Certificat energetic Cluj Napoca

Cautati un auditor energetic in orasul Dvs pentru a intocmi un certificat energetic Cluj? Mai jos gasiti o lista cu auditori energetic atestati de MLPDA, impreuna cu datele necesare pentru a-i putea contacta:

Cautati un profesionist in audit energetic, iar un pret cat mai bun este important pentru Dvs?

Acum puteti obtine gratuit 5 oferte de pret de la profesionisti autorizati locali prin intermediul platformei Expert24 – iar Dvs o puteti alege pe cea mai avantajoasa! Rapid, comod, gratuit – tot ce trebuie sa faceti este sa completati formularul de cerere de oferta!

(*completarea formularului nu va obliga la nimic, ci doar constituie o cerere de oferta; daca nu sunteti multumit/a de oferte, puteti contacta oricand alti prestatori de servicii)

Auditori energetici in Cluj

Certificat Energetic Petrean SRL

Adresa: Cluj Napoca
Website: http://www.certificate-energetice-cluj.ro/
Telefon: 0745663755; 0740673343
Email: –
Pagina de Facebook: –


Certificat energetic – Cauta un auditor pentru a-l elibera

Nu e exclus ca unii posesori romani de constructii si spatii sa fie uimiti sa fie informati ca nu isi pot da in chirie sau pune in vanzare spatiul sau proprietatea detinuta in lipsa unui certificat energetic Cluj Napoca. Aceste acte sunt necesare pentru a face oamenii mai atenti la eficienta energetica a imobilelor, si intr-un final, vor avea ca efect scaderea consumului de energie.

Daca sunteti in situatia in care ati descoperit ca va trebuie un certificat energetic, este recomandat gasiti un auditor energetic care sa va serveasca la rezolvarea problemei. Expertii din aceasta industrie va vor asista cu datele necesare, si va vor ajuta sa faceti rost de hartiile legale de care e nevoie la eliberarea unui certificat energetic.

Un certificat energetic se elaboreaza doar de catre un specialist numit auditor energetic, acesta fiind atestat de Ministerul Lucrarilor Publice, Dezvoltarii si Administratiei. Recomandarile regasite intr-un certificat energetic sunt menite sa asiste detinatorii sa scada consumul energetic al cladirii pe care o detine. Acele recomandari nu sunt obligatorii, si fiecare posesor in parte are libertatea sa aleaga daca le va pune in aplicare sau nu.

Legat de termenul de valabilitate, aceste documente sunt valabile pentru zece ani. De retinut ca obiectivul primar al unui certificat energetic este reducerea emisiilor de dioxid de carbon, impreuna cu ajutarea detinatorilor de constructii sa obtina facturi mai reduse la energie.

Cele mai recente studii au prezentat faptul ca aproximativ 27% din totalul de consum de energie al tarii noastre este realizat de case, iar in ultima perioada, emisiile de dioxid de carbon s-au amplificat in procent alarmant. La momentul actual, avem foarte multe cladiri in tara noastra care nu se incadreaza in standardul de baza de eficienta energetica.

Astfel, acest certificat energetic a devenit obligatoriu dpdv legal deoarece evalueaza eficienta energetica a unei constructii, si propune unele cai de actiune pentru imbunatatirea acesteia. Proprietarii de cladiri care isi propun le puna in vanzare sau le scoata la inchiriat trebuie sa ofere cumparatorului sau chiriasilor un certificat energetic pentru constructia despre care e vorba. Toti oamenii trebuie sa afle despre efectele emisiilor de dioxid de carbon, si trebuie sa fie educati in scopul de a contribui la un mediu inconjurator mai curat.

Un certificat energetic se obtine de obicei la o zi sau doua dupa ce au fost adunate datele necesare despre constructie. Pretul obtinerii documentului se stabileste de catre compania de audit energetic care elibereaza actul, si este fixat in functie de imobilul respectiv. Daca sunteti nou in acest domeniu si nu aveti timp sa realizati documentatia necesara, veti fi bucuros sa descoperiti ca auditorul va poate sprijini cu acest proces.

In concluzie, proprietarii de cladiri care vor sa primeasca un certificat energetic sunt sfatuiti sa se orienteze spre o firma de audit energetic care ofera servicii de excelente la costuri cat mai convenabile. Inainte de a confirma o intelegere, asigurati-va ca auditorul va ofera consultanta necesara pentru intocmirea actelor necesare, cat si pentru diminuarea consumului energetic. Pentru a va asigura ca veti intampina o experienta agreabila, selectati o firma de certificat energetic Cluj Napoca care a primit recomandari din partea altor clienti.