Cautati un auditor energetic in orasul Dvs pentru a intocmi un certificat energetic Piatra Neamt? Mai jos gasiti o lista cu auditori energetic atestati de MLPDA, impreuna cu datele necesare pentru a-i putea contacta:

  • nume;
  • adresa;
  • numar de telefon;
  • pagina web;
  • adresa de email;
  • pagina de Facebook.

Cautati un profesionist in audit energetic, iar un pret cat mai bun este important pentru Dvs?

Acum puteti obtine gratuit 5 oferte de pret de la profesionisti autorizati locali prin intermediul platformei Expert24 – iar Dvs o puteti alege pe cea mai avantajoasa! Rapid, comod, gratuit – tot ce trebuie sa faceti este sa completati formularul de cerere de oferta!

(*completarea formularului nu va obliga la nimic, ci doar constituie o cerere de oferta; daca nu sunteti multumit/a de oferte, puteti contacta oricand alti prestatori de servicii)

Auditori energetici in Piatra Neamt

Petrariu Roxana – Auditor energetic

Adresa: Piatra Neamt
Website: https://www.certificat-energetic.net/piatra-neamt/
Telefon: 0754.794-588 ; 0721.265-372
Email: roxanapetrariu@gmail.com
Pagina de Facebook: –


Certificat energetic – Gaseste un auditor pentru a-l realiza

Este posibil ca unii proprietari romani de imobile si spatii sa fie uimiti sa fie informati ca nu isi pot scoate la inchiriat sau scoate la vanzare spatiul sau constructia detinuta daca nu are un certificat energetic Piatra Neamt. Astfel de acte sunt utile spre a face persoanele mai atente la eficienta energetica a cladirilor, si la un moment dat, vor conduce la scaderea consumului energetic.

Daca sunteti in situatia in care ati descoperit ca va trebuie un certificat energetic, trebuie sa localizati un auditor energetic care sa va asiste la rezolvarea problemei. Specialistii din aceasta industrie va vor asista cu informatiile de care aveti nevoie, si va vor ajuta sa faceti rost de documentele de care e nevoie la eliberarea unui certificat energetic.

Un certificat energetic se elibereaza numai de catre un specialist numit auditor energetic, care este atestat de Ministerul Lucrarilor Publice, Dezvoltarii si Administratiei. Recomandarile discutate intr-un certificat energetic sunt menite sa ajute posesorii sa scada consumul de energie al cladirii pe care o detine. Acele recomandari nu sunt obligatorii, si fiecare detinator in parte poate decide daca sa le puna in aplicare sau nu.

In ceea ce priveste termenul de valabilitate, aceste acte au o valabilitate de zece ani. Trebuie mentionat ca functia principala a unui certificat energetic este reducerea emisiilor de gaze cu efect de sera, precum si ajutarea proprietarilor de constructii sa obtina facturi mai reduse la energie.

Unele dintre studiile recente au aratat ca circa 25% din totalul de consum de energie al Romaniei este atribuit caselor, si in ultima perioada, emisiile de dioxid de carbon s-au amplificat in procent alarmant. In acest moment, avem foarte multe cladiri in Romania care nu respecta standardul minim de eficienta energetica.

Astfel, acest certificat energetic a devenit obligatoriu din cauza ca calculeaza eficienta energetica a unei constructii, si recomanda diverse cai de actiune pentru imbunatatirea acesteia. Posesorii de cladiri care planifica le scoata la vanzare sau le ofere spre inchiriere trebuie sa prezinte cumparatorului sau chiriasilor un certificat energetic pentru constructia in cauza. Oamenii de pretutindeni trebuie sa fie informati asupra efectelor emisiilor de gaze cu efect de sera, si trebuie sa fie educati pentru a contribui la un mediu inconjurator mai curat.

Un certificat energetic se realizeaza in mod normal la cateva zile dupa ce au fost adunate datele necesare despre constructie. Costul obtinerii documentului se fixeaza de catre firma de audit energetic care realizeaza actul, si este influentat de imobilul respectiv. Daca sunteti nou in acest domeniu si nu aveti timp sa pregatiti documentatia necesara, va veti bucura sa descoperiti ca auditorul va poate ajuta cu asta.

Ca sa recapitulam, posesorii de cladiri care au nevoie sa primeasca un certificat energetic sunt consiliati sa caute o firma de audit energetic care pune la dispozitie servicii de excelente la costuri cat mai atractive. Chiar mai mult, inainte de a confirma o intelegere, fi-ti sigur ca auditorul ofera sprijinul necesar pentru intocmirea actelor necesare, cat si pentru diminuarea consumului energetic. Pentru a va asigura ca veti avea o experienta agreabila, alegeti o societate de certificat energetic Piatra Neamt care a primit recomandari din partea familiei sau prietenilor.