Certificat energetic Giurgiu

Cautati un auditor energetic in orasul Dvs pentru a intocmi un certificat energetic Giurgiu? Mai jos gasiti o lista cu auditori energetic atestati de MLPDA, impreuna cu datele necesare pentru a-i putea contacta:

Cautati un profesionist in audit energetic, iar un pret cat mai bun este important pentru Dvs?

Acum puteti obtine gratuit 5 oferte de pret de la profesionisti autorizati locali prin intermediul platformei Expert24 – iar Dvs o puteti alege pe cea mai avantajoasa! Rapid, comod, gratuit – tot ce trebuie sa faceti este sa completati formularul de cerere de oferta!

(*completarea formularului nu va obliga la nimic, ci doar constituie o cerere de oferta; daca nu sunteti multumit/a de oferte, puteti contacta oricand alti prestatori de servicii)

Auditori energetici in Giurgiu

Mafteianu Maria- Auditor energetic

Adresa: Giurgiu
Website: –
Telefon: 0721 569 513
Email: –
Pagina de Facebook: –


Certificat energetic – Gaseste un auditor pentru a-l elibera

Nu e exclus ca unii posesori romani de cladiri si spatii sa fie nepregatiti sa fie informati ca nu isi pot inchiria sau pune in vanzare spatiul sau cladirea detinuta in lipsa unui certificat energetic Giurgiu. Astfel de hartii sunt folositoare pentru a face persoanele mai atente la eficienta energetica a cladirilor, si in cele din urma, vor conduce la diminuarea consumului energetic.

Atunci cand va aflati in situatia in care necesitati un certificat energetic, trebuie sa localizati un auditor energetic care va poate ajuta in acest sens. Specialistii din aceasta nisa va vor asista cu datele de care e nevoie, si va vor ajuta sa faceti rost de actele necesare la eliberarea unui certificat energetic.

Un certificat energetic se realizeaza doar de catre un auditor energetic, acesta fiind autorizat de Ministerul Lucrarilor Publice, Dezvoltarii si Administratiei. Recomandarile discutate intr-un certificat energetic au menirea sa ajute detinatorii sa reduca consumul energetic al cladirii pe care o poseda. Bineinteles, aceste recomandari nu sunt obligatorii, si fiecare detinator in parte va decide daca le va pune in aplicare sau nu.

In ceea ce priveste termenul de valabilitate, aceste documente au o valabilitate de zece ani. De retinut ca functia principala a unui certificat energetic este diminuarea emisiilor de dioxid de carbon, impreuna cu ajutarea detinatorilor de apartamente sa reduca facturile la energie.

Cele mai recente studii au aratat ca aproximativ 27% din intregul consum de energie al tarii noastre este atribuit caselor, si in ultimul timp, emisiile de dioxid de carbon s-au amplificat in mod ingrijorator. In acest moment, avem numeroase imobile in Romania care nu se incadreaza in standardul de baza de eficienta energetica.

Astfel, acest certificat energetic este obligatoriu dpdv legal deoarece calculeaza eficienta energetica a unei cladiri, si sugereaza cateva actiuni pentru imbunatatirea acesteia. Posesorii de cladiri care vor sa le vanda sau le ofere spre inchiriere sunt obligati sa puna la dispozitia cumparatorului sau chiriasului un certificat energetic pentru cladirea in cauza. Oamenii de pretutindeni trebuie sa fie informati asupra efectelor emisiilor de gaze cu efect de sera, si trebuie sa fie educati in scopul de a contribui la un mediu inconjurator mai sanatos.

Un certificat energetic se realizeaza in mod normal la cateva zile dupa ce s-au colectat informatiile necesare despre imobil. Pretul obtinerii documentului se fixeaza de catre auditorul energetic care elibereaza actul, si este fixat in functie de imobilul respectiv. Daca nu aveti experienta si nu aveti timp sa preparati documentatia necesara, va veti bucura sa fiti informat ca auditorul va poate asista cu acest proces.

Ca sa recapitulam, proprietarii de cladiri care au nevoie sa primeasca un certificat energetic sunt consiliati sa se orienteze spre o firma de audit energetic care scoate pe piata servicii de excelente la tarife cat mai convenabile. Inainte de a parafa o intelegere, solicitati o confirmare ca auditorul ofera sprijinul necesar pentru pregatirea actelor necesare, si pentru scaderea consumului energetic. Pentru a fi sigur ca veti intampina o experienta agreabila, selectati o societate de certificat energetic Giurgiu care a primit recomandari din partea altor clienti.