Certificat energetic Constanta

Cautati un auditor energetic in orasul Dvs pentru a intocmi un certificat energetic Constanta? Mai jos gasiti o lista cu auditori energetic atestati de MLPDA, impreuna cu datele necesare pentru a-i putea contacta:

Cautati un profesionist in audit energetic, iar un pret cat mai bun este important pentru Dvs?

Acum puteti obtine gratuit 5 oferte de pret de la profesionisti autorizati locali prin intermediul platformei Expert24 – iar Dvs o puteti alege pe cea mai avantajoasa! Rapid, comod, gratuit – tot ce trebuie sa faceti este sa completati formularul de cerere de oferta!

(*completarea formularului nu va obliga la nimic, ci doar constituie o cerere de oferta; daca nu sunteti multumit/a de oferte, puteti contacta oricand alti prestatori de servicii)

Auditori energetici in Constanta

Naum Cosmin – Auditor energetic

Adresa: Constanta
Website: –
Telefon: 0756.190-108;
Email: naum_cosmin_m [at] yahoo.ro
Pagina de Facebook: –


Certificat energetic – Gaseste un auditor pentru a-l obtine

E probabil ca unii posesori din Romania de imobile si spatii sa fie nepregatiti sa fie informati ca nu isi pot scoate la inchiriat sau pune in vanzare spatiul sau proprietatea detinuta in lipsa unui certificat energetic Constanta. Astfel de acte sunt necesare pentru a face persoanele mai atente la eficienta energetica a imobilelor, si in cele din urma, vor conduce la reducerea consumului energetic.

Atunci cand sunteti in situatia in care necesitati un certificat energetic, veti fi nevoit sa gasiti un auditor energetic care va poate ajuta in acest sens. Profesionistii din aceasta nisa va vor sprijini cu datele necesare, si va vor ajuta sa intocmiti hartiile legale de care e nevoie la eliberarea unui certificat energetic.

Un certificat energetic se elaboreaza doar de catre un specialist numit auditor energetic, care este atestat de Ministerul Lucrarilor Publice, Dezvoltarii si Administratiei. Recomandarile discutate intr-un certificat energetic au menirea sa sprijine proprietarii sa diminueze consumul energetic al constructiei pe care o poseda. Acele recomandari nu sunt obligatoriu de pus in practica, si fiecare detinator in parte va decide daca le va pune in aplicare sau nu.

In ceea ce priveste termenul de valabilitate, aceste acte sunt valabile pentru zece ani. Trebuie mentionat ca obiectivul primar al unui certificat energetic este reducerea emisiilor de gaze cu efect de sera, precum si asistarea posesorilor de constructii sa reduca facturile la energie.

Unele dintre studiile recente au aratat ca circa 27% din intregul consum de energie al Romaniei este rezultatul caselor, si in ultimul timp, emisiile de gaze de sera s-au marit ingrijorator. La momentul actual, exista numeroase cladiri in tara noastra care nu se incadreaza in standardul de baza de eficienta energetica.

Asadar, acest certificat energetic este obligatoriu pentru ca calculeaza eficienta energetica a unui imobil, si propune cateva cai de actiune pentru imbunatatirea acestui aspect. Posesorii de cladiri care vor sa le vanda sau le scoata la inchiriat sunt obligati de lege sa puna la dispozitia cumparatorilor sau chiriasilor un certificat energetic pentru constructia despre care e vorba. Toti oamenii trebuie sa fie informati asupra efectelor emisiilor de gaze cu efect de sera, si trebuie sa invete ce trebuie facut spre a contribui la un mediu inconjurator mai curat.

Un certificat energetic se realizeaza de obicei la o zi sau doua dupa ce au fost adunate datele necesare despre cladire. Costul documentului este stabilit de catre auditorul energetic care creeaza actul, si este influentat de imobilul respectiv. Daca nu va pricepeti si nu aveti timp sa realizati actele necesare, veti fi bucuros sa aflati ca auditorul va poate asista in acest sens.

Ca sa recapitulam, posesorii de cladiri care doresc sa obtina un certificat energetic sunt consiliati sa caute o companie de audit energetic care pune la dispozitie servicii de de inalta calitate la costuri cat mai avantajoase. Chiar mai mult, inainte de a parafa o intelegere, fi-ti sigur ca auditorul va ofera consultanta pentru realizarea hartiilor necesare, precum si pentru diminuarea consumului energetic. Pentru a va asigura ca veti avea o experienta agreabila, selectati o societate de certificat energetic Constanta care a primit recomandari din partea familiei sau prietenilor.