Certificat energetic Resita

Cautati un auditor energetic in orasul Dvs pentru a intocmi un certificat energetic Resita? Mai jos gasiti o lista cu auditori energetic atestati de MLPDA, impreuna cu datele necesare pentru a-i putea contacta:

Cautati un profesionist in audit energetic, iar un pret cat mai bun este important pentru Dvs?

Acum puteti obtine gratuit 5 oferte de pret de la profesionisti autorizati locali prin intermediul platformei Expert24 – iar Dvs o puteti alege pe cea mai avantajoasa! Rapid, comod, gratuit – tot ce trebuie sa faceti este sa completati formularul de cerere de oferta!

(*completarea formularului nu va obliga la nimic, ci doar constituie o cerere de oferta; daca nu sunteti multumit/a de oferte, puteti contacta oricand alti prestatori de servicii)

Auditori energetici in Resita

Certific.ro

Adresa: Resita
Website: http://www.certific.ro/certificat-energetic-resita/
Telefon: 0736 666 333
Email: office [at] certific.ro
Pagina de Facebook: https://facebook.com/certific.ro/


Certificat energetic – Ai nevoie de un auditor pentru a-l elibera

Este posibil ca unii proprietari romani de imobile si spatii sa fie nepregatiti sa afle ca nu isi pot da in chirie sau vinde spatiul sau constructia detinuta daca nu are un certificat energetic Resita. Astfel de acte sunt folositoare pentru a face persoanele mai atente la eficienta energetica a constructiilor, si intr-un final, vor avea ca efect reducerea consumului de energie.

Atunci cand va aflati in situatia in care va trebuie un certificat energetic, trebuie sa cautati un auditor energetic care sa va serveasca la rezolvarea problemei. Expertii din acest domeniu va vor sprijini cu datele de care aveti nevoie, si va vor ajuta sa faceti rost de hartiile legale necesare la eliberarea unui certificat energetic.

Un certificat energetic se elibereaza doar de catre un profesionist numit auditor energetic, care este atestat de Ministerul Lucrarilor Publice, Dezvoltarii si Administratiei. Recomandarile discutate intr-un certificat energetic sunt menite sa ajute detinatorii sa diminueze consumul de energie al constructiei detinute. Aceste recomandari nu sunt obligatorii, si fiecare detinator in parte are libertatea sa aleaga daca sa le puna in aplicare sau nu.

Iar daca vine vorba de termenul de valabilitate, aceste acte sunt valabile timp de 10 ani. Merita amintit ca scopul principal al unui certificat energetic este reducerea emisiilor de dioxid de carbon, insa si ajutarea posesorilor de imobile sa obtina facturi mai reduse la energie.

Studiile recente au aratat ca circa 25% din intregul consum energetic al tarii noastre este realizat de case, iar in ultima vreme, emisiile de dioxid de carbon s-au amplificat ingrijorator. La momentul actual, sunt prezente foarte multe imobile in tara noastra care nu se incadreaza in standardul minim de eficienta energetica.

Pe aceasta cale, acest certificat energetic a devenit obligatoriu dpdv legal pentru ca calculeaza eficienta energetica a unei cladiri, si sugereaza diverse cai de actiune pentru imbunatatirea acesteia. Posesorii de cladiri care isi propun le puna in vanzare sau le scoata la inchiriat sunt obligati de lege sa ofere cumparatorului sau chiriasului un certificat energetic pentru imobilul in cauza. Oamenii de pretutindeni trebuie sa afle despre efectele emisiilor de gaze, si trebuie sa se educe pentru a contribui la un mediu inconjurator mai curat.

Un certificat energetic se obtine de regula in 24 sau 48 de ore dupa ce s-a facut colectarea datelor necesare despre imobil. Pretul documentului se fixeaza de catre auditorul energetic care realizeaza actul, si este influentat de imobilul respectiv. Daca sunteti nou in acest domeniu si nu aveti timp sa realizati documentatia necesara, va veti bucura sa descoperiti ca auditorul va poate asista cu asta.

Asadar, detinatorii de cladiri care doresc sa faca rost de un certificat energetic sunt sfatuiti sa angajeze o companie de audit energetic care pune la dispozitie servicii de excelente la costuri cat mai avantajoase. Chiar mai mult, inainte de a confirma o colaborare, fi-ti sigur ca auditorul va ofera consultanta necesara pentru pregatirea hartiilor necesare, cat si pentru reducerea consumului energetic. Pentru a va asigura ca veti intampina o experienta placuta, alegeti o firma de certificat energetic Resita cu recomandari din partea prietenilor sau cunostiintelor.