Certificat energetic Slobozia

Cautati un auditor energetic in orasul Dvs pentru a intocmi un certificat energetic Slobozia? Mai jos gasiti o lista cu auditori energetic atestati de MLPDA, impreuna cu datele necesare pentru a-i putea contacta:

Cautati un profesionist in audit energetic, iar un pret cat mai bun este important pentru Dvs?

Acum puteti obtine gratuit 5 oferte de pret de la profesionisti autorizati locali prin intermediul platformei Expert24 – iar Dvs o puteti alege pe cea mai avantajoasa! Rapid, comod, gratuit – tot ce trebuie sa faceti este sa completati formularul de cerere de oferta!

(*completarea formularului nu va obliga la nimic, ci doar constituie o cerere de oferta; daca nu sunteti multumit/a de oferte, puteti contacta oricand alti prestatori de servicii)

Auditori energetici in Slobozia

Ecoass Tache Srl

Adresa: B-dul Cosminului bl. BN5, et.1, camera 3, Slobozia
Website: –
Telefon: 0728 015 414
Email: –
Pagina de Facebook: –


Certificat energetic – Ai nevoie de un auditor pentru a-l realiza

E probabil ca unii posesori romani de constructii si spatii sa fie nepregatiti sa afle ca nu isi pot da in chirie sau pune in vanzare spatiul sau constructia detinuta daca nu are un certificat energetic Slobozia. Aceste hartii sunt necesare pentru a face lumea mai atenta la eficienta energetica a constructiilor, si la un moment dat, vor avea ca efect reducerea consumului energetic.

In cazul in care va aflati in circumstanta in care necesitati un certificat energetic, este recomandat localizati un auditor energetic care sa va asiste la rezolvarea problemei. Specialistii din acest domeniu va vor sprijini cu datele de care aveti nevoie, si va vor ajuta sa obtineti documentele necesare la eliberarea unui certificat energetic.

Un certificat energetic se realizeaza doar de catre un specialist numit auditor energetic, acesta fiind autorizat de catre Ministerul Lucrarilor Publice, Dezvoltarii si Administratiei. Recomandarile discutate intr-un certificat energetic sunt menite sa asiste posesorii sa reduca consumul de energie al cladirii detinute. Aceste recomandari nu sunt obligatorii, si fiecare detinator in parte are libertatea sa aleaga daca sa le puna in aplicare sau nu.

Legat de termenul de valabilitate, aceste hartii sunt valabile pentru zece ani. Trebuie mentionat ca functia principala a unui certificat energetic este diminuarea emisiilor de gaze cu efect de sera, insa si sprijinirea posesorilor de imobile sa reduca facturile la energie.

Unele dintre studiile recente au prezentat faptul ca circa 25% din totalul de consum de energie al Romaniei este realizat de case, iar in ultimul timp, emisiile de gaze de sera s-au marit in mod ingrijorator. In acest moment, sunt prezente numeroase imobile in Romania care nu se incadreaza in standardul de baza de eficienta energetica.

Astfel, acest certificat energetic a devenit obligatoriu deoarece evalueaza eficienta energetica a unei cladiri, si propune diverse actiuni pentru imbunatatirea ei. Proprietarii de cladiri care vor sa le vanda sau sa le inchirieze trebuie sa ofere cumparatorului sau chiriasilor un certificat energetic pentru constructia in cauza. Oamenii de pretutindeni trebuie sa stie despre efectul emisiilor de dioxid de carbon, si trebuie sa fie educati pentru a contribui la un mediu inconjurator mai ecologic.

Un certificat energetic se realizeaza de regula la o zi sau doua dupa ce s-au colectat informatiile necesare despre constructie. Costul obtinerii documentului se fixeaza de catre compania de audit energetic care elibereaza actul, si este fixat in functie de imobilul respectiv. Daca sunteti nou in acest domeniu si nu aveti timp sa realizati hartiile necesare, veti fi bucuros sa aflati ca auditorul va poate asista cu asta.

Ca sa recapitulam, posesorii de cladiri care au nevoie sa obtina un certificat energetic sunt indrumati sa angajeze o companie de audit energetic care ofera servicii de de inalta calitate la tarife cat mai atractive. Inainte de a confirma o colaborare, fi-ti sigur ca auditorul ofera sprijinul necesar pentru pregatirea documentelor necesare, si pentru diminuarea consumului de energie. In scopul de a va asigura ca veti avea o experienta agreabila, selectati o firma de certificat energetic Slobozia cu recomandari din partea altor clienti.