Certificat energetic Pitesti

Cautati un auditor energetic in orasul Dvs pentru a intocmi un certificat energetic Pitesti? Mai jos gasiti o lista cu auditori energetic atestati de MLPDA, impreuna cu datele necesare pentru a-i putea contacta:

Cautati un profesionist in audit energetic, iar un pret cat mai bun este important pentru Dvs?

Acum puteti obtine gratuit 5 oferte de pret de la profesionisti autorizati locali prin intermediul platformei Expert24 – iar Dvs o puteti alege pe cea mai avantajoasa! Rapid, comod, gratuit – tot ce trebuie sa faceti este sa completati formularul de cerere de oferta!

(*completarea formularului nu va obliga la nimic, ci doar constituie o cerere de oferta; daca nu sunteti multumit/a de oferte, puteti contacta oricand alti prestatori de servicii)

Auditori energetici in Pitesti

Stanciu Liana  – Auditor energetic

Adresa: Pitesti
Website: https://www.certificat-energetic.net/pitesti/
Telefon: 0756.969.218;
Email: office [at] certificatenergetic-pitesti.ro;
Pagina de Facebook: –


Certificat energetic – Cauta un auditor pentru a-l realiza

Este posibil ca unii posesori romani de cladiri si spatii sa fie nepregatiti sa afle ca nu isi pot inchiria sau scoate la vanzare spatiul sau cladirea detinuta fara un certificat energetic Pitesti. Aceste acte sunt folositoare pentru a face oamenii mai atenti la eficienta energetica a constructiilor, si la un moment dat, vor rezulta in reducerea consumului de energie.

In cazul in care va aflati in circumstanta in care aveti nevoie de un certificat energetic, trebuie sa cautati un auditor energetic care va poate ajuta in acest sens. Specialistii din acest domeniu va vor sprijini cu informatiile de care e nevoie, si va vor ajuta sa faceti rost de documentele de care e nevoie la eliberarea unui certificat energetic.

Un certificat energetic se realizeaza doar de catre un profesionist numit auditor energetic, acesta fiind atestat de Ministerul Lucrarilor Publice, Dezvoltarii si Administratiei. Recomandarile prezente intr-un certificat energetic au menirea sa ajute detinatorii sa diminueze consumul energetic al cladirii pe care o detine. Bineinteles, aceste recomandari nu sunt obligatoriu de implementat, si fiecare detinator in parte are libertatea sa aleaga daca le va pune in aplicare sau nu.

Legat de termenul de valabilitate, aceste documente sunt valabile timp de zece ani. Trebuie mentionat ca obiectivul primar al unui certificat energetic este diminuarea emisiilor de dioxid de carbon, impreuna cu sprijinirea detinatorilor de apartamente sa reduca facturile la energie.

Cele mai recente studii au aratat ca circa 26% din intregul consum energetic al tarii noastre este rezultatul caselor, iar in ultimul timp, emisiile de gaze de sera s-au marit in procent alarmant. In acest moment, avem prea multe imobile in Romania care nu respecta standardul minim de eficienta energetica.

Asadar, acest certificat energetic este obligatoriu deoarece masoara eficienta energetica a unui imobil, si sugereaza unele masuri pentru imbunatatirea ei. Proprietarii de cladiri care isi propun le scoata la vanzare sau le scoata la inchiriat sunt obligati de lege sa puna la dispozitia cumparatorilor sau chiriasilor un certificat energetic pentru constructia in cauza. Toti indivizii trebuie sa fie informati asupra efectelor emisiilor de gaze cu efect de sera, si trebuie sa invete ce trebuie facut in scopul de a contribui la un mediu inconjurator mai ecologic.

Un certificat energetic se realizeaza in mod normal in 24 sau 48 de ore dupa ce au fost adunate datele necesare despre cladire. Costul documentului este stabilit de catre compania de audit energetic care creeaza actul, si este influentat de imobilul in tema. Daca sunteti nou in acest domeniu si nu aveti timp sa pregatiti hartiile necesare, veti fi bucuros sa fiti informat ca auditorul va poate asista cu acest proces.

Ca sa recapitulam, posesorii de cladiri care doresc sa primeasca un certificat energetic sunt consiliati sa angajeze un auditor energetic care ofera servicii de de calitate la costuri cat mai convenabile. Chiar mai mult, inainte de a parafa o colaborare, solicitati o confirmare ca auditorul va ofera sprijinul necesar pentru realizarea hartiilor necesare, si pentru scaderea consumului energetic. In scopul de a va asigura ca veti avea parte o experienta agreabila, cautati o companie de certificat energetic Pitesti cu recomandari din partea altor clienti.