Certificat energetic Deva

Cautati un auditor energetic in orasul Dvs pentru a intocmi un certificat energetic Deva? Mai jos gasiti o lista cu auditori energetic atestati de MLPDA, impreuna cu datele necesare pentru a-i putea contacta:

Cautati un profesionist in audit energetic, iar un pret cat mai bun este important pentru Dvs?

Acum puteti obtine gratuit 5 oferte de pret de la profesionisti autorizati locali prin intermediul platformei Expert24 – iar Dvs o puteti alege pe cea mai avantajoasa! Rapid, comod, gratuit – tot ce trebuie sa faceti este sa completati formularul de cerere de oferta!

(*completarea formularului nu va obliga la nimic, ci doar constituie o cerere de oferta; daca nu sunteti multumit/a de oferte, puteti contacta oricand alti prestatori de servicii)

Auditori energetici in Deva

Certificate energetice

Adresa: Deva
Website: –
Telefon: 0724 341 962
Email: –
Pagina de Facebook: –


Certificat energetic – Cauta un auditor pentru a-l elibera

Nu e exclus ca unii detinatori romani de imobile si spatii sa fie nepregatiti sa descopere ca nu isi pot inchiria sau scoate la vanzare spatiul sau proprietatea detinuta in lipsa unui certificat energetic Deva. Astfel de hartii sunt folositoare pentru a face oamenii mai atenti la eficienta energetica a imobilelor, si la un moment dat, vor rezulta in scaderea consumului de energie.

Daca sunteti in circumstanta in care necesitati un certificat energetic, veti fi nevoit sa gasiti un auditor energetic care sa va asiste la rezolvarea problemei. Profesionistii din aceasta nisa va vor ajuta cu datele necesare, si va vor ajuta sa obtineti hartiile legale necesare la realizarea unui certificat energetic.

Un certificat energetic se realizeaza numai de catre un auditor energetic, acesta fiind atestat de Ministerul Lucrarilor Publice, Dezvoltarii si Administratiei. Recomandarile regasite intr-un certificat energetic sunt menite sa ajute detinatorii sa scada consumul de energie al imobilului sau cladirii detinute. Aceste recomandari nu sunt obligatoriu de pus in practica, si fiecare proprietar in parte poate decide daca sa le puna in aplicare sau nu.

In ceea ce priveste termenul de valabilitate, aceste acte sunt valabile pentru 10 ani. De retinut ca functia principala a unui certificat energetic este diminuarea emisiilor de gaze cu efect de sera, impreuna cu sprijinirea posesorilor de constructii sa reduca facturile la energie.

Cele mai recente studii au ilustrat ca aproximativ 26% din totalul de consum energetic al Romaniei este realizat de case, si in ultima perioada, emisiile de dioxid de carbon s-au marit in procent alarmant. La momentul actual, exista prea multe constructii in Romania care performeaza sub standardul de baza de eficienta energetica.

Pe aceasta cale, acest certificat energetic a devenit obligatoriu dpdv legal pentru ca calculeaza eficienta energetica a unei cladiri, si propune diverse masuri pentru imbunatatirea ei. Detinatorii de cladiri care isi propun le scoata la vanzare sau le ofere spre inchiriere trebuie sa puna la dispozitia cumparatorului sau chiriasului un certificat energetic pentru constructia despre care e vorba. Toti oamenii trebuie sa fie informati asupra efectelor emisiilor de gaze cu efect de sera, si trebuie sa se educe pentru a contribui la un mediu inconjurator mai ecologic.

Un certificat energetic se elibereaza in mod normal la o zi sau doua dupa ce s-au colectat informatiile necesare despre imobil. Pretul acestui document este stabilit de catre firma de audit energetic care creeaza actul, si este influentat de imobilul analizat. Daca nu aveti experienta si nu aveti timp sa pregatiti documentatia necesara, probabil va veti bucura sa aflati ca auditorul va poate asista in acest sens.

Asadar, posesorii de cladiri care doresc sa obtina un certificat energetic sunt consiliati sa caute o firma de audit energetic care scoate pe piata servicii de de inalta calitate la costuri cat mai avantajoase. Chiar mai mult, inainte de a confirma o colaborare, solicitati o confirmare ca auditorul ofera consultanta pentru pregatirea documentelor necesare, si pentru scaderea consumului energetic. In scopul de a va asigura ca veti avea parte o experienta placuta, cautati o societate de certificat energetic Deva care a primit recomandari din partea familiei sau prietenilor.