Certificat energetic Slatina

Cautati un auditor energetic in orasul Dvs pentru a intocmi un certificat energetic Slatina? Mai jos gasiti o lista cu auditori energetic atestati de MLPDA, impreuna cu datele necesare pentru a-i putea contacta:

Cautati un profesionist in audit energetic, iar un pret cat mai bun este important pentru Dvs?

Acum puteti obtine gratuit 5 oferte de pret de la profesionisti autorizati locali prin intermediul platformei Expert24 – iar Dvs o puteti alege pe cea mai avantajoasa! Rapid, comod, gratuit – tot ce trebuie sa faceti este sa completati formularul de cerere de oferta!

(*completarea formularului nu va obliga la nimic, ci doar constituie o cerere de oferta; daca nu sunteti multumit/a de oferte, puteti contacta oricand alti prestatori de servicii)

Auditori energetici in Slatina

Petre Praporgescu – Auditor energetic autorizat

Adresa: Slatina

Telefon: 0765.688-089; 0788.009-630

Email: auditor.energ@gmail.com

Pagina de Facebook:


Certificat energetic – Cauta un auditor pentru a-l obtine

Nu e exclus ca unii proprietari romani de constructii si spatii sa fie nepregatiti sa afle ca nu isi pot scoate la inchiriat sau pune in vanzare spatiul sau cladirea detinuta in lipsa unui certificat energetic Slatina. Astfel de acte sunt necesare pentru a face lumea mai atenta la eficienta energetica a imobilelor, si intr-un final, vor rezulta in diminuarea consumului energetic.

Daca sunteti in circumstanta in care necesitati un certificat energetic, este recomandat cautati un auditor energetic care sa va asiste la rezolvarea problemei. Expertii din acest domeniu va vor sprijini cu datele de care aveti nevoie, si va vor ajuta sa faceti rost de actele necesare la obtinerea unui certificat energetic.

Un certificat energetic se elibereaza doar de catre un profesionist numit auditor energetic, acesta fiind autorizat de Ministerul Lucrarilor Publice, Dezvoltarii si Administratiei. Recomandarile regasite intr-un certificat energetic au menirea sa sprijine proprietarii sa scada consumul energetic al constructiei pe care o detine. Bineinteles, aceste recomandari nu sunt obligatoriu de implementat, si fiecare posesor in parte va decide daca le va pune in aplicare sau nu.

In ceea ce priveste termenul de valabilitate, aceste documente sunt valabile pentru zece ani. Merita amintit ca scopul principal al unui certificat energetic este scaderea emisiilor de dioxid de carbon, insa si sprijinirea detinatorilor de imobile sa obtina facturi mai reduse la energie.

Unele dintre studiile recente au aratat ca circa 27% din totalul de consum energetic al Romaniei este realizat de case, si in ultimul timp, emisiile de gaze de sera s-au marit ingrijorator. Acum, in 2022, exista numeroase constructii in Romania care performeaza sub standardul de baza de eficienta energetica.

Asadar, acest certificat energetic este obligatoriu dpdv legal din cauza ca calculeaza eficienta energetica a unui imobil, si recomanda diverse actiuni pentru imbunatatirea acesteia. Detinatorii de cladiri care planifica le scoata la vanzare sau sa le inchirieze sunt obligati sa ofere cumparatorului sau chiriasului un certificat energetic pentru cladirea in cauza. Oamenii de pretutindeni trebuie sa fie informati asupra efectelor emisiilor de gaze, si trebuie sa invete ce trebuie facut spre a contribui la un mediu inconjurator mai ecologic.

Un certificat energetic se elibereaza de obicei in 24 sau 48 de ore dupa ce au fost adunate datele necesare despre constructie. Pretul documentului se stabileste de catre compania de audit energetic care realizeaza actul, si este influentat de imobilul analizat. Daca nu aveti experienta si nu aveti timp sa pregatiti documentatia necesara, probabil va veti bucura sa descoperiti ca auditorul va poate ajuta cu asta.

Ca sa recapitulam, detinatorii de cladiri care doresc sa faca rost de un certificat energetic sunt sfatuiti sa caute o companie de audit energetic care ofera servicii de excelente la preturi cat mai avantajoase. Chiar mai mult, inainte de a confirma o colaborare, asigurati-va ca auditorul ofera sprijinul necesar pentru realizarea documentelor necesare, precum si pentru scaderea consumului de energie. Pentru a va asigura ca veti intampina o experienta agreabila, alegeti o societate de certificat energetic Slatina cu recomandari din partea prietenilor sau cunostiintelor.