Certificat energetic Craiova

Cautati un auditor energetic in orasul Dvs pentru a intocmi un certificat energetic Craiova? Mai jos gasiti o lista cu auditori energetic atestati de MLPDA, impreuna cu datele necesare pentru a-i putea contacta:

Cautati un profesionist in audit energetic, iar un pret cat mai bun este important pentru Dvs?

Acum puteti obtine gratuit 5 oferte de pret de la profesionisti autorizati locali prin intermediul platformei Expert24 – iar Dvs o puteti alege pe cea mai avantajoasa! Rapid, comod, gratuit – tot ce trebuie sa faceti este sa completati formularul de cerere de oferta!

(*completarea formularului nu va obliga la nimic, ci doar constituie o cerere de oferta; daca nu sunteti multumit/a de oferte, puteti contacta oricand alti prestatori de servicii)

Auditori energetici in Craiova

Petre Praporgescu – Auditor energetic autorizat

Adresa: Craiova

Telefon: 0765.688-089; 0788.009-630

Email: auditor.energ@gmail.com

Pagina de Facebook:


Certificat energetic – Cauta un auditor pentru a-l elibera

E probabil ca unii detinatori din Romania de constructii si spatii sa fie nepregatiti sa descopere ca nu isi pot scoate la inchiriat sau vinde spatiul sau constructia detinuta daca nu are un certificat energetic Craiova. Aceste acte sunt folositoare pentru a face persoanele mai atente la eficienta energetica a imobilelor, si la un moment dat, vor avea ca efect scaderea consumului de energie.

Daca sunteti in circumstanta in care ati descoperit ca va trebuie un certificat energetic, trebuie sa cautati un auditor energetic care sa va serveasca cu aceasta sarcina. Specialistii din aceasta industrie va vor sprijini cu informatiile de care aveti nevoie, si va vor ajuta sa obtineti documentele necesare la realizarea unui certificat energetic.

Un certificat energetic se elaboreaza numai de catre un profesionist numit auditor energetic, acesta fiind autorizat de Ministerul Lucrarilor Publice, Dezvoltarii si Administratiei. Recomandarile prezente intr-un certificat energetic au menirea sa ajute posesorii sa diminueze consumul de energie al imobilului sau cladirii pe care o poseda. Bineinteles, aceste recomandari nu sunt obligatorii, si fiecare posesor in parte va decide daca sa le puna in aplicare sau nu.

In ceea ce priveste termenul de valabilitate, aceste acte sunt valabile timp de 10 ani. De retinut ca obiectivul primar al unui certificat energetic este scaderea emisiilor de gaze care incalzesc planeta, precum si asistarea posesorilor de constructii sa aibe facturi mai mici la energie.

Studiile recente au aratat ca circa 26% din intregul consum de energie al tarii noastre este realizat de case, si in ultima perioada, emisiile de dioxid de carbon s-au marit ingrijorator. In acest moment, exista prea multe constructii in Romania care nu se incadreaza in standardul de baza de eficienta energetica.

Asadar, acest certificat energetic a devenit obligatoriu deoarece evalueaza eficienta energetica a unui imobil, si propune unele actiuni pentru imbunatatirea acesteia. Proprietarii de cladiri care isi propun le scoata la vanzare sau sa le inchirieze trebuie sa ofere cumparatorului sau chiriasilor un certificat energetic pentru imobilul despre care e vorba. Oamenii de pretutindeni trebuie sa stie despre efectul emisiilor de gaze, si trebuie sa invete ce trebuie facut pentru a contribui la un mediu inconjurator mai sanatos.

Un certificat energetic se realizeaza de regula in 24 sau 48 de ore dupa ce s-a facut colectarea datelor necesare despre constructie. Pretul documentului este stabilit de catre firma de audit energetic care elibereaza actul, si este influentat de imobilul analizat. Daca sunteti nou in acest domeniu si nu aveti timp sa pregatiti hartiile necesare, probabil va veti bucura sa aflati ca auditorul va poate sprijini in acest sens.

Asadar, proprietarii de cladiri care vor sa primeasca un certificat energetic sunt sfatuiti sa caute un auditor energetic care pune la dispozitie servicii de de calitate la costuri cat mai atractive. In plus, inainte de a semna o colaborare, asigurati-va ca auditorul ofera consultanta necesara pentru pregatirea hartiilor necesare, cat si pentru reducerea consumului energetic. Pentru a fi sigur ca veti intampina o experienta placuta, cautati o firma de certificat energetic Craiova care a primit recomandari din partea altor clienti.