Certificat energetic Ramnicu Valcea

Cautati un auditor energetic in orasul Dvs pentru a intocmi un certificat energetic Ramnicu Valcea? Mai jos gasiti o lista cu auditori energetic atestati de MLPDA, impreuna cu datele necesare pentru a-i putea contacta:

Cautati un profesionist in audit energetic, iar un pret cat mai bun este important pentru Dvs?

Acum puteti obtine gratuit 5 oferte de pret de la profesionisti autorizati locali prin intermediul platformei Expert24 – iar Dvs o puteti alege pe cea mai avantajoasa! Rapid, comod, gratuit – tot ce trebuie sa faceti este sa completati formularul de cerere de oferta!

(*completarea formularului nu va obliga la nimic, ci doar constituie o cerere de oferta; daca nu sunteti multumit/a de oferte, puteti contacta oricand alti prestatori de servicii)

Auditori energetici in Ramnicu Valcea

Certificat energetic Valcea

Adresa: Ramnicu Valcea
Website: http://www.certificatenergvalcea.ro/servicii-2/
Telefon: 0744 393 675
Email: –
Pagina de Facebook: –


Certificat energetic – Gaseste un auditor pentru a-l obtine

Este posibil ca unii posesori din Romania de cladiri si spatii sa fie uimiti sa descopere ca nu isi pot da in chirie sau pune in vanzare spatiul sau proprietatea detinuta fara un certificat energetic Ramnicu Valcea. Aceste documente sunt utile spre a face oamenii mai atenti la eficienta energetica a imobilelor, si in cele din urma, vor rezulta in scaderea consumului de energie.

Daca sunteti in situatia in care aveti nevoie de un certificat energetic, veti fi nevoit sa localizati un auditor energetic care sa va asiste in acest sens. Specialistii din aceasta industrie va vor asista cu datele necesare, si va vor ajuta sa faceti rost de actele care sunt solicitate la eliberarea unui certificat energetic.

Un certificat energetic se elibereaza doar de catre un profesionist numit auditor energetic, care este atestat de Ministerul Lucrarilor Publice, Dezvoltarii si Administratiei. Recomandarile discutate intr-un certificat energetic sunt menite sa sprijine proprietarii sa reduca consumul de energie al cladirii pe care o poseda. Acele recomandari nu sunt obligatoriu de pus in practica, si fiecare detinator in parte poate decide daca le va pune in aplicare sau nu.

Legat de termenul de valabilitate, aceste acte sunt valabile timp de 10 ani. De retinut ca obiectivul primar al unui certificat energetic este reducerea emisiilor de dioxid de carbon, impreuna cu sprijinirea proprietarilor de apartamente sa obtina facturi mai reduse la energie.

Cele mai recente studii au prezentat faptul ca circa 26% din totalul de consum de energie al tarii noastre este realizat de case, si in ultimul timp, emisiile de dioxid de carbon s-au amplificat ingrijorator. In acest moment, sunt prezente foarte multe cladiri in Romania care nu respecta standardul minim de eficienta energetica.

Asadar, acest certificat energetic este obligatoriu dpdv legal din cauza ca calculeaza eficienta energetica a unui imobil, si recomanda unele masuri pentru imbunatatirea acestui aspect. Posesorii de cladiri care planifica le puna in vanzare sau le scoata la inchiriat sunt obligati sa puna la dispozitia cumparatorilor sau chiriasilor un certificat energetic pentru constructia in cauza. Toti oamenii trebuie sa stie despre efectul emisiilor de dioxid de carbon, si trebuie sa invete ce trebuie facut spre a contribui la un mediu inconjurator mai curat.

Un certificat energetic se obtine de regula la o zi sau doua dupa ce s-a facut colectarea datelor necesare despre cladire. Costul acestui document se fixeaza de catre firma de audit energetic care elibereaza actul, si este fixat in functie de imobilul in tema. Daca sunteti nou in acest domeniu si nu aveti timp sa realizati hartiile necesare, veti fi bucuros sa aflati ca auditorul va poate ajuta in acest sens.

Asadar, detinatorii de cladiri care doresc sa primeasca un certificat energetic sunt consiliati sa angajeze o firma de audit energetic care pune la dispozitie servicii de excelente la preturi cat mai atractive. Inainte de a confirma o intelegere, asigurati-va ca auditorul e gata sa ofere sprijinul necesar pentru realizarea hartiilor necesare, precum si pentru reducerea consumului energetic. In scopul de a va asigura ca veti avea parte o experienta agreabila, alegeti o companie de certificat energetic Ramnicu Valcea care a primit recomandari din partea altor clienti.