, alegeti o firma de certificat energetic Slobozia care a primit recomandari din partea familiei sau prietenilor.