Certificat energetic Iasi

Cautati un auditor energetic in orasul Dvs pentru a intocmi un certificat energetic Iasi? Mai jos gasiti o lista cu auditori energetic atestati de MLPDA, impreuna cu datele necesare pentru a-i putea contacta:

Cautati un profesionist in audit energetic, iar un pret cat mai bun este important pentru Dvs?

Acum puteti obtine gratuit 5 oferte de pret de la profesionisti autorizati locali prin intermediul platformei Expert24 – iar Dvs o puteti alege pe cea mai avantajoasa! Rapid, comod, gratuit – tot ce trebuie sa faceti este sa completati formularul de cerere de oferta!

(*completarea formularului nu va obliga la nimic, ci doar constituie o cerere de oferta; daca nu sunteti multumit/a de oferte, puteti contacta oricand alti prestatori de servicii)

Auditori energetici in Iasi

Laurentiu Radulescu – Auditor energetic

Adresa: Iasi
Website: https://www.certificat-energetic.net/iasi/
Telefon: 0371 781 599;
Email: laurentiuacdc@yahoo.com;
Pagina de Facebook: –


Certificat energetic – Gaseste un auditor pentru a-l realiza

Nu e exclus ca unii posesori din Romania de imobile si spatii sa fie uimiti sa fie informati ca nu isi pot inchiria sau scoate la vanzare spatiul sau proprietatea detinuta daca nu are un certificat energetic Iasi. Astfel de documente sunt utile spre a face lumea mai atenta la eficienta energetica a cladirilor, si in cele din urma, vor avea ca efect reducerea consumului de energie.

Daca va aflati in situatia in care va trebuie un certificat energetic, veti fi nevoit sa cautati un auditor energetic care va poate ajuta la rezolvarea problemei. Profesionistii din aceasta industrie va vor sprijini cu datele de care e nevoie, si va vor ajuta sa obtineti documentele care sunt solicitate la eliberarea unui certificat energetic.

Un certificat energetic se elaboreaza numai de catre un specialist numit auditor energetic, acesta fiind atestat de catre Ministerul Lucrarilor Publice, Dezvoltarii si Administratiei. Recomandarile discutate intr-un certificat energetic au menirea sa asiste detinatorii sa reduca consumul de energie al cladirii pe care o poseda. Bineinteles, aceste recomandari nu sunt obligatorii, si fiecare posesor in parte poate decide daca sa le puna in aplicare sau nu.

Legat de termenul de valabilitate, aceste acte sunt valabile timp de zece ani. Merita amintit ca scopul principal al unui certificat energetic este scaderea emisiilor de gaze care incalzesc planeta, insa si sprijinirea posesorilor de constructii sa aibe facturi mai mici la energie.

Unele dintre studiile recente au aratat ca circa 26% din totalul de consum energetic al tarii noastre este rezultatul caselor, si in ultima perioada, emisiile de dioxid de carbon s-au amplificat in mod ingrijorator. La momentul actual, exista prea multe cladiri in tara noastra care nu respecta standardul minim de eficienta energetica.

Pe aceasta cale, acest certificat energetic a devenit obligatoriu dpdv legal pentru ca calculeaza eficienta energetica a unui imobil, si propune unele masuri pentru imbunatatirea acestui aspect. Detinatorii de cladiri care planifica le scoata la vanzare sau le ofere spre inchiriere sunt obligati de lege sa prezinte cumparatorului sau chiriasilor un certificat energetic pentru imobilul despre care e vorba. Toti oamenii trebuie sa stie despre efectul emisiilor de gaze, si trebuie sa fie educati in scopul de a contribui la un mediu inconjurator mai curat.

Un certificat energetic se elibereaza de obicei la o zi sau doua dupa ce s-a facut colectarea datelor necesare despre cladire. Costul obtinerii documentului se fixeaza de catre compania de audit energetic care creeaza actul, si are legatura cu imobilul in tema. Daca nu va pricepeti si nu aveti timp sa pregatiti hartiile necesare, probabil va veti bucura sa descoperiti ca auditorul va poate asista cu asta.

In concluzie, proprietarii de cladiri care au nevoie sa faca rost de un certificat energetic sunt consiliati sa angajeze o companie de audit energetic care ofera servicii de de calitate la tarife cat mai avantajoase. In plus, inainte de a parafa o colaborare, solicitati o confirmare ca auditorul e gata sa ofere consultanta necesara pentru intocmirea hartiilor necesare, cat si pentru diminuarea consumului energetic. In scopul de a va asigura ca veti intampina o experienta placuta, cautati o societate de certificat energetic Iasi recomandata din partea prietenilor sau cunostiintelor.