Certificat energetic Cluj Napoca

Cautati un auditor energetic in orasul Dvs pentru a intocmi un certificat energetic Cluj? Mai jos gasiti o lista cu auditori energetic atestati de MLPDA, impreuna cu datele necesare pentru a-i putea contacta:

Cautati un profesionist in audit energetic, iar un pret cat mai bun este important pentru Dvs?

Acum puteti obtine gratuit 5 oferte de pret de la profesionisti autorizati locali prin intermediul platformei Expert24 – iar Dvs o puteti alege pe cea mai avantajoasa! Rapid, comod, gratuit – tot ce trebuie sa faceti este sa completati formularul de cerere de oferta!

(*completarea formularului nu va obliga la nimic, ci doar constituie o cerere de oferta; daca nu sunteti multumit/a de oferte, puteti contacta oricand alti prestatori de servicii)

Auditori energetici in Cluj

Certificat Energetic Petrean SRL

Adresa: Cluj Napoca
Website: http://www.certificate-energetice-cluj.ro/
Telefon: 0745663755; 0740673343
Email: –
Pagina de Facebook: –


Certificat energetic – Ai nevoie de un auditor pentru a-l elibera

E probabil ca unii posesori din Romania de constructii si spatii sa fie surprinsi sa fie informati ca nu isi pot da in chirie sau pune in vanzare spatiul sau cladirea detinuta fara un certificat energetic Cluj Napoca. Astfel de hartii sunt necesare pentru a face persoanele mai atente la eficienta energetica a imobilelor, si in cele din urma, vor avea ca efect reducerea consumului energetic.

In cazul in care sunteti in imprejurarea in care ati descoperit ca va trebuie un certificat energetic, trebuie sa localizati un auditor energetic care va poate ajuta cu aceasta sarcina. Expertii din acest domeniu va vor sprijini cu datele de care aveti nevoie, si va vor ajuta sa intocmiti actele de care e nevoie la obtinerea unui certificat energetic.

Un certificat energetic se elaboreaza doar de catre un auditor energetic, acesta fiind autorizat de Ministerul Lucrarilor Publice, Dezvoltarii si Administratiei. Recomandarile discutate intr-un certificat energetic sunt menite sa sprijine posesorii sa reduca consumul energetic al constructiei detinute. Bineinteles, aceste recomandari nu sunt obligatorii, si fiecare posesor in parte poate decide daca sa le puna in aplicare sau nu.

Legat de termenul de valabilitate, aceste acte sunt valabile timp de 10 ani. De retinut ca scopul principal al unui certificat energetic este reducerea emisiilor de gaze care incalzesc planeta, insa si sprijinirea detinatorilor de constructii sa aibe facturi mai mici la energie.

Unele dintre studiile recente au prezentat faptul ca circa 25% din intregul consum de energie al tarii noastre este atribuit caselor, iar in ultima perioada, emisiile de gaze de sera s-au amplificat in mod ingrijorator. In acest moment, sunt prezente numeroase cladiri in Romania care nu se incadreaza in standardul minim de eficienta energetica.

Asadar, acest certificat energetic este obligatoriu dpdv legal pentru ca evalueaza eficienta energetica a unui imobil, si sugereaza cateva actiuni pentru imbunatatirea acesteia. Detinatorii de cladiri care vor le scoata la vanzare sau le scoata la inchiriat sunt obligati sa prezinte cumparatorului sau chiriasilor un certificat energetic pentru constructia despre care e vorba. Oamenii de pretutindeni trebuie sa afle despre efectele emisiilor de dioxid de carbon, si trebuie sa se educe pentru a contribui la un mediu inconjurator mai curat.

Un certificat energetic se obtine de regula la o zi sau doua dupa ce s-au colectat informatiile necesare despre imobil. Costul obtinerii documentului este stabilit de catre auditorul energetic care creeaza actul, si este influentat de imobilul respectiv. Daca nu va pricepeti si nu aveti timp sa pregatiti actele necesare, probabil va veti bucura sa descoperiti ca auditorul va poate asista in acest sens.

In concluzie, posesorii de cladiri care doresc sa primeasca un certificat energetic sunt sfatuiti sa angajeze o companie de audit energetic care ofera servicii de de inalta calitate la preturi cat mai avantajoase. In plus, inainte de a semna o intelegere, asigurati-va ca auditorul ofera consultanta pentru pregatirea actelor necesare, cat si pentru scaderea consumului de energie. Pentru a va asigura ca veti avea o experienta agreabila, selectati o companie de certificat energetic Cluj Napoca recomandata din partea altor clienti.