Certificat energetic Galati

Cautati un auditor energetic in orasul Dvs pentru a intocmi un certificat energetic Galati? Mai jos gasiti o lista cu auditori energetic atestati de MLPDA, impreuna cu datele necesare pentru a-i putea contacta:

Cautati un profesionist in audit energetic, iar un pret cat mai bun este important pentru Dvs?

Acum puteti obtine gratuit 5 oferte de pret de la profesionisti autorizati locali prin intermediul platformei Expert24 – iar Dvs o puteti alege pe cea mai avantajoasa! Rapid, comod, gratuit – tot ce trebuie sa faceti este sa completati formularul de cerere de oferta!

(*completarea formularului nu va obliga la nimic, ci doar constituie o cerere de oferta; daca nu sunteti multumit/a de oferte, puteti contacta oricand alti prestatori de servicii)

Auditori energetici in Galati

Certificat energetic 24h

Adresa: Blvd. Dunarea 48, Galati
Website: http://www.certificatenergeticgalati24h.ro/
Telefon: 0746 147 010
Email: –
Pagina de Facebook: https://facebook.com/certificatenergeticgalati24h.ro/


Certificat energetic – Cauta un auditor pentru a-l obtine

E probabil ca unii posesori din Romania de constructii si spatii sa fie uimiti sa afle ca nu isi pot da in chirie sau vinde spatiul sau cladirea detinuta in lipsa unui certificat energetic Galati. Astfel de acte sunt utile spre a face lumea mai atenta la eficienta energetica a imobilelor, si intr-un final, vor rezulta in diminuarea consumului energetic.

Daca va aflati in situatia in care ati descoperit ca va trebuie un certificat energetic, veti fi nevoit sa localizati un auditor energetic care sa va serveasca la rezolvarea problemei. Profesionistii din acest domeniu va vor ajuta cu datele de care e nevoie, si va vor ajuta sa intocmiti actele necesare la realizarea unui certificat energetic.

Un certificat energetic se elibereaza numai de catre un profesionist numit auditor energetic, acesta fiind atestat de Ministerul Lucrarilor Publice, Dezvoltarii si Administratiei. Recomandarile discutate intr-un certificat energetic au menirea sa sprijine proprietarii sa reduca consumul de energie al constructiei detinute. Acele recomandari nu sunt obligatoriu de pus in practica, si fiecare proprietar in parte are libertatea sa aleaga daca le va pune in aplicare sau nu.

In ceea ce priveste termenul de valabilitate, aceste acte sunt valabile timp de zece ani. Trebuie mentionat ca functia principala a unui certificat energetic este reducerea emisiilor de dioxid de carbon, precum si asistarea detinatorilor de imobile sa reduca facturile la energie.

Cele mai recente studii au ilustrat ca circa 26% din intregul consum energetic al tarii noastre este realizat de case, iar in ultima perioada, emisiile de dioxid de carbon au crescut in procent alarmant. La momentul actual, avem numeroase constructii in Romania care nu respecta standardul de baza de eficienta energetica.

Asadar, acest certificat energetic a devenit obligatoriu pentru ca masoara eficienta energetica a unei constructii, si propune unele cai de actiune pentru imbunatatirea acestui aspect. Detinatorii de cladiri care vor sa le vanda sau le ofere spre inchiriere sunt obligati de lege sa prezinte cumparatorilor sau chiriasului un certificat energetic pentru imobilul in cauza. Toti oamenii trebuie sa fie informati asupra efectelor emisiilor de dioxid de carbon, si trebuie sa se educe pentru a contribui la un mediu inconjurator mai sanatos.

Un certificat energetic se elibereaza de obicei la cateva zile dupa ce s-a facut colectarea datelor necesare despre imobil. Costul obtinerii documentului se stabileste de catre auditorul energetic care realizeaza actul, si are legatura cu imobilul in tema. Daca nu va pricepeti si nu aveti timp sa pregatiti hartiile necesare, probabil va veti bucura sa descoperiti ca auditorul va poate sprijini cu acest proces.

Asadar, detinatorii de cladiri care doresc sa obtina un certificat energetic sunt sfatuiti sa se orienteze spre o firma de audit energetic care scoate pe piata servicii de excelente la preturi cat mai atractive. In plus, inainte de a parafa o intelegere, asigurati-va ca auditorul e gata sa ofere consultanta pentru realizarea actelor necesare, si pentru diminuarea consumului de energie. Pentru a va asigura ca veti avea o experienta placuta, alegeti o societate de certificat energetic Galati cu recomandari din partea prietenilor sau cunostiintelor.