Certificat energetic Craiova

Cautati un auditor energetic in orasul Dvs pentru a intocmi un certificat energetic Craiova? Mai jos gasiti o lista cu auditori energetic atestati de MLPDA, impreuna cu datele necesare pentru a-i putea contacta:

Cautati un profesionist in audit energetic, iar un pret cat mai bun este important pentru Dvs?

Acum puteti obtine gratuit 5 oferte de pret de la profesionisti autorizati locali prin intermediul platformei Expert24 – iar Dvs o puteti alege pe cea mai avantajoasa! Rapid, comod, gratuit – tot ce trebuie sa faceti este sa completati formularul de cerere de oferta!

(*completarea formularului nu va obliga la nimic, ci doar constituie o cerere de oferta; daca nu sunteti multumit/a de oferte, puteti contacta oricand alti prestatori de servicii)

Auditori energetici in Craiova

Petre Praporgescu – Auditor energetic autorizat

Adresa: Craiova

Telefon: 0765.688-089; 0788.009-630

Email: auditor.energ@gmail.com

Pagina de Facebook:


Certificat energetic – Ai nevoie de un auditor pentru a-l elibera

E probabil ca unii proprietari romani de imobile si spatii sa fie surprinsi sa descopere ca nu isi pot scoate la inchiriat sau scoate la vanzare spatiul sau constructia detinuta in lipsa unui certificat energetic Craiova. Astfel de documente sunt necesare pentru a face lumea mai atenta la eficienta energetica a constructiilor, si in cele din urma, vor conduce la scaderea consumului energetic.

In cazul in care sunteti in circumstanta in care ati descoperit ca va trebuie un certificat energetic, veti fi nevoit sa localizati un auditor energetic care va poate ajuta cu aceasta sarcina. Specialistii din aceasta nisa va vor ajuta cu informatiile de care aveti nevoie, si va vor ajuta sa faceti rost de hartiile legale necesare la obtinerea unui certificat energetic.

Un certificat energetic se realizeaza doar de catre un auditor energetic, acesta fiind autorizat de Ministerul Lucrarilor Publice, Dezvoltarii si Administratiei. Recomandarile prezente intr-un certificat energetic sunt menite sa ajute detinatorii sa reduca consumul energetic al cladirii pe care o poseda. Aceste recomandari nu sunt obligatoriu de pus in practica, si fiecare proprietar in parte va decide daca sa le puna in aplicare sau nu.

Legat de termenul de valabilitate, aceste documente sunt valabile pentru 10 ani. Merita amintit ca obiectivul primar al unui certificat energetic este diminuarea emisiilor de gaze care incalzesc planeta, impreuna cu ajutarea posesorilor de imobile sa obtina facturi mai reduse la energie.

Cele mai recente studii au aratat ca circa 25% din totalul de consum energetic al tarii noastre este realizat de case, si in ultima perioada, emisiile de gaze de sera s-au marit in procent alarmant. La momentul actual, avem numeroase imobile in tara noastra care nu se incadreaza in standardul minim de eficienta energetica.

Asadar, acest certificat energetic este obligatoriu dpdv legal din cauza ca masoara eficienta energetica a unei cladiri, si recomanda diverse masuri pentru imbunatatirea acesteia. Posesorii de cladiri care planifica le puna in vanzare sau sa le inchirieze sunt obligati de lege sa prezinte cumparatorului sau chiriasului un certificat energetic pentru cladirea in cauza. Oamenii de pretutindeni trebuie sa afle despre efectele emisiilor de gaze, si trebuie sa se educe in scopul de a contribui la un mediu inconjurator mai sanatos.

Un certificat energetic se elibereaza in mod normal la cateva zile dupa ce s-au colectat informatiile necesare despre constructie. Costul documentului se stabileste de catre auditorul energetic care creeaza actul, si este fixat in functie de imobilul analizat. Daca sunteti nou in acest domeniu si nu aveti timp sa pregatiti actele necesare, va veti bucura sa descoperiti ca auditorul va poate sprijini in acest sens.

In concluzie, proprietarii de cladiri care au nevoie sa primeasca un certificat energetic sunt consiliati sa caute o firma de audit energetic care ofera servicii de de inalta calitate la costuri cat mai atractive. Chiar mai mult, inainte de a confirma o colaborare, asigurati-va ca auditorul e gata sa ofere consultanta necesara pentru intocmirea actelor necesare, cat si pentru diminuarea consumului energetic. Pentru a fi sigur ca veti intampina o experienta placuta, selectati o companie de certificat energetic Craiova care a primit recomandari din partea altor clienti.