Cautati un auditor energetic in orasul Dvs pentru a intocmi un certificat energetic Miercurea Ciuc? Mai jos gasiti o lista cu auditori energetic atestati de MLPDA, impreuna cu datele necesare pentru a-i putea contacta:

  • nume;
  • adresa;
  • numar de telefon;
  • pagina web;
  • adresa de email;
  • pagina de Facebook.

Cautati un profesionist in audit energetic, iar un pret cat mai bun este important pentru Dvs?

Acum puteti obtine gratuit 5 oferte de pret de la profesionisti autorizati locali prin intermediul platformei Expert24 – iar Dvs o puteti alege pe cea mai avantajoasa! Rapid, comod, gratuit – tot ce trebuie sa faceti este sa completati formularul de cerere de oferta!

(*completarea formularului nu va obliga la nimic, ci doar constituie o cerere de oferta; daca nu sunteti multumit/a de oferte, puteti contacta oricand alti prestatori de servicii)

Auditori energetici in Miercurea Ciuc

Certificat energetic

Adresa: Miercurea Ciuc
Website: http://www.http://www.certificatenergetic.net/harghita/
Telefon: 0741 357 252
Email: certificate_energetice [at] yahoo.com
Pagina de Facebook: –


Certificat energetic – Gaseste un auditor pentru a-l realiza

Nu e exclus ca unii proprietari romani de constructii si spatii sa fie nepregatiti sa fie informati ca nu isi pot scoate la inchiriat sau scoate la vanzare spatiul sau constructia detinuta in lipsa unui certificat energetic Miercurea Ciuc. Aceste acte sunt utile spre a face oamenii mai atenti la eficienta energetica a imobilelor, si la un moment dat, vor conduce la reducerea consumului de energie.

Atunci cand va aflati in circumstanta in care necesitati un certificat energetic, veti fi nevoit sa localizati un auditor energetic care va poate ajuta la rezolvarea problemei. Expertii din aceasta industrie va vor sprijini cu informatiile de care aveti nevoie, si va vor ajuta sa obtineti actele necesare la obtinerea unui certificat energetic.

Un certificat energetic se elibereaza doar de catre un auditor energetic, care este atestat de Ministerul Lucrarilor Publice, Dezvoltarii si Administratiei. Recomandarile prezente intr-un certificat energetic au menirea sa asiste detinatorii sa scada consumul energetic al cladirii pe care o detine. Acele recomandari nu sunt obligatoriu de implementat, si fiecare proprietar in parte va decide daca sa le puna in aplicare sau nu.

Legat de termenul de valabilitate, aceste acte sunt valabile timp de 10 ani. Trebuie mentionat ca obiectivul primar al unui certificat energetic este reducerea emisiilor de gaze cu efect de sera, insa si ajutarea proprietarilor de apartamente sa obtina facturi mai reduse la energie.

Unele dintre studiile recente au ilustrat ca aproximativ 25% din intregul consum energetic al Romaniei este rezultatul caselor, iar in ultima vreme, emisiile de gaze de sera s-au amplificat in procent alarmant. In acest moment, avem foarte multe cladiri in Romania care nu respecta standardul de baza de eficienta energetica.

Asadar, acest certificat energetic este obligatoriu dpdv legal deoarece masoara eficienta energetica a unui imobil, si propune cateva cai de actiune pentru imbunatatirea ei. Detinatorii de cladiri care vor le puna in vanzare sau le scoata la inchiriat sunt obligati sa prezinte cumparatorului sau chiriasilor un certificat energetic pentru imobilul despre care e vorba. Toti indivizii trebuie sa stie despre efectul emisiilor de dioxid de carbon, si trebuie sa se educe in scopul de a contribui la un mediu inconjurator mai ecologic.

Un certificat energetic se elibereaza de regula in 24 sau 48 de ore dupa ce au fost adunate datele necesare despre constructie. Pretul acestui document se stabileste de catre auditorul energetic care elibereaza actul, si are legatura cu imobilul in tema. Daca sunteti nou in acest domeniu si nu aveti timp sa preparati actele necesare, va veti bucura sa aflati ca auditorul va poate sprijini cu acest proces.

Asadar, detinatorii de cladiri care doresc sa obtina un certificat energetic sunt sfatuiti sa angajeze o firma de audit energetic care scoate pe piata servicii de excelente la costuri cat mai avantajoase. Inainte de a confirma o colaborare, asigurati-va ca auditorul e gata sa ofere sprijinul necesar pentru realizarea hartiilor necesare, si pentru reducerea consumului de energie. Pentru a va asigura ca veti avea parte o experienta lipsita de neplaceri, selectati o societate de certificat energetic Miercurea Ciuc recomandata din partea familiei sau prietenilor.