Certificat energetic Pitesti

Cautati un auditor energetic in orasul Dvs pentru a intocmi un certificat energetic Pitesti? Mai jos gasiti o lista cu auditori energetic atestati de MLPDA, impreuna cu datele necesare pentru a-i putea contacta:

Cautati un profesionist in audit energetic, iar un pret cat mai bun este important pentru Dvs?

Acum puteti obtine gratuit 5 oferte de pret de la profesionisti autorizati locali prin intermediul platformei Expert24 – iar Dvs o puteti alege pe cea mai avantajoasa! Rapid, comod, gratuit – tot ce trebuie sa faceti este sa completati formularul de cerere de oferta!

(*completarea formularului nu va obliga la nimic, ci doar constituie o cerere de oferta; daca nu sunteti multumit/a de oferte, puteti contacta oricand alti prestatori de servicii)

Auditori energetici in Pitesti

Stanciu Liana  – Auditor energetic

Adresa: Pitesti
Website: https://www.certificat-energetic.net/pitesti/
Telefon: 0756.969.218;
Email: office [at] certificatenergetic-pitesti.ro;
Pagina de Facebook: –


Certificat energetic – Cauta un auditor pentru a-l realiza

E probabil ca unii posesori din Romania de constructii si spatii sa fie uimiti sa descopere ca nu isi pot da in chirie sau pune in vanzare spatiul sau constructia detinuta fara un certificat energetic Pitesti. Astfel de hartii sunt utile spre a face lumea mai atenta la eficienta energetica a constructiilor, si la un moment dat, vor avea ca efect reducerea consumului de energie.

Atunci cand sunteti in circumstanta in care va trebuie un certificat energetic, trebuie sa cautati un auditor energetic care sa va serveasca cu aceasta sarcina. Specialistii din aceasta nisa va vor ajuta cu informatiile de care aveti nevoie, si va vor ajuta sa intocmiti actele care sunt solicitate la eliberarea unui certificat energetic.

Un certificat energetic se realizeaza numai de catre un auditor energetic, acesta fiind autorizat de Ministerul Lucrarilor Publice, Dezvoltarii si Administratiei. Recomandarile prezente intr-un certificat energetic au scopul sa asiste detinatorii sa diminueze consumul energetic al imobilului sau cladirii pe care o detine. Acele recomandari nu sunt obligatorii, si fiecare detinator in parte are libertatea sa aleaga daca sa le puna in aplicare sau nu.

Iar daca vine vorba de termenul de valabilitate, aceste acte sunt valabile timp de zece ani. Trebuie mentionat ca obiectivul primar al unui certificat energetic este diminuarea emisiilor de gaze cu efect de sera, insa si asistarea posesorilor de imobile sa obtina facturi mai reduse la energie.

Cele mai recente studii au ilustrat ca aproximativ 27% din totalul de consum de energie al tarii noastre este realizat de case, iar in ultima perioada, emisiile de dioxid de carbon s-au marit in mod ingrijorator. In acest moment, sunt prezente foarte multe constructii in tara noastra care performeaza sub standardul minim de eficienta energetica.

Astfel, acest certificat energetic este obligatoriu din cauza ca calculeaza eficienta energetica a unei cladiri, si sugereaza cateva cai de actiune pentru imbunatatirea acesteia. Proprietarii de cladiri care isi propun le scoata la vanzare sau le ofere spre inchiriere sunt obligati de lege sa prezinte cumparatorului sau chiriasilor un certificat energetic pentru imobilul despre care e vorba. Toti oamenii trebuie sa fie informati asupra efectelor emisiilor de gaze, si trebuie sa invete ce trebuie facut spre a contribui la un mediu inconjurator mai curat.

Un certificat energetic se elibereaza in mod normal la o zi sau doua dupa ce s-a facut colectarea datelor necesare despre constructie. Pretul obtinerii documentului este stabilit de catre auditorul energetic care elibereaza actul, si este fixat in functie de imobilul respectiv. Daca nu va pricepeti si nu aveti timp sa realizati actele necesare, probabil va veti bucura sa fiti informat ca auditorul va poate asista cu acest proces.

Ca sa recapitulam, posesorii de cladiri care doresc sa obtina un certificat energetic sunt consiliati sa caute un auditor energetic care ofera servicii de excelente la costuri cat mai convenabile. Chiar mai mult, inainte de a confirma o colaborare, solicitati o confirmare ca auditorul va ofera consultanta necesara pentru realizarea hartiilor necesare, cat si pentru scaderea consumului energetic. In scopul de a va asigura ca veti avea o experienta placuta, cautati o societate de certificat energetic Pitesti recomandata din partea prietenilor sau cunostiintelor.