Certificat energetic Sfantu Gheorghe

Cautati un auditor energetic in orasul Dvs pentru a intocmi un certificat energetic Sfantu Gheorghe? Mai jos gasiti o lista cu auditori energetic atestati de MLPDA, impreuna cu datele necesare pentru a-i putea contacta:

Cautati un profesionist in audit energetic, iar un pret cat mai bun este important pentru Dvs?

Acum puteti obtine gratuit 5 oferte de pret de la profesionisti autorizati locali prin intermediul platformei Expert24 – iar Dvs o puteti alege pe cea mai avantajoasa! Rapid, comod, gratuit – tot ce trebuie sa faceti este sa completati formularul de cerere de oferta!

(*completarea formularului nu va obliga la nimic, ci doar constituie o cerere de oferta; daca nu sunteti multumit/a de oferte, puteti contacta oricand alti prestatori de servicii)

Auditori energetici in Sfantu Gheorghe

Juhos Levente – Auditor energetic

Adresa: Sfantu Gheorghe
Website: https://www.certificat-energetic.net/sfantu-gheorghe/
Telefon: 0744.329.245;
Email: juhoslevente1@gmail.com;
Pagina de Facebook: –


Certificat energetic – Gaseste un auditor pentru a-l obtine

Nu e exclus ca unii posesori romani de imobile si spatii sa fie surprinsi sa descopere ca nu isi pot da in chirie sau scoate la vanzare spatiul sau constructia detinuta daca nu are un certificat energetic Sfantu Gheorghe. Aceste hartii sunt folositoare pentru a face lumea mai atenta la eficienta energetica a imobilelor, si in cele din urma, vor rezulta in reducerea consumului energetic.

In cazul in care sunteti in situatia in care va trebuie un certificat energetic, este recomandat gasiti un auditor energetic care va poate ajuta in acest sens. Expertii din aceasta industrie va vor sprijini cu datele de care e nevoie, si va vor ajuta sa obtineti documentele necesare la eliberarea unui certificat energetic.

Un certificat energetic se elaboreaza doar de catre un auditor energetic, care este atestat de Ministerul Lucrarilor Publice, Dezvoltarii si Administratiei. Recomandarile regasite intr-un certificat energetic au scopul sa asiste proprietarii sa scada consumul energetic al constructiei pe care o detine. Acele recomandari nu sunt obligatorii, si fiecare posesor in parte va decide daca le va pune in aplicare sau nu.

In ceea ce priveste termenul de valabilitate, aceste acte sunt valabile timp de 10 ani. Merita amintit ca obiectivul primar al unui certificat energetic este diminuarea emisiilor de gaze care incalzesc planeta, precum si sprijinirea posesorilor de imobile sa reduca facturile la energie.

Studiile recente au ilustrat ca aproximativ 26% din totalul de consum energetic al tarii noastre este rezultatul caselor, iar in ultimul timp, emisiile de dioxid de carbon s-au amplificat in mod ingrijorator. Acum, in 2022, avem foarte multe constructii in Romania care nu respecta standardul minim de eficienta energetica.

Pe aceasta cale, acest certificat energetic este obligatoriu deoarece calculeaza eficienta energetica a unui imobil, si recomanda unele masuri pentru imbunatatirea acestui aspect. Posesorii de cladiri care isi propun le scoata la vanzare sau sa le inchirieze sunt obligati de lege sa puna la dispozitia cumparatorilor sau chiriasului un certificat energetic pentru constructia despre care e vorba. Toti indivizii trebuie sa afle despre efectele emisiilor de dioxid de carbon, si trebuie sa fie educati in scopul de a contribui la un mediu inconjurator mai ecologic.

Un certificat energetic se elibereaza de obicei la o zi sau doua dupa ce s-a facut colectarea datelor necesare despre cladire. Costul documentului se fixeaza de catre compania de audit energetic care creeaza actul, si este fixat in functie de imobilul analizat. Daca nu aveti experienta si nu aveti timp sa preparati hartiile necesare, veti fi bucuros sa fiti informat ca auditorul va poate sprijini in acest sens.

Ca sa recapitulam, posesorii de cladiri care au nevoie sa primeasca un certificat energetic sunt sfatuiti sa se orienteze spre o companie de audit energetic care pune la dispozitie servicii de excelente la tarife cat mai avantajoase. In plus, inainte de a semna o colaborare, fi-ti sigur ca auditorul e gata sa ofere consultanta necesara pentru realizarea documentelor necesare, precum si pentru diminuarea consumului energetic. Pentru a va asigura ca veti avea parte o experienta lipsita de neplaceri, cautati o societate de certificat energetic Sfantu Gheorghe recomandata din partea familiei sau prietenilor.