Certificat energetic Galati

Cautati un auditor energetic in orasul Dvs pentru a intocmi un certificat energetic Galati? Mai jos gasiti o lista cu auditori energetic atestati de MLPDA, impreuna cu datele necesare pentru a-i putea contacta:

Cautati un profesionist in audit energetic, iar un pret cat mai bun este important pentru Dvs?

Acum puteti obtine gratuit 5 oferte de pret de la profesionisti autorizati locali prin intermediul platformei Expert24 – iar Dvs o puteti alege pe cea mai avantajoasa! Rapid, comod, gratuit – tot ce trebuie sa faceti este sa completati formularul de cerere de oferta!

(*completarea formularului nu va obliga la nimic, ci doar constituie o cerere de oferta; daca nu sunteti multumit/a de oferte, puteti contacta oricand alti prestatori de servicii)

Auditori energetici in Galati

Certificat energetic 24h

Adresa: Blvd. Dunarea 48, Galati
Website: http://www.certificatenergeticgalati24h.ro/
Telefon: 0746 147 010
Email: –
Pagina de Facebook: https://facebook.com/certificatenergeticgalati24h.ro/


Certificat energetic – Gaseste un auditor pentru a-l obtine

Nu e exclus ca unii proprietari din Romania de cladiri si spatii sa fie nepregatiti sa descopere ca nu isi pot da in chirie sau pune in vanzare spatiul sau constructia detinuta fara un certificat energetic Galati. Astfel de documente sunt folositoare pentru a face persoanele mai atente la eficienta energetica a constructiilor, si intr-un final, vor rezulta in reducerea consumului de energie.

In cazul in care va aflati in circumstanta in care ati descoperit ca va trebuie un certificat energetic, trebuie sa gasiti un auditor energetic care sa va asiste la rezolvarea problemei. Profesionistii din acest domeniu va vor sprijini cu informatiile necesare, si va vor ajuta sa faceti rost de documentele de care e nevoie la obtinerea unui certificat energetic.

Un certificat energetic se realizeaza doar de catre un auditor energetic, acesta fiind autorizat de Ministerul Lucrarilor Publice, Dezvoltarii si Administratiei. Recomandarile discutate intr-un certificat energetic au menirea sa asiste posesorii sa reduca consumul de energie al imobilului sau cladirii pe care o detine. Bineinteles, aceste recomandari nu sunt obligatorii, si fiecare posesor in parte are libertatea sa aleaga daca sa le puna in aplicare sau nu.

Legat de termenul de valabilitate, aceste hartii au o valabilitate de 10 ani. Merita amintit ca functia principala a unui certificat energetic este scaderea emisiilor de dioxid de carbon, precum si ajutarea proprietarilor de imobile sa reduca facturile la energie.

Unele dintre studiile recente au ilustrat ca aproximativ 25% din intregul consum de energie al Romaniei este realizat de case, si in ultimul timp, emisiile de gaze de sera au crescut in procent alarmant. La momentul actual, avem foarte multe imobile in Romania care performeaza sub standardul de baza de eficienta energetica.

Asadar, acest certificat energetic este obligatoriu pentru ca evalueaza eficienta energetica a unui imobil, si propune unele actiuni pentru imbunatatirea acestui aspect. Detinatorii de cladiri care isi propun le puna in vanzare sau le scoata la inchiriat sunt obligati de lege sa prezinte cumparatorului sau chiriasilor un certificat energetic pentru constructia despre care e vorba. Toti oamenii trebuie sa stie despre efectul emisiilor de dioxid de carbon, si trebuie sa se educe in scopul de a contribui la un mediu inconjurator mai curat.

Un certificat energetic se elibereaza de obicei la o zi sau doua dupa ce au fost adunate datele necesare despre constructie. Pretul obtinerii documentului se fixeaza de catre firma de audit energetic care elibereaza actul, si are legatura cu imobilul analizat. Daca sunteti nou in acest domeniu si nu aveti timp sa preparati documentatia necesara, va veti bucura sa descoperiti ca auditorul va poate ajuta cu acest proces.

Ca sa recapitulam, posesorii de cladiri care doresc sa obtina un certificat energetic sunt sfatuiti sa se orienteze spre un auditor energetic care pune la dispozitie servicii de excelente la costuri cat mai atractive. In plus, inainte de a confirma o colaborare, fi-ti sigur ca auditorul va ofera consultanta pentru intocmirea hartiilor necesare, cat si pentru scaderea consumului de energie. Pentru a fi sigur ca veti avea o experienta placuta, selectati o firma de certificat energetic Galati care a primit recomandari din partea altor clienti.