Certificat energetic Sibiu

Cautati un auditor energetic in orasul Dvs pentru a intocmi un certificat energetic Sibiu? Mai jos gasiti o lista cu auditori energetic atestati de MLPDA, impreuna cu datele necesare pentru a-i putea contacta:

Cautati un profesionist in audit energetic, iar un pret cat mai bun este important pentru Dvs?

Acum puteti obtine gratuit 5 oferte de pret de la profesionisti autorizati locali prin intermediul platformei Expert24 – iar Dvs o puteti alege pe cea mai avantajoasa! Rapid, comod, gratuit – tot ce trebuie sa faceti este sa completati formularul de cerere de oferta!

(*completarea formularului nu va obliga la nimic, ci doar constituie o cerere de oferta; daca nu sunteti multumit/a de oferte, puteti contacta oricand alti prestatori de servicii)

Auditori energetici in Sibiu

Claudiu Petrescu – Auditor energetic

Adresa: Sibiu
Website: http://certifen.ro/
Telefon: 0736.620.620
Email: contact [at] certifen.ro
Pagina de Facebook: https://www.facebook.com/certificatenergeticclaudiupetrecu/


Certificat energetic – Gaseste un auditor pentru a-l realiza

E probabil ca unii proprietari din Romania de imobile si spatii sa fie uimiti sa descopere ca nu isi pot inchiria sau vinde spatiul sau proprietatea detinuta daca nu are un certificat energetic Sibiu. Aceste acte sunt utile spre a face lumea mai atenta la eficienta energetica a cladirilor, si in cele din urma, vor conduce la scaderea consumului de energie.

In cazul in care va aflati in circumstanta in care va trebuie un certificat energetic, este recomandat gasiti un auditor energetic care sa va asiste in acest sens. Specialistii din aceasta industrie va vor asista cu datele de care e nevoie, si va vor ajuta sa intocmiti hartiile legale care sunt solicitate la eliberarea unui certificat energetic.

Un certificat energetic se realizeaza numai de catre un auditor energetic, care este atestat de Ministerul Lucrarilor Publice, Dezvoltarii si Administratiei. Recomandarile prezente intr-un certificat energetic au scopul sa sprijine proprietarii sa diminueze consumul de energie al cladirii pe care o poseda. Aceste recomandari nu sunt obligatoriu de pus in practica, si fiecare proprietar in parte va decide daca sa le puna in aplicare sau nu.

Legat de termenul de valabilitate, aceste documente sunt valabile pentru 10 ani. Merita amintit ca functia principala a unui certificat energetic este scaderea emisiilor de gaze care incalzesc planeta, insa si asistarea proprietarilor de imobile sa reduca facturile la energie.

Studiile recente au prezentat faptul ca circa 25% din totalul de consum energetic al Romaniei este atribuit caselor, iar in ultima vreme, emisiile de gaze de sera s-au marit in procent alarmant. La momentul actual, sunt prezente foarte multe constructii in Romania care nu respecta standardul minim de eficienta energetica.

Pe aceasta cale, acest certificat energetic este obligatoriu dpdv legal deoarece evalueaza eficienta energetica a unui imobil, si sugereaza unele actiuni pentru imbunatatirea acesteia. Detinatorii de cladiri care planifica le scoata la vanzare sau le ofere spre inchiriere trebuie sa prezinte cumparatorului sau chiriasilor un certificat energetic pentru cladirea despre care e vorba. Toti oamenii trebuie sa fie informati asupra efectelor emisiilor de gaze, si trebuie sa se educe pentru a contribui la un mediu inconjurator mai curat.

Un certificat energetic se realizeaza de obicei la o zi sau doua dupa ce s-a facut colectarea datelor necesare despre imobil. Costul obtinerii documentului se fixeaza de catre auditorul energetic care elibereaza actul, si are legatura cu imobilul respectiv. Daca nu aveti experienta si nu aveti timp sa pregatiti hartiile necesare, va veti bucura sa aflati ca auditorul va poate asista in acest sens.

Asadar, detinatorii de cladiri care vor sa primeasca un certificat energetic sunt indrumati sa angajeze o companie de audit energetic care ofera servicii de excelente la tarife cat mai avantajoase. Inainte de a confirma o intelegere, asigurati-va ca auditorul va ofera sprijinul necesar pentru intocmirea hartiilor necesare, si pentru diminuarea consumului de energie. In scopul de a va asigura ca veti intampina o experienta lipsita de neplaceri, cautati o companie de certificat energetic Sibiu cu recomandari din partea altor clienti.