Certificat energetic Satu Mare

Cautati un auditor energetic in orasul Dvs pentru a intocmi un certificat energetic Satu Mare? Mai jos gasiti o lista cu auditori energetic atestati de MLPDA, impreuna cu datele necesare pentru a-i putea contacta:

Cautati un profesionist in audit energetic, iar un pret cat mai bun este important pentru Dvs?

Acum puteti obtine gratuit 5 oferte de pret de la profesionisti autorizati locali prin intermediul platformei Expert24 – iar Dvs o puteti alege pe cea mai avantajoasa! Rapid, comod, gratuit – tot ce trebuie sa faceti este sa completati formularul de cerere de oferta!

(*completarea formularului nu va obliga la nimic, ci doar constituie o cerere de oferta; daca nu sunteti multumit/a de oferte, puteti contacta oricand alti prestatori de servicii)

Auditori energetici in Satu Mare

Advanced Design

Adresa: Str. Horea, nr. 1, ap. 53-54, Satu Mare
Website: http://www.advanceddesign.ro/certificat-energetic.php
Telefon: 0740 381 882
Email: contact [at] advanceddesign.ro
Pagina de Facebook: https://facebook.com/AvdancedDesign


Certificat energetic – Ai nevoie de un auditor pentru a-l obtine

Nu e exclus ca unii posesori din Romania de cladiri si spatii sa fie uimiti sa fie informati ca nu isi pot scoate la inchiriat sau pune in vanzare spatiul sau proprietatea detinuta fara un certificat energetic Satu Mare. Astfel de acte sunt utile spre a face oamenii mai atenti la eficienta energetica a imobilelor, si in cele din urma, vor conduce la reducerea consumului de energie.

In cazul in care sunteti in circumstanta in care necesitati un certificat energetic, veti fi nevoit sa cautati un auditor energetic care va poate ajuta in acest sens. Profesionistii din acest domeniu va vor asista cu informatiile de care aveti nevoie, si va vor ajuta sa intocmiti documentele care sunt solicitate la realizarea unui certificat energetic.

Un certificat energetic se realizeaza numai de catre un auditor energetic, care este atestat de catre Ministerul Lucrarilor Publice, Dezvoltarii si Administratiei. Recomandarile prezente intr-un certificat energetic sunt menite sa sprijine posesorii sa reduca consumul de energie al constructiei detinute. Acele recomandari nu sunt obligatorii, si fiecare proprietar in parte va decide daca sa le puna in aplicare sau nu.

In ceea ce priveste termenul de valabilitate, aceste documente sunt valabile pentru 10 ani. Trebuie mentionat ca obiectivul primar al unui certificat energetic este diminuarea emisiilor de gaze cu efect de sera, precum si ajutarea detinatorilor de apartamente sa reduca facturile la energie.

Cele mai recente studii au ilustrat ca circa 26% din totalul de consum energetic al tarii noastre este rezultatul caselor, iar in ultimul timp, emisiile de gaze de sera au crescut ingrijorator. In acest moment, avem numeroase cladiri in tara noastra care nu se incadreaza in standardul de baza de eficienta energetica.

Pe aceasta cale, acest certificat energetic este obligatoriu dpdv legal pentru ca evalueaza eficienta energetica a unui imobil, si recomanda cateva actiuni pentru imbunatatirea acestui aspect. Posesorii de cladiri care planifica le scoata la vanzare sau le scoata la inchiriat sunt obligati sa ofere cumparatorilor sau chiriasilor un certificat energetic pentru constructia despre care e vorba. Toti oamenii trebuie sa afle despre efectele emisiilor de dioxid de carbon, si trebuie sa invete ce trebuie facut spre a contribui la un mediu inconjurator mai curat.

Un certificat energetic se realizeaza in mod normal la cateva zile dupa ce au fost adunate datele necesare despre imobil. Pretul documentului se stabileste de catre auditorul energetic care realizeaza actul, si este fixat in functie de imobilul analizat. Daca sunteti nou in acest domeniu si nu aveti timp sa preparati documentatia necesara, va veti bucura sa fiti informat ca auditorul va poate asista in acest sens.

Asadar, proprietarii de cladiri care au nevoie sa obtina un certificat energetic sunt indrumati sa se orienteze spre o companie de audit energetic care scoate pe piata servicii de de inalta calitate la costuri cat mai atractive. Chiar mai mult, inainte de a semna o intelegere, fi-ti sigur ca auditorul ofera sprijinul necesar pentru intocmirea actelor necesare, precum si pentru scaderea consumului energetic. In scopul de a va asigura ca veti intampina o experienta agreabila, cautati o firma de certificat energetic Satu Mare cu recomandari din partea altor clienti.