Certificat energetic Giurgiu

Cautati un auditor energetic in orasul Dvs pentru a intocmi un certificat energetic Giurgiu? Mai jos gasiti o lista cu auditori energetic atestati de MLPDA, impreuna cu datele necesare pentru a-i putea contacta:

Cautati un profesionist in audit energetic, iar un pret cat mai bun este important pentru Dvs?

Acum puteti obtine gratuit 5 oferte de pret de la profesionisti autorizati locali prin intermediul platformei Expert24 – iar Dvs o puteti alege pe cea mai avantajoasa! Rapid, comod, gratuit – tot ce trebuie sa faceti este sa completati formularul de cerere de oferta!

(*completarea formularului nu va obliga la nimic, ci doar constituie o cerere de oferta; daca nu sunteti multumit/a de oferte, puteti contacta oricand alti prestatori de servicii)

Auditori energetici in Giurgiu

Mafteianu Maria- Auditor energetic

Adresa: Giurgiu
Website: –
Telefon: 0721 569 513
Email: –
Pagina de Facebook: –


Certificat energetic – Cauta un auditor pentru a-l realiza

Nu e exclus ca unii proprietari din Romania de cladiri si spatii sa fie surprinsi sa fie informati ca nu isi pot scoate la inchiriat sau scoate la vanzare spatiul sau constructia detinuta fara un certificat energetic Giurgiu. Astfel de hartii sunt folositoare pentru a face persoanele mai atente la eficienta energetica a cladirilor, si in cele din urma, vor avea ca efect reducerea consumului energetic.

In cazul in care sunteti in circumstanta in care ati descoperit ca va trebuie un certificat energetic, veti fi nevoit sa gasiti un auditor energetic care va poate ajuta la rezolvarea problemei. Specialistii din acest domeniu va vor ajuta cu datele necesare, si va vor ajuta sa obtineti actele de care e nevoie la eliberarea unui certificat energetic.

Un certificat energetic se realizeaza numai de catre un profesionist numit auditor energetic, acesta fiind atestat de catre Ministerul Lucrarilor Publice, Dezvoltarii si Administratiei. Recomandarile regasite intr-un certificat energetic sunt menite sa ajute detinatorii sa reduca consumul de energie al cladirii pe care o detine. Bineinteles, aceste recomandari nu sunt obligatoriu de implementat, si fiecare detinator in parte poate decide daca sa le puna in aplicare sau nu.

Legat de termenul de valabilitate, aceste documente au o valabilitate de 10 ani. Trebuie mentionat ca scopul principal al unui certificat energetic este scaderea emisiilor de gaze care incalzesc planeta, precum si ajutarea proprietarilor de imobile sa aibe facturi mai mici la energie.

Unele dintre studiile recente au ilustrat ca circa 25% din intregul consum energetic al Romaniei este atribuit caselor, iar in ultima perioada, emisiile de dioxid de carbon au crescut ingrijorator. La momentul actual, avem prea multe cladiri in Romania care nu respecta standardul de baza de eficienta energetica.

Astfel, acest certificat energetic a devenit obligatoriu pentru ca evalueaza eficienta energetica a unei constructii, si sugereaza unele cai de actiune pentru imbunatatirea ei. Proprietarii de cladiri care vor sa le vanda sau sa le inchirieze sunt obligati de lege sa ofere cumparatorului sau chiriasului un certificat energetic pentru cladirea despre care e vorba. Toti oamenii trebuie sa fie informati asupra efectelor emisiilor de dioxid de carbon, si trebuie sa invete ce trebuie facut spre a contribui la un mediu inconjurator mai ecologic.

Un certificat energetic se realizeaza de regula la o zi sau doua dupa ce au fost adunate datele necesare despre imobil. Costul acestui document este stabilit de catre auditorul energetic care realizeaza actul, si are legatura cu imobilul respectiv. Daca sunteti nou in acest domeniu si nu aveti timp sa preparati documentatia necesara, va veti bucura sa aflati ca auditorul va poate sprijini in acest sens.

In concluzie, posesorii de cladiri care au nevoie sa primeasca un certificat energetic sunt indrumati sa angajeze o firma de audit energetic care pune la dispozitie servicii de de calitate la tarife cat mai avantajoase. Inainte de a parafa o intelegere, fi-ti sigur ca auditorul va ofera sprijinul necesar pentru pregatirea hartiilor necesare, precum si pentru reducerea consumului de energie. Pentru a fi sigur ca veti avea parte o experienta placuta, selectati o societate de certificat energetic Giurgiu cu recomandari din partea prietenilor sau cunostiintelor.