Certificat energetic Sfantu Gheorghe

Cautati un auditor energetic in orasul Dvs pentru a intocmi un certificat energetic Sfantu Gheorghe? Mai jos gasiti o lista cu auditori energetic atestati de MLPDA, impreuna cu datele necesare pentru a-i putea contacta:

Cautati un profesionist in audit energetic, iar un pret cat mai bun este important pentru Dvs?

Acum puteti obtine gratuit 5 oferte de pret de la profesionisti autorizati locali prin intermediul platformei Expert24 – iar Dvs o puteti alege pe cea mai avantajoasa! Rapid, comod, gratuit – tot ce trebuie sa faceti este sa completati formularul de cerere de oferta!

(*completarea formularului nu va obliga la nimic, ci doar constituie o cerere de oferta; daca nu sunteti multumit/a de oferte, puteti contacta oricand alti prestatori de servicii)

Auditori energetici in Sfantu Gheorghe

Juhos Levente – Auditor energetic

Adresa: Sfantu Gheorghe
Website: https://www.certificat-energetic.net/sfantu-gheorghe/
Telefon: 0744.329.245;
Email: juhoslevente1@gmail.com;
Pagina de Facebook: –


Certificat energetic – Gaseste un auditor pentru a-l obtine

Nu e exclus ca unii proprietari romani de imobile si spatii sa fie uimiti sa afle ca nu isi pot da in chirie sau pune in vanzare spatiul sau constructia detinuta fara un certificat energetic Sfantu Gheorghe. Astfel de documente sunt necesare pentru a face oamenii mai atenti la eficienta energetica a imobilelor, si la un moment dat, vor conduce la diminuarea consumului de energie.

In cazul in care sunteti in imprejurarea in care ati descoperit ca va trebuie un certificat energetic, veti fi nevoit sa cautati un auditor energetic care va poate ajuta la rezolvarea problemei. Specialistii din aceasta industrie va vor ajuta cu datele de care aveti nevoie, si va vor ajuta sa obtineti actele care sunt solicitate la eliberarea unui certificat energetic.

Un certificat energetic se elibereaza numai de catre un auditor energetic, acesta fiind atestat de catre Ministerul Lucrarilor Publice, Dezvoltarii si Administratiei. Recomandarile regasite intr-un certificat energetic au scopul sa asiste detinatorii sa reduca consumul de energie al cladirii pe care o poseda. Bineinteles, aceste recomandari nu sunt obligatoriu de implementat, si fiecare proprietar in parte va decide daca le va pune in aplicare sau nu.

Legat de termenul de valabilitate, aceste documente sunt valabile pentru zece ani. Trebuie mentionat ca functia principala a unui certificat energetic este diminuarea emisiilor de gaze care incalzesc planeta, precum si sprijinirea posesorilor de apartamente sa aibe facturi mai mici la energie.

Cele mai recente studii au ilustrat ca aproximativ 25% din totalul de consum de energie al tarii noastre este rezultatul caselor, si in ultimul timp, emisiile de dioxid de carbon au crescut ingrijorator. In acest moment, exista foarte multe constructii in tara noastra care performeaza sub standardul de baza de eficienta energetica.

Pe aceasta cale, acest certificat energetic a devenit obligatoriu pentru ca calculeaza eficienta energetica a unei cladiri, si propune cateva masuri pentru imbunatatirea acestui aspect. Detinatorii de cladiri care isi propun sa le vanda sau le ofere spre inchiriere sunt obligati de lege sa prezinte cumparatorului sau chiriasului un certificat energetic pentru constructia in cauza. Toti oamenii trebuie sa fie informati asupra efectelor emisiilor de gaze, si trebuie sa invete ce trebuie facut spre a contribui la un mediu inconjurator mai sanatos.

Un certificat energetic se elibereaza de regula la cateva zile dupa ce s-au colectat informatiile necesare despre constructie. Pretul documentului se fixeaza de catre auditorul energetic care realizeaza actul, si este influentat de imobilul analizat. Daca nu aveti experienta si nu aveti timp sa pregatiti hartiile necesare, probabil va veti bucura sa aflati ca auditorul va poate sprijini in acest sens.

Ca sa recapitulam, posesorii de cladiri care doresc sa obtina un certificat energetic sunt consiliati sa caute un auditor energetic care ofera servicii de excelente la preturi cat mai avantajoase. Inainte de a confirma o colaborare, solicitati o confirmare ca auditorul ofera consultanta pentru pregatirea documentelor necesare, precum si pentru scaderea consumului energetic. Pentru a fi sigur ca veti avea o experienta agreabila, alegeti o societate de certificat energetic Sfantu Gheorghe care a primit recomandari din partea altor clienti.