Cautati un auditor energetic in orasul Dvs pentru a intocmi un certificat energetic Miercurea Ciuc? Mai jos gasiti o lista cu auditori energetic atestati de MLPDA, impreuna cu datele necesare pentru a-i putea contacta:

  • nume;
  • adresa;
  • numar de telefon;
  • pagina web;
  • adresa de email;
  • pagina de Facebook.

Cautati un profesionist in audit energetic, iar un pret cat mai bun este important pentru Dvs?

Acum puteti obtine gratuit 5 oferte de pret de la profesionisti autorizati locali prin intermediul platformei Expert24 – iar Dvs o puteti alege pe cea mai avantajoasa! Rapid, comod, gratuit – tot ce trebuie sa faceti este sa completati formularul de cerere de oferta!

(*completarea formularului nu va obliga la nimic, ci doar constituie o cerere de oferta; daca nu sunteti multumit/a de oferte, puteti contacta oricand alti prestatori de servicii)

Auditori energetici in Miercurea Ciuc

Certificat energetic

Adresa: Miercurea Ciuc
Website: http://www.http://www.certificatenergetic.net/harghita/
Telefon: 0741 357 252
Email: certificate_energetice [at] yahoo.com
Pagina de Facebook: –


Certificat energetic – Gaseste un auditor pentru a-l realiza

Nu e exclus ca unii detinatori romani de imobile si spatii sa fie surprinsi sa descopere ca nu isi pot inchiria sau scoate la vanzare spatiul sau constructia detinuta in lipsa unui certificat energetic Miercurea Ciuc. Astfel de hartii sunt utile spre a face oamenii mai atenti la eficienta energetica a imobilelor, si in cele din urma, vor avea ca efect scaderea consumului energetic.

Daca sunteti in circumstanta in care va trebuie un certificat energetic, trebuie sa cautati un auditor energetic care va poate ajuta in acest sens. Expertii din aceasta industrie va vor asista cu datele necesare, si va vor ajuta sa faceti rost de actele necesare la eliberarea unui certificat energetic.

Un certificat energetic se elibereaza doar de catre un auditor energetic, acesta fiind atestat de catre Ministerul Lucrarilor Publice, Dezvoltarii si Administratiei. Recomandarile discutate intr-un certificat energetic au scopul sa asiste proprietarii sa reduca consumul de energie al constructiei detinute. Bineinteles, aceste recomandari nu sunt obligatorii, si fiecare posesor in parte are libertatea sa aleaga daca le va pune in aplicare sau nu.

In ceea ce priveste termenul de valabilitate, aceste documente sunt valabile pentru 10 ani. Merita amintit ca obiectivul primar al unui certificat energetic este diminuarea emisiilor de gaze cu efect de sera, impreuna cu sprijinirea posesorilor de imobile sa reduca facturile la energie.

Cele mai recente studii au aratat ca aproximativ 27% din intregul consum de energie al Romaniei este atribuit caselor, si in ultima perioada, emisiile de gaze de sera s-au marit in procent alarmant. In acest moment, exista prea multe imobile in tara noastra care nu respecta standardul minim de eficienta energetica.

Astfel, acest certificat energetic este obligatoriu dpdv legal pentru ca masoara eficienta energetica a unei constructii, si sugereaza cateva masuri pentru imbunatatirea ei. Proprietarii de cladiri care planifica le scoata la vanzare sau le scoata la inchiriat trebuie sa puna la dispozitia cumparatorilor sau chiriasului un certificat energetic pentru imobilul in cauza. Oamenii de pretutindeni trebuie sa afle despre efectele emisiilor de gaze, si trebuie sa se educe pentru a contribui la un mediu inconjurator mai curat.

Un certificat energetic se elibereaza in mod normal la o zi sau doua dupa ce au fost adunate datele necesare despre constructie. Pretul acestui document este stabilit de catre firma de audit energetic care elibereaza actul, si este influentat de imobilul analizat. Daca sunteti nou in acest domeniu si nu aveti timp sa realizati documentatia necesara, probabil va veti bucura sa fiti informat ca auditorul va poate sprijini cu asta.

Asadar, posesorii de cladiri care au nevoie sa obtina un certificat energetic sunt consiliati sa se orienteze spre o companie de audit energetic care scoate pe piata servicii de de calitate la tarife cat mai atractive. Chiar mai mult, inainte de a parafa o colaborare, solicitati o confirmare ca auditorul va ofera consultanta necesara pentru pregatirea actelor necesare, si pentru reducerea consumului energetic. Pentru a fi sigur ca veti avea parte o experienta placuta, cautati o societate de certificat energetic Miercurea Ciuc recomandata din partea altor clienti.