Certificat energetic Focsani

Cautati un auditor energetic in orasul Dvs pentru a intocmi un certificat energetic Focsani? Mai jos gasiti o lista cu auditori energetic atestati de MLPDA, impreuna cu datele necesare pentru a-i putea contacta:

Cautati un profesionist in audit energetic, iar un pret cat mai bun este important pentru Dvs?

Acum puteti obtine gratuit 5 oferte de pret de la profesionisti autorizati locali prin intermediul platformei Expert24 – iar Dvs o puteti alege pe cea mai avantajoasa! Rapid, comod, gratuit – tot ce trebuie sa faceti este sa completati formularul de cerere de oferta!

(*completarea formularului nu va obliga la nimic, ci doar constituie o cerere de oferta; daca nu sunteti multumit/a de oferte, puteti contacta oricand alti prestatori de servicii)

Auditori energetici in Focsani

Cert & Graf Fusion

Adresa: Str. Pictor Grigorescu, nr. 28, Focsani
Website: –
Telefon: 0744 782 733
Email: –
Pagina de Facebook: https://facebook.com/Audit-Energetic-Focsani-CertGraf-Fusion-1169477006478102/


Certificat energetic – Cauta un auditor pentru a-l realiza

Este posibil ca unii proprietari din Romania de imobile si spatii sa fie nepregatiti sa descopere ca nu isi pot da in chirie sau scoate la vanzare spatiul sau cladirea detinuta daca nu are un certificat energetic Focsani. Aceste hartii sunt necesare pentru a face persoanele mai atente la eficienta energetica a constructiilor, si la un moment dat, vor conduce la reducerea consumului energetic.

Atunci cand sunteti in situatia in care aveti nevoie de un certificat energetic, veti fi nevoit sa localizati un auditor energetic care va poate ajuta la rezolvarea problemei. Specialistii din aceasta industrie va vor asista cu informatiile de care aveti nevoie, si va vor ajuta sa intocmiti hartiile legale de care e nevoie la obtinerea unui certificat energetic.

Un certificat energetic se elaboreaza numai de catre un specialist numit auditor energetic, care este atestat de catre Ministerul Lucrarilor Publice, Dezvoltarii si Administratiei. Recomandarile prezente intr-un certificat energetic au menirea sa asiste proprietarii sa diminueze consumul de energie al cladirii detinute. Bineinteles, aceste recomandari nu sunt obligatoriu de implementat, si fiecare detinator in parte are libertatea sa aleaga daca le va pune in aplicare sau nu.

Legat de termenul de valabilitate, aceste acte au o valabilitate de zece ani. De retinut ca scopul principal al unui certificat energetic este scaderea emisiilor de gaze care incalzesc planeta, insa si sprijinirea proprietarilor de constructii sa aibe facturi mai mici la energie.

Cele mai recente studii au prezentat faptul ca circa 26% din intregul consum de energie al tarii noastre este atribuit caselor, iar in ultimul timp, emisiile de dioxid de carbon au crescut in procent alarmant. Acum, in 2022, sunt prezente numeroase imobile in Romania care nu respecta standardul minim de eficienta energetica.

Asadar, acest certificat energetic a devenit obligatoriu dpdv legal deoarece calculeaza eficienta energetica a unei cladiri, si sugereaza diverse masuri pentru imbunatatirea acesteia. Posesorii de cladiri care isi propun sa le vanda sau le ofere spre inchiriere trebuie sa puna la dispozitia cumparatorului sau chiriasului un certificat energetic pentru cladirea despre care e vorba. Oamenii de pretutindeni trebuie sa afle despre efectele emisiilor de gaze cu efect de sera, si trebuie sa fie educati pentru a contribui la un mediu inconjurator mai curat.

Un certificat energetic se obtine de regula in 24 sau 48 de ore dupa ce au fost adunate datele necesare despre constructie. Pretul documentului este stabilit de catre auditorul energetic care elibereaza actul, si este influentat de imobilul respectiv. Daca nu va pricepeti si nu aveti timp sa preparati actele necesare, probabil va veti bucura sa fiti informat ca auditorul va poate sprijini in acest sens.

Ca sa recapitulam, detinatorii de cladiri care au nevoie sa primeasca un certificat energetic sunt consiliati sa angajeze o firma de audit energetic care scoate pe piata servicii de de inalta calitate la costuri cat mai avantajoase. Chiar mai mult, inainte de a semna o intelegere, asigurati-va ca auditorul va ofera sprijinul necesar pentru pregatirea actelor necesare, precum si pentru scaderea consumului energetic. In scopul de a va asigura ca veti avea parte o experienta agreabila, cautati o firma de certificat energetic Focsani care a primit recomandari din partea familiei sau prietenilor.