Certificat energetic Focsani

Cautati un auditor energetic in orasul Dvs pentru a intocmi un certificat energetic Focsani? Mai jos gasiti o lista cu auditori energetic atestati de MLPDA, impreuna cu datele necesare pentru a-i putea contacta:

Cautati un profesionist in audit energetic, iar un pret cat mai bun este important pentru Dvs?

Acum puteti obtine gratuit 5 oferte de pret de la profesionisti autorizati locali prin intermediul platformei Expert24 – iar Dvs o puteti alege pe cea mai avantajoasa! Rapid, comod, gratuit – tot ce trebuie sa faceti este sa completati formularul de cerere de oferta!

(*completarea formularului nu va obliga la nimic, ci doar constituie o cerere de oferta; daca nu sunteti multumit/a de oferte, puteti contacta oricand alti prestatori de servicii)

Auditori energetici in Focsani

Cert & Graf Fusion

Adresa: Str. Pictor Grigorescu, nr. 28, Focsani
Website: –
Telefon: 0744 782 733
Email: –
Pagina de Facebook: https://facebook.com/Audit-Energetic-Focsani-CertGraf-Fusion-1169477006478102/


Certificat energetic – Gaseste un auditor pentru a-l obtine

E probabil ca unii proprietari din Romania de constructii si spatii sa fie surprinsi sa descopere ca nu isi pot da in chirie sau vinde spatiul sau cladirea detinuta daca nu are un certificat energetic Focsani. Astfel de hartii sunt utile spre a face oamenii mai atenti la eficienta energetica a cladirilor, si in cele din urma, vor rezulta in scaderea consumului energetic.

Atunci cand sunteti in circumstanta in care va trebuie un certificat energetic, trebuie sa gasiti un auditor energetic care sa va asiste la rezolvarea problemei. Profesionistii din aceasta nisa va vor sprijini cu datele necesare, si va vor ajuta sa obtineti hartiile legale necesare la obtinerea unui certificat energetic.

Un certificat energetic se elibereaza numai de catre un profesionist numit auditor energetic, care este atestat de Ministerul Lucrarilor Publice, Dezvoltarii si Administratiei. Recomandarile regasite intr-un certificat energetic sunt menite sa ajute proprietarii sa reduca consumul energetic al imobilului sau cladirii detinute. Acele recomandari nu sunt obligatoriu de pus in practica, si fiecare posesor in parte va decide daca sa le puna in aplicare sau nu.

In ceea ce priveste termenul de valabilitate, aceste documente au o valabilitate de 10 ani. Merita amintit ca functia principala a unui certificat energetic este reducerea emisiilor de gaze care incalzesc planeta, precum si sprijinirea proprietarilor de constructii sa reduca facturile la energie.

Studiile recente au aratat ca aproximativ 27% din totalul de consum energetic al tarii noastre este atribuit caselor, iar in ultimul timp, emisiile de gaze de sera s-au marit in procent alarmant. In acest moment, exista numeroase cladiri in Romania care performeaza sub standardul minim de eficienta energetica.

Pe aceasta cale, acest certificat energetic este obligatoriu dpdv legal pentru ca calculeaza eficienta energetica a unei constructii, si sugereaza diverse actiuni pentru imbunatatirea acestui aspect. Detinatorii de cladiri care isi propun le puna in vanzare sau le scoata la inchiriat sunt obligati sa ofere cumparatorului sau chiriasului un certificat energetic pentru constructia in cauza. Toti indivizii trebuie sa afle despre efectele emisiilor de dioxid de carbon, si trebuie sa invete ce trebuie facut in scopul de a contribui la un mediu inconjurator mai curat.

Un certificat energetic se realizeaza in mod normal la o zi sau doua dupa ce s-au colectat informatiile necesare despre imobil. Costul acestui document se fixeaza de catre compania de audit energetic care creeaza actul, si este influentat de imobilul respectiv. Daca nu va pricepeti si nu aveti timp sa realizati documentatia necesara, veti fi bucuros sa descoperiti ca auditorul va poate sprijini in acest sens.

Ca sa recapitulam, proprietarii de cladiri care vor sa primeasca un certificat energetic sunt consiliati sa caute o firma de audit energetic care ofera servicii de de inalta calitate la costuri cat mai convenabile. Chiar mai mult, inainte de a semna o intelegere, fi-ti sigur ca auditorul ofera consultanta necesara pentru realizarea actelor necesare, si pentru reducerea consumului energetic. Pentru a va asigura ca veti avea parte o experienta placuta, cautati o companie de certificat energetic Focsani cu recomandari din partea prietenilor sau cunostiintelor.