Certificat energetic Deva

Cautati un auditor energetic in orasul Dvs pentru a intocmi un certificat energetic Deva? Mai jos gasiti o lista cu auditori energetic atestati de MLPDA, impreuna cu datele necesare pentru a-i putea contacta:

Cautati un profesionist in audit energetic, iar un pret cat mai bun este important pentru Dvs?

Acum puteti obtine gratuit 5 oferte de pret de la profesionisti autorizati locali prin intermediul platformei Expert24 – iar Dvs o puteti alege pe cea mai avantajoasa! Rapid, comod, gratuit – tot ce trebuie sa faceti este sa completati formularul de cerere de oferta!

(*completarea formularului nu va obliga la nimic, ci doar constituie o cerere de oferta; daca nu sunteti multumit/a de oferte, puteti contacta oricand alti prestatori de servicii)

Auditori energetici in Deva

Certificate energetice

Adresa: Deva
Website: –
Telefon: 0724 341 962
Email: –
Pagina de Facebook: –


Certificat energetic – Cauta un auditor pentru a-l obtine

E probabil ca unii detinatori din Romania de constructii si spatii sa fie uimiti sa fie informati ca nu isi pot scoate la inchiriat sau vinde spatiul sau constructia detinuta in lipsa unui certificat energetic Deva. Aceste documente sunt folositoare pentru a face persoanele mai atente la eficienta energetica a constructiilor, si la un moment dat, vor rezulta in diminuarea consumului de energie.

In cazul in care sunteti in imprejurarea in care va trebuie un certificat energetic, este recomandat gasiti un auditor energetic care sa va asiste cu aceasta sarcina. Expertii din acest domeniu va vor ajuta cu datele de care e nevoie, si va vor ajuta sa obtineti actele care sunt solicitate la eliberarea unui certificat energetic.

Un certificat energetic se elibereaza doar de catre un profesionist numit auditor energetic, care este atestat de catre Ministerul Lucrarilor Publice, Dezvoltarii si Administratiei. Recomandarile regasite intr-un certificat energetic sunt menite sa sprijine detinatorii sa reduca consumul de energie al imobilului sau cladirii detinute. Aceste recomandari nu sunt obligatoriu de implementat, si fiecare posesor in parte are libertatea sa aleaga daca sa le puna in aplicare sau nu.

In ceea ce priveste termenul de valabilitate, aceste acte sunt valabile pentru zece ani. De retinut ca functia principala a unui certificat energetic este scaderea emisiilor de dioxid de carbon, impreuna cu sprijinirea posesorilor de imobile sa reduca facturile la energie.

Studiile recente au aratat ca circa 27% din intregul consum de energie al tarii noastre este rezultatul caselor, si in ultimul timp, emisiile de dioxid de carbon au crescut in mod ingrijorator. In acest moment, sunt prezente foarte multe constructii in tara noastra care nu se incadreaza in standardul de baza de eficienta energetica.

Astfel, acest certificat energetic este obligatoriu dpdv legal din cauza ca masoara eficienta energetica a unui imobil, si propune diverse cai de actiune pentru imbunatatirea acesteia. Proprietarii de cladiri care isi propun sa le vanda sau sa le inchirieze sunt obligati de lege sa puna la dispozitia cumparatorului sau chiriasilor un certificat energetic pentru constructia despre care e vorba. Toti oamenii trebuie sa stie despre efectul emisiilor de gaze cu efect de sera, si trebuie sa se educe in scopul de a contribui la un mediu inconjurator mai curat.

Un certificat energetic se realizeaza in mod normal la cateva zile dupa ce au fost adunate datele necesare despre imobil. Costul documentului se fixeaza de catre firma de audit energetic care creeaza actul, si are legatura cu imobilul analizat. Daca nu aveti experienta si nu aveti timp sa preparati documentatia necesara, veti fi bucuros sa aflati ca auditorul va poate sprijini in acest sens.

In concluzie, posesorii de cladiri care vor sa faca rost de un certificat energetic sunt consiliati sa angajeze un auditor energetic care scoate pe piata servicii de excelente la costuri cat mai convenabile. Inainte de a semna o intelegere, asigurati-va ca auditorul ofera sprijinul necesar pentru intocmirea hartiilor necesare, cat si pentru scaderea consumului de energie. Pentru a va asigura ca veti intampina o experienta placuta, selectati o firma de certificat energetic Deva recomandata din partea altor clienti.