Certificat energetic Iasi

Cautati un auditor energetic in orasul Dvs pentru a intocmi un certificat energetic Iasi? Mai jos gasiti o lista cu auditori energetic atestati de MLPDA, impreuna cu datele necesare pentru a-i putea contacta:

Cautati un profesionist in audit energetic, iar un pret cat mai bun este important pentru Dvs?

Acum puteti obtine gratuit 5 oferte de pret de la profesionisti autorizati locali prin intermediul platformei Expert24 – iar Dvs o puteti alege pe cea mai avantajoasa! Rapid, comod, gratuit – tot ce trebuie sa faceti este sa completati formularul de cerere de oferta!

(*completarea formularului nu va obliga la nimic, ci doar constituie o cerere de oferta; daca nu sunteti multumit/a de oferte, puteti contacta oricand alti prestatori de servicii)

Auditori energetici in Iasi

Laurentiu Radulescu – Auditor energetic

Adresa: Iasi
Website: https://www.certificat-energetic.net/iasi/
Telefon: 0371 781 599;
Email: laurentiuacdc@yahoo.com;
Pagina de Facebook: –


Certificat energetic – Gaseste un auditor pentru a-l elibera

E probabil ca unii proprietari romani de cladiri si spatii sa fie surprinsi sa afle ca nu isi pot scoate la inchiriat sau pune in vanzare spatiul sau constructia detinuta in lipsa unui certificat energetic Iasi. Astfel de documente sunt necesare pentru a face persoanele mai atente la eficienta energetica a constructiilor, si la un moment dat, vor rezulta in diminuarea consumului energetic.

In cazul in care sunteti in imprejurarea in care necesitati un certificat energetic, veti fi nevoit sa cautati un auditor energetic care sa va asiste in acest sens. Profesionistii din acest domeniu va vor asista cu datele necesare, si va vor ajuta sa faceti rost de actele de care e nevoie la eliberarea unui certificat energetic.

Un certificat energetic se elibereaza doar de catre un auditor energetic, acesta fiind atestat de Ministerul Lucrarilor Publice, Dezvoltarii si Administratiei. Recomandarile regasite intr-un certificat energetic sunt menite sa asiste detinatorii sa scada consumul energetic al cladirii pe care o poseda. Acele recomandari nu sunt obligatorii, si fiecare posesor in parte are libertatea sa aleaga daca le va pune in aplicare sau nu.

Legat de termenul de valabilitate, aceste hartii au o valabilitate de 10 ani. De retinut ca functia principala a unui certificat energetic este scaderea emisiilor de dioxid de carbon, impreuna cu asistarea posesorilor de apartamente sa obtina facturi mai reduse la energie.

Unele dintre studiile recente au prezentat faptul ca circa 25% din totalul de consum de energie al Romaniei este atribuit caselor, si in ultima vreme, emisiile de gaze de sera au crescut in procent alarmant. Acum, in 2022, exista foarte multe imobile in tara noastra care nu se incadreaza in standardul minim de eficienta energetica.

Astfel, acest certificat energetic este obligatoriu dpdv legal pentru ca calculeaza eficienta energetica a unei cladiri, si recomanda unele masuri pentru imbunatatirea ei. Proprietarii de cladiri care vor le puna in vanzare sau le scoata la inchiriat sunt obligati sa puna la dispozitia cumparatorilor sau chiriasului un certificat energetic pentru imobilul in cauza. Toti indivizii trebuie sa fie informati asupra efectelor emisiilor de dioxid de carbon, si trebuie sa invete ce trebuie facut in scopul de a contribui la un mediu inconjurator mai ecologic.

Un certificat energetic se realizeaza in mod normal in 24 sau 48 de ore dupa ce s-au colectat informatiile necesare despre imobil. Costul obtinerii documentului se stabileste de catre firma de audit energetic care elibereaza actul, si este influentat de imobilul in tema. Daca nu va pricepeti si nu aveti timp sa preparati hartiile necesare, veti fi bucuros sa aflati ca auditorul va poate ajuta cu asta.

In concluzie, proprietarii de cladiri care vor sa faca rost de un certificat energetic sunt consiliati sa se orienteze spre un auditor energetic care pune la dispozitie servicii de de calitate la tarife cat mai avantajoase. Chiar mai mult, inainte de a confirma o intelegere, solicitati o confirmare ca auditorul e gata sa ofere consultanta necesara pentru realizarea hartiilor necesare, cat si pentru scaderea consumului de energie. Pentru a fi sigur ca veti avea parte o experienta placuta, selectati o firma de certificat energetic Iasi cu recomandari din partea prietenilor sau cunostiintelor.