Certificat energetic Drobeta Turnu Severin

Cautati un auditor energetic in orasul Dvs pentru a intocmi un certificat energetic Drobeta Turnu Severin? Mai jos gasiti o lista cu auditori energetic atestati de MLPDA, impreuna cu datele necesare pentru a-i putea contacta:

Cautati un profesionist in audit energetic, iar un pret cat mai bun este important pentru Dvs?

Acum puteti obtine gratuit 5 oferte de pret de la profesionisti autorizati locali prin intermediul platformei Expert24 – iar Dvs o puteti alege pe cea mai avantajoasa! Rapid, comod, gratuit – tot ce trebuie sa faceti este sa completati formularul de cerere de oferta!

(*completarea formularului nu va obliga la nimic, ci doar constituie o cerere de oferta; daca nu sunteti multumit/a de oferte, puteti contacta oricand alti prestatori de servicii)

Auditori energetici in Drobeta Turnu Severin

Radoslav Tudor – Auditor energetic

Adresa: Drobeta Turnu Severin
Website: –
Telefon: 0744 510 847
Email: –
Pagina de Facebook: –


Certificat energetic – Cauta un auditor pentru a-l realiza

Nu e exclus ca unii posesori din Romania de imobile si spatii sa fie uimiti sa descopere ca nu isi pot scoate la inchiriat sau pune in vanzare spatiul sau cladirea detinuta fara un certificat energetic Droebta Tunru Severin. Aceste documente sunt folositoare pentru a face persoanele mai atente la eficienta energetica a constructiilor, si la un moment dat, vor conduce la reducerea consumului energetic.

Daca va aflati in imprejurarea in care va trebuie un certificat energetic, trebuie sa localizati un auditor energetic care va poate ajuta in acest sens. Specialistii din aceasta industrie va vor sprijini cu datele de care aveti nevoie, si va vor ajuta sa obtineti documentele de care e nevoie la eliberarea unui certificat energetic.

Un certificat energetic se elibereaza numai de catre un auditor energetic, acesta fiind atestat de catre Ministerul Lucrarilor Publice, Dezvoltarii si Administratiei. Recomandarile discutate intr-un certificat energetic au scopul sa sprijine detinatorii sa scada consumul de energie al constructiei detinute. Aceste recomandari nu sunt obligatorii, si fiecare detinator in parte va decide daca le va pune in aplicare sau nu.

Legat de termenul de valabilitate, aceste documente sunt valabile timp de zece ani. Trebuie mentionat ca obiectivul primar al unui certificat energetic este reducerea emisiilor de gaze cu efect de sera, precum si sprijinirea posesorilor de constructii sa reduca facturile la energie.

Cele mai recente studii au prezentat faptul ca circa 25% din intregul consum de energie al Romaniei este rezultatul caselor, iar in ultima perioada, emisiile de dioxid de carbon au crescut in mod ingrijorator. La momentul actual, sunt prezente foarte multe imobile in Romania care nu respecta standardul de baza de eficienta energetica.

Astfel, acest certificat energetic a devenit obligatoriu dpdv legal din cauza ca masoara eficienta energetica a unui imobil, si sugereaza unele cai de actiune pentru imbunatatirea acesteia. Proprietarii de cladiri care vor sa le vanda sau le ofere spre inchiriere sunt obligati de lege sa prezinte cumparatorilor sau chiriasului un certificat energetic pentru constructia in cauza. Toti oamenii trebuie sa afle despre efectele emisiilor de dioxid de carbon, si trebuie sa fie educati in scopul de a contribui la un mediu inconjurator mai ecologic.

Un certificat energetic se elibereaza de regula la o zi sau doua dupa ce au fost adunate datele necesare despre constructie. Costul obtinerii documentului se stabileste de catre firma de audit energetic care creeaza actul, si are legatura cu imobilul analizat. Daca nu aveti experienta si nu aveti timp sa pregatiti documentatia necesara, veti fi bucuros sa fiti informat ca auditorul va poate ajuta in acest sens.

Asadar, detinatorii de cladiri care au nevoie sa primeasca un certificat energetic sunt consiliati sa se orienteze spre o companie de audit energetic care ofera servicii de de calitate la tarife cat mai convenabile. Inainte de a parafa o intelegere, solicitati o confirmare ca auditorul va ofera consultanta necesara pentru realizarea documentelor necesare, precum si pentru scaderea consumului de energie. In scopul de a va asigura ca veti avea o experienta agreabila, selectati o societate de certificat energetic Drobeta Turnu Severin care a primit recomandari din partea prietenilor sau cunostiintelor.