Certificat energetic Ploiesti

Cautati un auditor energetic in orasul Dvs pentru a intocmi un certificat energetic Ploiesti? Mai jos gasiti o lista cu auditori energetic atestati de MLPDA, impreuna cu datele necesare pentru a-i putea contacta:

Cautati un profesionist in audit energetic, iar un pret cat mai bun este important pentru Dvs?

Acum puteti obtine gratuit 5 oferte de pret de la profesionisti autorizati locali prin intermediul platformei Expert24 – iar Dvs o puteti alege pe cea mai avantajoasa! Rapid, comod, gratuit – tot ce trebuie sa faceti este sa completati formularul de cerere de oferta!

(*completarea formularului nu va obliga la nimic, ci doar constituie o cerere de oferta; daca nu sunteti multumit/a de oferte, puteti contacta oricand alti prestatori de servicii)

Auditori energetici in Ploiesti

Isac Adrian – Auditor energetic

Adresa: Ploiesti
Website: https://www.certificat-energetic.net/ploiesti/
Telefon: 0729.052.031;
Email: adrian.isac@yahoo.com;
Pagina de Facebook: –


Certificat energetic – Gaseste un auditor pentru a-l obtine

Nu e exclus ca unii posesori romani de cladiri si spatii sa fie uimiti sa fie informati ca nu isi pot scoate la inchiriat sau scoate la vanzare spatiul sau cladirea detinuta in lipsa unui certificat energetic Ploiesti. Astfel de acte sunt utile spre a face oamenii mai atenti la eficienta energetica a imobilelor, si la un moment dat, vor rezulta in scaderea consumului energetic.

In cazul in care va aflati in situatia in care necesitati un certificat energetic, trebuie sa localizati un auditor energetic care va poate ajuta in acest sens. Profesionistii din aceasta nisa va vor ajuta cu datele de care aveti nevoie, si va vor ajuta sa obtineti hartiile legale de care e nevoie la eliberarea unui certificat energetic.

Un certificat energetic se realizeaza numai de catre un profesionist numit auditor energetic, care este atestat de Ministerul Lucrarilor Publice, Dezvoltarii si Administratiei. Recomandarile prezente intr-un certificat energetic sunt menite sa sprijine detinatorii sa reduca consumul de energie al imobilului sau cladirii detinute. Aceste recomandari nu sunt obligatorii, si fiecare posesor in parte va decide daca sa le puna in aplicare sau nu.

Iar daca vine vorba de termenul de valabilitate, aceste documente au o valabilitate de 10 ani. Merita amintit ca scopul principal al unui certificat energetic este reducerea emisiilor de gaze care incalzesc planeta, insa si asistarea posesorilor de imobile sa obtina facturi mai reduse la energie.

Cele mai recente studii au ilustrat ca circa 26% din intregul consum de energie al Romaniei este rezultatul caselor, iar in ultimul timp, emisiile de dioxid de carbon au crescut in mod ingrijorator. Acum, in 2022, avem prea multe imobile in tara noastra care nu respecta standardul minim de eficienta energetica.

Asadar, acest certificat energetic este obligatoriu din cauza ca masoara eficienta energetica a unei cladiri, si propune diverse masuri pentru imbunatatirea acestui aspect. Detinatorii de cladiri care isi propun sa le vanda sau le ofere spre inchiriere sunt obligati de lege sa puna la dispozitia cumparatorului sau chiriasului un certificat energetic pentru constructia despre care e vorba. Toti oamenii trebuie sa afle despre efectele emisiilor de gaze, si trebuie sa se educe spre a contribui la un mediu inconjurator mai sanatos.

Un certificat energetic se elibereaza de regula la o zi sau doua dupa ce au fost adunate datele necesare despre cladire. Costul acestui document este stabilit de catre firma de audit energetic care creeaza actul, si este fixat in functie de imobilul respectiv. Daca nu va pricepeti si nu aveti timp sa preparati hartiile necesare, va veti bucura sa descoperiti ca auditorul va poate sprijini cu asta.

Ca sa recapitulam, detinatorii de cladiri care doresc sa primeasca un certificat energetic sunt sfatuiti sa angajeze un auditor energetic care ofera servicii de de inalta calitate la tarife cat mai atractive. Inainte de a parafa o intelegere, asigurati-va ca auditorul va ofera consultanta necesara pentru pregatirea actelor necesare, cat si pentru reducerea consumului energetic. In scopul de a va asigura ca veti avea parte o experienta lipsita de neplaceri, alegeti o firma de certificat energetic Ploiesti cu recomandari din partea familiei sau prietenilor.