Certificat energetic Constanta

Cautati un auditor energetic in orasul Dvs pentru a intocmi un certificat energetic Constanta? Mai jos gasiti o lista cu auditori energetic atestati de MLPDA, impreuna cu datele necesare pentru a-i putea contacta:

Cautati un profesionist in audit energetic, iar un pret cat mai bun este important pentru Dvs?

Acum puteti obtine gratuit 5 oferte de pret de la profesionisti autorizati locali prin intermediul platformei Expert24 – iar Dvs o puteti alege pe cea mai avantajoasa! Rapid, comod, gratuit – tot ce trebuie sa faceti este sa completati formularul de cerere de oferta!

(*completarea formularului nu va obliga la nimic, ci doar constituie o cerere de oferta; daca nu sunteti multumit/a de oferte, puteti contacta oricand alti prestatori de servicii)

Auditori energetici in Constanta

Naum Cosmin – Auditor energetic

Adresa: Constanta
Website: –
Telefon: 0756.190-108;
Email: naum_cosmin_m [at] yahoo.ro
Pagina de Facebook: –


Certificat energetic – Ai nevoie de un auditor pentru a-l obtine

Nu e exclus ca unii posesori romani de imobile si spatii sa fie surprinsi sa descopere ca nu isi pot inchiria sau pune in vanzare spatiul sau cladirea detinuta in lipsa unui certificat energetic Constanta. Astfel de hartii sunt folositoare pentru a face oamenii mai atenti la eficienta energetica a constructiilor, si intr-un final, vor avea ca efect reducerea consumului de energie.

In cazul in care va aflati in imprejurarea in care va trebuie un certificat energetic, veti fi nevoit sa cautati un auditor energetic care sa va asiste la rezolvarea problemei. Profesionistii din acest domeniu va vor sprijini cu informatiile de care aveti nevoie, si va vor ajuta sa intocmiti actele de care e nevoie la realizarea unui certificat energetic.

Un certificat energetic se elaboreaza numai de catre un profesionist numit auditor energetic, care este atestat de Ministerul Lucrarilor Publice, Dezvoltarii si Administratiei. Recomandarile regasite intr-un certificat energetic au menirea sa ajute detinatorii sa reduca consumul energetic al constructiei pe care o poseda. Aceste recomandari nu sunt obligatoriu de pus in practica, si fiecare posesor in parte are libertatea sa aleaga daca le va pune in aplicare sau nu.

In ceea ce priveste termenul de valabilitate, aceste documente sunt valabile pentru zece ani. De retinut ca functia principala a unui certificat energetic este reducerea emisiilor de gaze care incalzesc planeta, impreuna cu ajutarea posesorilor de imobile sa aibe facturi mai mici la energie.

Studiile recente au prezentat faptul ca aproximativ 26% din intregul consum energetic al tarii noastre este atribuit caselor, si in ultimul timp, emisiile de dioxid de carbon s-au amplificat in procent alarmant. Acum, in 2022, sunt prezente prea multe constructii in Romania care nu se incadreaza in standardul minim de eficienta energetica.

Astfel, acest certificat energetic a devenit obligatoriu pentru ca evalueaza eficienta energetica a unui imobil, si sugereaza diverse masuri pentru imbunatatirea acesteia. Posesorii de cladiri care vor le scoata la vanzare sau sa le inchirieze sunt obligati de lege sa puna la dispozitia cumparatorului sau chiriasului un certificat energetic pentru cladirea in cauza. Toti indivizii trebuie sa fie informati asupra efectelor emisiilor de gaze, si trebuie sa fie educati pentru a contribui la un mediu inconjurator mai sanatos.

Un certificat energetic se obtine in mod normal la cateva zile dupa ce s-au colectat informatiile necesare despre constructie. Pretul acestui document se fixeaza de catre compania de audit energetic care creeaza actul, si este fixat in functie de imobilul in tema. Daca sunteti nou in acest domeniu si nu aveti timp sa realizati documentatia necesara, va veti bucura sa fiti informat ca auditorul va poate sprijini in acest sens.

Asadar, detinatorii de cladiri care doresc sa faca rost de un certificat energetic sunt indrumati sa se orienteze spre o companie de audit energetic care pune la dispozitie servicii de de inalta calitate la tarife cat mai atractive. Inainte de a semna o colaborare, solicitati o confirmare ca auditorul va ofera sprijinul necesar pentru intocmirea documentelor necesare, cat si pentru reducerea consumului de energie. In scopul de a va asigura ca veti intampina o experienta agreabila, selectati o societate de certificat energetic Constanta recomandata din partea familiei sau prietenilor.