Certificat energetic Satu Mare

Cautati un auditor energetic in orasul Dvs pentru a intocmi un certificat energetic Satu Mare? Mai jos gasiti o lista cu auditori energetic atestati de MLPDA, impreuna cu datele necesare pentru a-i putea contacta:

Cautati un profesionist in audit energetic, iar un pret cat mai bun este important pentru Dvs?

Acum puteti obtine gratuit 5 oferte de pret de la profesionisti autorizati locali prin intermediul platformei Expert24 – iar Dvs o puteti alege pe cea mai avantajoasa! Rapid, comod, gratuit – tot ce trebuie sa faceti este sa completati formularul de cerere de oferta!

(*completarea formularului nu va obliga la nimic, ci doar constituie o cerere de oferta; daca nu sunteti multumit/a de oferte, puteti contacta oricand alti prestatori de servicii)

Auditori energetici in Satu Mare

Advanced Design

Adresa: Str. Horea, nr. 1, ap. 53-54, Satu Mare
Website: http://www.advanceddesign.ro/certificat-energetic.php
Telefon: 0740 381 882
Email: contact [at] advanceddesign.ro
Pagina de Facebook: https://facebook.com/AvdancedDesign


Certificat energetic – Cauta un auditor pentru a-l realiza

E probabil ca unii detinatori romani de imobile si spatii sa fie surprinsi sa descopere ca nu isi pot da in chirie sau vinde spatiul sau constructia detinuta in lipsa unui certificat energetic Satu Mare. Aceste hartii sunt utile spre a face persoanele mai atente la eficienta energetica a imobilelor, si in cele din urma, vor avea ca efect reducerea consumului de energie.

Daca sunteti in situatia in care va trebuie un certificat energetic, veti fi nevoit sa cautati un auditor energetic care va poate ajuta in acest sens. Specialistii din acest domeniu va vor asista cu informatiile necesare, si va vor ajuta sa faceti rost de hartiile legale de care e nevoie la obtinerea unui certificat energetic.

Un certificat energetic se realizeaza doar de catre un auditor energetic, care este atestat de Ministerul Lucrarilor Publice, Dezvoltarii si Administratiei. Recomandarile discutate intr-un certificat energetic au menirea sa sprijine proprietarii sa scada consumul de energie al constructiei detinute. Aceste recomandari nu sunt obligatorii, si fiecare proprietar in parte va decide daca sa le puna in aplicare sau nu.

In ceea ce priveste termenul de valabilitate, aceste acte sunt valabile pentru 10 ani. Merita amintit ca scopul principal al unui certificat energetic este scaderea emisiilor de gaze cu efect de sera, insa si asistarea posesorilor de imobile sa aibe facturi mai mici la energie.

Studiile recente au ilustrat ca aproximativ 25% din intregul consum energetic al tarii noastre este atribuit caselor, iar in ultima perioada, emisiile de gaze de sera s-au amplificat ingrijorator. In acest moment, sunt prezente numeroase constructii in Romania care performeaza sub standardul de baza de eficienta energetica.

Astfel, acest certificat energetic este obligatoriu dpdv legal deoarece masoara eficienta energetica a unei cladiri, si propune diverse masuri pentru imbunatatirea acesteia. Posesorii de cladiri care planifica sa le vanda sau le scoata la inchiriat sunt obligati de lege sa prezinte cumparatorului sau chiriasilor un certificat energetic pentru constructia in cauza. Toti indivizii trebuie sa fie informati asupra efectelor emisiilor de dioxid de carbon, si trebuie sa se educe pentru a contribui la un mediu inconjurator mai sanatos.

Un certificat energetic se obtine de obicei la cateva zile dupa ce au fost adunate datele necesare despre cladire. Costul acestui document se stabileste de catre auditorul energetic care elibereaza actul, si este fixat in functie de imobilul in tema. Daca nu aveti experienta si nu aveti timp sa pregatiti documentatia necesara, probabil va veti bucura sa fiti informat ca auditorul va poate ajuta cu asta.

In concluzie, posesorii de cladiri care doresc sa faca rost de un certificat energetic sunt consiliati sa caute un auditor energetic care ofera servicii de excelente la tarife cat mai avantajoase. Inainte de a semna o colaborare, fi-ti sigur ca auditorul e gata sa ofere sprijinul necesar pentru intocmirea actelor necesare, cat si pentru reducerea consumului de energie. In scopul de a va asigura ca veti intampina o experienta agreabila, alegeti o companie de certificat energetic Satu Mare care a primit recomandari din partea prietenilor sau cunostiintelor.