Certificat energetic Resita

Cautati un auditor energetic in orasul Dvs pentru a intocmi un certificat energetic Resita? Mai jos gasiti o lista cu auditori energetic atestati de MLPDA, impreuna cu datele necesare pentru a-i putea contacta:

Cautati un profesionist in audit energetic, iar un pret cat mai bun este important pentru Dvs?

Acum puteti obtine gratuit 5 oferte de pret de la profesionisti autorizati locali prin intermediul platformei Expert24 – iar Dvs o puteti alege pe cea mai avantajoasa! Rapid, comod, gratuit – tot ce trebuie sa faceti este sa completati formularul de cerere de oferta!

(*completarea formularului nu va obliga la nimic, ci doar constituie o cerere de oferta; daca nu sunteti multumit/a de oferte, puteti contacta oricand alti prestatori de servicii)

Auditori energetici in Resita

Certific.ro

Adresa: Resita
Website: http://www.certific.ro/certificat-energetic-resita/
Telefon: 0736 666 333
Email: office [at] certific.ro
Pagina de Facebook: https://facebook.com/certific.ro/


Certificat energetic – Ai nevoie de un auditor pentru a-l realiza

Este posibil ca unii proprietari din Romania de cladiri si spatii sa fie nepregatiti sa fie informati ca nu isi pot da in chirie sau vinde spatiul sau proprietatea detinuta daca nu are un certificat energetic Resita. Astfel de documente sunt folositoare pentru a face oamenii mai atenti la eficienta energetica a imobilelor, si intr-un final, vor rezulta in scaderea consumului de energie.

Daca va aflati in situatia in care aveti nevoie de un certificat energetic, trebuie sa cautati un auditor energetic care sa va asiste la rezolvarea problemei. Expertii din aceasta nisa va vor ajuta cu informatiile necesare, si va vor ajuta sa intocmiti hartiile legale de care e nevoie la eliberarea unui certificat energetic.

Un certificat energetic se elibereaza doar de catre un profesionist numit auditor energetic, care este atestat de catre Ministerul Lucrarilor Publice, Dezvoltarii si Administratiei. Recomandarile regasite intr-un certificat energetic sunt menite sa ajute posesorii sa reduca consumul energetic al imobilului sau cladirii pe care o poseda. Bineinteles, aceste recomandari nu sunt obligatoriu de implementat, si fiecare posesor in parte va decide daca sa le puna in aplicare sau nu.

Legat de termenul de valabilitate, aceste documente au o valabilitate de zece ani. De retinut ca functia principala a unui certificat energetic este scaderea emisiilor de dioxid de carbon, precum si asistarea proprietarilor de apartamente sa obtina facturi mai reduse la energie.

Unele dintre studiile recente au ilustrat ca aproximativ 25% din totalul de consum energetic al tarii noastre este atribuit caselor, si in ultima vreme, emisiile de dioxid de carbon s-au marit in procent alarmant. La momentul actual, exista prea multe cladiri in tara noastra care nu respecta standardul minim de eficienta energetica.

Asadar, acest certificat energetic este obligatoriu din cauza ca calculeaza eficienta energetica a unei constructii, si sugereaza cateva masuri pentru imbunatatirea ei. Detinatorii de cladiri care isi propun le puna in vanzare sau sa le inchirieze sunt obligati sa ofere cumparatorului sau chiriasului un certificat energetic pentru imobilul in cauza. Toti indivizii trebuie sa afle despre efectele emisiilor de dioxid de carbon, si trebuie sa invete ce trebuie facut in scopul de a contribui la un mediu inconjurator mai sanatos.

Un certificat energetic se elibereaza in mod normal in 24 sau 48 de ore dupa ce s-a facut colectarea datelor necesare despre imobil. Pretul obtinerii documentului este stabilit de catre firma de audit energetic care elibereaza actul, si este fixat in functie de imobilul respectiv. Daca nu va pricepeti si nu aveti timp sa pregatiti documentatia necesara, va veti bucura sa fiti informat ca auditorul va poate ajuta cu acest proces.

Ca sa recapitulam, posesorii de cladiri care vor sa faca rost de un certificat energetic sunt indrumati sa angajeze un auditor energetic care scoate pe piata servicii de de inalta calitate la costuri cat mai avantajoase. Inainte de a parafa o colaborare, fi-ti sigur ca auditorul e gata sa ofere consultanta pentru intocmirea actelor necesare, precum si pentru scaderea consumului de energie. Pentru a va asigura ca veti intampina o experienta placuta, alegeti o companie de certificat energetic Resita care a primit recomandari din partea familiei sau prietenilor.