Certificat energetic Slatina

Cautati un auditor energetic in orasul Dvs pentru a intocmi un certificat energetic Slatina? Mai jos gasiti o lista cu auditori energetic atestati de MLPDA, impreuna cu datele necesare pentru a-i putea contacta:

Cautati un profesionist in audit energetic, iar un pret cat mai bun este important pentru Dvs?

Acum puteti obtine gratuit 5 oferte de pret de la profesionisti autorizati locali prin intermediul platformei Expert24 – iar Dvs o puteti alege pe cea mai avantajoasa! Rapid, comod, gratuit – tot ce trebuie sa faceti este sa completati formularul de cerere de oferta!

(*completarea formularului nu va obliga la nimic, ci doar constituie o cerere de oferta; daca nu sunteti multumit/a de oferte, puteti contacta oricand alti prestatori de servicii)

Auditori energetici in Slatina

Petre Praporgescu – Auditor energetic autorizat

Adresa: Slatina

Telefon: 0765.688-089; 0788.009-630

Email: auditor.energ@gmail.com

Pagina de Facebook:


Certificat energetic – Cauta un auditor pentru a-l obtine

Este posibil ca unii proprietari romani de imobile si spatii sa fie nepregatiti sa fie informati ca nu isi pot da in chirie sau pune in vanzare spatiul sau proprietatea detinuta daca nu are un certificat energetic Slatina. Astfel de acte sunt utile spre a face lumea mai atenta la eficienta energetica a cladirilor, si intr-un final, vor conduce la reducerea consumului energetic.

Daca va aflati in situatia in care aveti nevoie de un certificat energetic, trebuie sa localizati un auditor energetic care sa va asiste cu aceasta sarcina. Expertii din aceasta industrie va vor sprijini cu informatiile necesare, si va vor ajuta sa obtineti hartiile legale care sunt solicitate la eliberarea unui certificat energetic.

Un certificat energetic se elibereaza doar de catre un specialist numit auditor energetic, acesta fiind autorizat de Ministerul Lucrarilor Publice, Dezvoltarii si Administratiei. Recomandarile regasite intr-un certificat energetic sunt menite sa sprijine detinatorii sa diminueze consumul de energie al constructiei pe care o detine. Bineinteles, aceste recomandari nu sunt obligatoriu de pus in practica, si fiecare detinator in parte poate decide daca le va pune in aplicare sau nu.

Legat de termenul de valabilitate, aceste hartii sunt valabile timp de 10 ani. Trebuie mentionat ca scopul principal al unui certificat energetic este scaderea emisiilor de gaze cu efect de sera, precum si ajutarea proprietarilor de apartamente sa aibe facturi mai mici la energie.

Cele mai recente studii au aratat ca aproximativ 25% din intregul consum energetic al Romaniei este realizat de case, iar in ultimul timp, emisiile de dioxid de carbon s-au marit ingrijorator. Acum, in 2022, exista numeroase constructii in Romania care nu se incadreaza in standardul de baza de eficienta energetica.

Asadar, acest certificat energetic a devenit obligatoriu din cauza ca evalueaza eficienta energetica a unei constructii, si propune diverse masuri pentru imbunatatirea acesteia. Posesorii de cladiri care isi propun sa le vanda sau sa le inchirieze trebuie sa prezinte cumparatorului sau chiriasilor un certificat energetic pentru constructia in cauza. Toti oamenii trebuie sa afle despre efectele emisiilor de gaze cu efect de sera, si trebuie sa invete ce trebuie facut in scopul de a contribui la un mediu inconjurator mai sanatos.

Un certificat energetic se obtine de obicei in 24 sau 48 de ore dupa ce s-au colectat informatiile necesare despre cladire. Costul obtinerii documentului se fixeaza de catre firma de audit energetic care elibereaza actul, si este fixat in functie de imobilul respectiv. Daca sunteti nou in acest domeniu si nu aveti timp sa pregatiti hartiile necesare, veti fi bucuros sa descoperiti ca auditorul va poate sprijini cu acest proces.

Ca sa recapitulam, proprietarii de cladiri care vor sa faca rost de un certificat energetic sunt consiliati sa angajeze o firma de audit energetic care pune la dispozitie servicii de de inalta calitate la preturi cat mai convenabile. Inainte de a parafa o intelegere, solicitati o confirmare ca auditorul e gata sa ofere consultanta pentru intocmirea actelor necesare, si pentru reducerea consumului de energie. Pentru a va asigura ca veti intampina o experienta placuta, selectati o societate de certificat energetic Slatina recomandata din partea altor clienti.