Certificat energetic Drobeta Turnu Severin

Cautati un auditor energetic in orasul Dvs pentru a intocmi un certificat energetic Drobeta Turnu Severin? Mai jos gasiti o lista cu auditori energetic atestati de MLPDA, impreuna cu datele necesare pentru a-i putea contacta:

Cautati un profesionist in audit energetic, iar un pret cat mai bun este important pentru Dvs?

Acum puteti obtine gratuit 5 oferte de pret de la profesionisti autorizati locali prin intermediul platformei Expert24 – iar Dvs o puteti alege pe cea mai avantajoasa! Rapid, comod, gratuit – tot ce trebuie sa faceti este sa completati formularul de cerere de oferta!

(*completarea formularului nu va obliga la nimic, ci doar constituie o cerere de oferta; daca nu sunteti multumit/a de oferte, puteti contacta oricand alti prestatori de servicii)

Auditori energetici in Drobeta Turnu Severin

Radoslav Tudor – Auditor energetic

Adresa: Drobeta Turnu Severin
Website: –
Telefon: 0744 510 847
Email: –
Pagina de Facebook: –


Certificat energetic – Cauta un auditor pentru a-l obtine

Este posibil ca unii posesori romani de imobile si spatii sa fie nepregatiti sa afle ca nu isi pot scoate la inchiriat sau pune in vanzare spatiul sau proprietatea detinuta daca nu are un certificat energetic Droebta Tunru Severin. Astfel de documente sunt necesare pentru a face persoanele mai atente la eficienta energetica a imobilelor, si intr-un final, vor conduce la diminuarea consumului energetic.

Daca sunteti in situatia in care necesitati un certificat energetic, veti fi nevoit sa gasiti un auditor energetic care sa va asiste la rezolvarea problemei. Expertii din aceasta nisa va vor sprijini cu datele necesare, si va vor ajuta sa faceti rost de hartiile legale care sunt solicitate la obtinerea unui certificat energetic.

Un certificat energetic se elibereaza numai de catre un auditor energetic, acesta fiind autorizat de catre Ministerul Lucrarilor Publice, Dezvoltarii si Administratiei. Recomandarile discutate intr-un certificat energetic au menirea sa sprijine posesorii sa scada consumul energetic al imobilului sau cladirii pe care o detine. Aceste recomandari nu sunt obligatoriu de pus in practica, si fiecare posesor in parte are libertatea sa aleaga daca le va pune in aplicare sau nu.

Iar daca vine vorba de termenul de valabilitate, aceste hartii sunt valabile timp de 10 ani. De retinut ca scopul principal al unui certificat energetic este diminuarea emisiilor de gaze cu efect de sera, insa si asistarea detinatorilor de imobile sa obtina facturi mai reduse la energie.

Unele dintre studiile recente au aratat ca circa 25% din totalul de consum de energie al Romaniei este rezultatul caselor, iar in ultima vreme, emisiile de dioxid de carbon s-au marit in mod ingrijorator. In acest moment, exista prea multe cladiri in Romania care performeaza sub standardul minim de eficienta energetica.

Pe aceasta cale, acest certificat energetic este obligatoriu dpdv legal deoarece calculeaza eficienta energetica a unei cladiri, si sugereaza cateva actiuni pentru imbunatatirea acesteia. Proprietarii de cladiri care vor le puna in vanzare sau sa le inchirieze trebuie sa ofere cumparatorului sau chiriasului un certificat energetic pentru constructia in cauza. Oamenii de pretutindeni trebuie sa afle despre efectele emisiilor de gaze, si trebuie sa fie educati spre a contribui la un mediu inconjurator mai sanatos.

Un certificat energetic se elibereaza in mod normal la o zi sau doua dupa ce s-au colectat informatiile necesare despre cladire. Costul documentului se stabileste de catre firma de audit energetic care elibereaza actul, si este fixat in functie de imobilul in tema. Daca nu aveti experienta si nu aveti timp sa preparati hartiile necesare, veti fi bucuros sa descoperiti ca auditorul va poate ajuta in acest sens.

Asadar, detinatorii de cladiri care au nevoie sa faca rost de un certificat energetic sunt sfatuiti sa angajeze un auditor energetic care pune la dispozitie servicii de de inalta calitate la preturi cat mai atractive. Chiar mai mult, inainte de a confirma o intelegere, fi-ti sigur ca auditorul va ofera sprijinul necesar pentru realizarea actelor necesare, precum si pentru scaderea consumului de energie. Pentru a va asigura ca veti avea parte o experienta agreabila, cautati o firma de certificat energetic Drobeta Turnu Severin care a primit recomandari din partea familiei sau prietenilor.