Certificat energetic Sibiu

Cautati un auditor energetic in orasul Dvs pentru a intocmi un certificat energetic Sibiu? Mai jos gasiti o lista cu auditori energetic atestati de MLPDA, impreuna cu datele necesare pentru a-i putea contacta:

Cautati un profesionist in audit energetic, iar un pret cat mai bun este important pentru Dvs?

Acum puteti obtine gratuit 5 oferte de pret de la profesionisti autorizati locali prin intermediul platformei Expert24 – iar Dvs o puteti alege pe cea mai avantajoasa! Rapid, comod, gratuit – tot ce trebuie sa faceti este sa completati formularul de cerere de oferta!

(*completarea formularului nu va obliga la nimic, ci doar constituie o cerere de oferta; daca nu sunteti multumit/a de oferte, puteti contacta oricand alti prestatori de servicii)

Auditori energetici in Sibiu

Claudiu Petrescu – Auditor energetic

Adresa: Sibiu
Website: http://certifen.ro/
Telefon: 0736.620.620
Email: contact [at] certifen.ro
Pagina de Facebook: https://www.facebook.com/certificatenergeticclaudiupetrecu/


Certificat energetic – Cauta un auditor pentru a-l realiza

E probabil ca unii proprietari romani de constructii si spatii sa fie nepregatiti sa afle ca nu isi pot scoate la inchiriat sau pune in vanzare spatiul sau cladirea detinuta fara un certificat energetic Sibiu. Aceste documente sunt folositoare pentru a face persoanele mai atente la eficienta energetica a imobilelor, si in cele din urma, vor rezulta in diminuarea consumului de energie.

Daca va aflati in imprejurarea in care aveti nevoie de un certificat energetic, trebuie sa gasiti un auditor energetic care sa va serveasca in acest sens. Specialistii din aceasta industrie va vor asista cu informatiile de care aveti nevoie, si va vor ajuta sa faceti rost de hartiile legale de care e nevoie la eliberarea unui certificat energetic.

Un certificat energetic se elibereaza doar de catre un profesionist numit auditor energetic, care este atestat de catre Ministerul Lucrarilor Publice, Dezvoltarii si Administratiei. Recomandarile discutate intr-un certificat energetic sunt menite sa sprijine detinatorii sa diminueze consumul energetic al constructiei detinute. Bineinteles, aceste recomandari nu sunt obligatoriu de implementat, si fiecare proprietar in parte poate decide daca le va pune in aplicare sau nu.

Legat de termenul de valabilitate, aceste documente au o valabilitate de 10 ani. De retinut ca scopul principal al unui certificat energetic este diminuarea emisiilor de gaze care incalzesc planeta, insa si asistarea posesorilor de imobile sa aibe facturi mai mici la energie.

Unele dintre studiile recente au aratat ca circa 25% din intregul consum energetic al tarii noastre este realizat de case, si in ultimul timp, emisiile de gaze de sera au crescut in procent alarmant. La momentul actual, exista foarte multe cladiri in tara noastra care performeaza sub standardul de baza de eficienta energetica.

Asadar, acest certificat energetic a devenit obligatoriu deoarece calculeaza eficienta energetica a unei constructii, si propune cateva masuri pentru imbunatatirea ei. Proprietarii de cladiri care isi propun sa le vanda sau le scoata la inchiriat trebuie sa ofere cumparatorului sau chiriasilor un certificat energetic pentru cladirea despre care e vorba. Toti indivizii trebuie sa afle despre efectele emisiilor de dioxid de carbon, si trebuie sa se educe pentru a contribui la un mediu inconjurator mai ecologic.

Un certificat energetic se realizeaza in mod normal la cateva zile dupa ce s-a facut colectarea datelor necesare despre cladire. Pretul acestui document se stabileste de catre auditorul energetic care creeaza actul, si are legatura cu imobilul in tema. Daca nu aveti experienta si nu aveti timp sa pregatiti documentatia necesara, va veti bucura sa descoperiti ca auditorul va poate sprijini in acest sens.

Ca sa recapitulam, proprietarii de cladiri care doresc sa obtina un certificat energetic sunt indrumati sa caute un auditor energetic care scoate pe piata servicii de de inalta calitate la costuri cat mai atractive. Inainte de a parafa o intelegere, fi-ti sigur ca auditorul va ofera consultanta necesara pentru realizarea documentelor necesare, si pentru diminuarea consumului energetic. In scopul de a va asigura ca veti intampina o experienta agreabila, alegeti o companie de certificat energetic Sibiu recomandata din partea prietenilor sau cunostiintelor.