Cautati un auditor energetic in orasul Dvs pentru a intocmi un certificat energetic Oradea? Mai jos gasiti o lista cu auditori energetic atestati de MLPDA, impreuna cu datele necesare pentru a-i putea contacta:

  • nume;
  • adresa;
  • numar de telefon;
  • pagina web;
  • adresa de email;
  • pagina de Facebook.

Cautati un profesionist in audit energetic, iar un pret cat mai bun este important pentru Dvs?

Acum puteti obtine gratuit 5 oferte de pret de la profesionisti autorizati locali prin intermediul platformei Expert24 – iar Dvs o puteti alege pe cea mai avantajoasa! Rapid, comod, gratuit – tot ce trebuie sa faceti este sa completati formularul de cerere de oferta!

(*completarea formularului nu va obliga la nimic, ci doar constituie o cerere de oferta; daca nu sunteti multumit/a de oferte, puteti contacta oricand alti prestatori de servicii)

Auditori energetici in Oradea

Tirt Florian – Auditor energetic

Adresa: Oradea
Website: https://www.certificat-energetic.net/oradea/
Telefon: 0371786412
Email: –
Pagina de Facebook: –


Certificat energetic – Ai nevoie de un auditor pentru a-l realiza

E probabil ca unii posesori romani de imobile si spatii sa fie nepregatiti sa afle ca nu isi pot da in chirie sau pune in vanzare spatiul sau proprietatea detinuta fara un certificat energetic Oradea. Astfel de acte sunt necesare pentru a face persoanele mai atente la eficienta energetica a cladirilor, si la un moment dat, vor conduce la reducerea consumului energetic.

Daca sunteti in imprejurarea in care aveti nevoie de un certificat energetic, veti fi nevoit sa localizati un auditor energetic care sa va serveasca la rezolvarea problemei. Expertii din acest domeniu va vor ajuta cu informatiile necesare, si va vor ajuta sa faceti rost de actele necesare la realizarea unui certificat energetic.

Un certificat energetic se elibereaza numai de catre un profesionist numit auditor energetic, care este atestat de Ministerul Lucrarilor Publice, Dezvoltarii si Administratiei. Recomandarile regasite intr-un certificat energetic au scopul sa ajute detinatorii sa diminueze consumul de energie al imobilului sau cladirii detinute. Bineinteles, aceste recomandari nu sunt obligatoriu de implementat, si fiecare proprietar in parte are libertatea sa aleaga daca sa le puna in aplicare sau nu.

Iar daca vine vorba de termenul de valabilitate, aceste documente sunt valabile pentru 10 ani. De retinut ca functia principala a unui certificat energetic este scaderea emisiilor de gaze care incalzesc planeta, insa si sprijinirea posesorilor de constructii sa aibe facturi mai mici la energie.

Cele mai recente studii au ilustrat ca circa 25% din intregul consum energetic al tarii noastre este atribuit caselor, si in ultima perioada, emisiile de gaze de sera s-au marit in procent alarmant. In acest moment, exista prea multe constructii in tara noastra care nu respecta standardul minim de eficienta energetica.

Pe aceasta cale, acest certificat energetic a devenit obligatoriu dpdv legal pentru ca masoara eficienta energetica a unei constructii, si propune diverse actiuni pentru imbunatatirea ei. Proprietarii de cladiri care planifica le puna in vanzare sau le ofere spre inchiriere sunt obligati sa ofere cumparatorului sau chiriasilor un certificat energetic pentru imobilul despre care e vorba. Toti indivizii trebuie sa fie informati asupra efectelor emisiilor de gaze, si trebuie sa fie educati pentru a contribui la un mediu inconjurator mai curat.

Un certificat energetic se elibereaza in mod normal la o zi sau doua dupa ce s-au colectat informatiile necesare despre constructie. Pretul documentului se stabileste de catre auditorul energetic care realizeaza actul, si este influentat de imobilul respectiv. Daca nu aveti experienta si nu aveti timp sa preparati documentatia necesara, probabil va veti bucura sa fiti informat ca auditorul va poate asista in acest sens.

Ca sa recapitulam, detinatorii de cladiri care doresc sa faca rost de un certificat energetic sunt sfatuiti sa se orienteze spre o companie de audit energetic care pune la dispozitie servicii de excelente la tarife cat mai avantajoase. Inainte de a parafa o colaborare, fi-ti sigur ca auditorul va ofera consultanta pentru realizarea actelor necesare, precum si pentru reducerea consumului energetic. Pentru a va asigura ca veti intampina o experienta agreabila, selectati o firma de certificat energetic Oradea recomandata din partea altor clienti.