Cautati un auditor energetic in orasul Dvs pentru a intocmi un certificat energetic Oradea? Mai jos gasiti o lista cu auditori energetic atestati de MLPDA, impreuna cu datele necesare pentru a-i putea contacta:

  • nume;
  • adresa;
  • numar de telefon;
  • pagina web;
  • adresa de email;
  • pagina de Facebook.

Cautati un profesionist in audit energetic, iar un pret cat mai bun este important pentru Dvs?

Acum puteti obtine gratuit 5 oferte de pret de la profesionisti autorizati locali prin intermediul platformei Expert24 – iar Dvs o puteti alege pe cea mai avantajoasa! Rapid, comod, gratuit – tot ce trebuie sa faceti este sa completati formularul de cerere de oferta!

(*completarea formularului nu va obliga la nimic, ci doar constituie o cerere de oferta; daca nu sunteti multumit/a de oferte, puteti contacta oricand alti prestatori de servicii)

Auditori energetici in Oradea

Tirt Florian – Auditor energetic

Adresa: Oradea
Website: https://www.certificat-energetic.net/oradea/
Telefon: 0371786412
Email: –
Pagina de Facebook: –


Certificat energetic – Gaseste un auditor pentru a-l realiza

Este posibil ca unii posesori romani de constructii si spatii sa fie surprinsi sa descopere ca nu isi pot inchiria sau pune in vanzare spatiul sau cladirea detinuta in lipsa unui certificat energetic Oradea. Aceste documente sunt utile spre a face persoanele mai atente la eficienta energetica a cladirilor, si in cele din urma, vor avea ca efect diminuarea consumului energetic.

Atunci cand sunteti in circumstanta in care va trebuie un certificat energetic, trebuie sa localizati un auditor energetic care sa va asiste la rezolvarea problemei. Profesionistii din aceasta industrie va vor sprijini cu datele de care e nevoie, si va vor ajuta sa intocmiti actele necesare la obtinerea unui certificat energetic.

Un certificat energetic se realizeaza doar de catre un specialist numit auditor energetic, acesta fiind autorizat de Ministerul Lucrarilor Publice, Dezvoltarii si Administratiei. Recomandarile prezente intr-un certificat energetic au menirea sa ajute detinatorii sa scada consumul de energie al constructiei pe care o detine. Acele recomandari nu sunt obligatorii, si fiecare proprietar in parte are libertatea sa aleaga daca le va pune in aplicare sau nu.

In ceea ce priveste termenul de valabilitate, aceste documente sunt valabile timp de zece ani. Trebuie mentionat ca scopul principal al unui certificat energetic este diminuarea emisiilor de dioxid de carbon, insa si sprijinirea posesorilor de constructii sa aibe facturi mai mici la energie.

Studiile recente au ilustrat ca circa 25% din intregul consum energetic al Romaniei este atribuit caselor, iar in ultimul timp, emisiile de dioxid de carbon s-au amplificat in mod ingrijorator. Acum, in 2022, exista prea multe cladiri in Romania care nu se incadreaza in standardul de baza de eficienta energetica.

Pe aceasta cale, acest certificat energetic a devenit obligatoriu deoarece masoara eficienta energetica a unei constructii, si sugereaza cateva actiuni pentru imbunatatirea acestui aspect. Posesorii de cladiri care isi propun le puna in vanzare sau le scoata la inchiriat sunt obligati sa prezinte cumparatorului sau chiriasilor un certificat energetic pentru cladirea despre care e vorba. Oamenii de pretutindeni trebuie sa stie despre efectul emisiilor de gaze, si trebuie sa se educe pentru a contribui la un mediu inconjurator mai curat.

Un certificat energetic se elibereaza de regula in 24 sau 48 de ore dupa ce s-au colectat informatiile necesare despre imobil. Pretul obtinerii documentului este stabilit de catre firma de audit energetic care realizeaza actul, si are legatura cu imobilul respectiv. Daca nu aveti experienta si nu aveti timp sa preparati hartiile necesare, probabil va veti bucura sa descoperiti ca auditorul va poate ajuta cu acest proces.

Ca sa recapitulam, proprietarii de cladiri care vor sa obtina un certificat energetic sunt sfatuiti sa angajeze o companie de audit energetic care ofera servicii de excelente la preturi cat mai atractive. Chiar mai mult, inainte de a parafa o colaborare, asigurati-va ca auditorul va ofera consultanta pentru intocmirea hartiilor necesare, precum si pentru reducerea consumului energetic. Pentru a fi sigur ca veti avea parte o experienta lipsita de neplaceri, cautati o firma de certificat energetic Oradea cu recomandari din partea altor clienti.