Certificat energetic Calarasi

Cautati un auditor energetic in orasul Dvs pentru a intocmi un certificat energetic Calarasi? Mai jos gasiti o lista cu auditori energetic atestati de MLPDA, impreuna cu datele necesare pentru a-i putea contacta:

Cautati un profesionist in audit energetic, iar un pret cat mai bun este important pentru Dvs?

Acum puteti obtine gratuit 5 oferte de pret de la profesionisti autorizati locali prin intermediul platformei Expert24 – iar Dvs o puteti alege pe cea mai avantajoasa! Rapid, comod, gratuit – tot ce trebuie sa faceti este sa completati formularul de cerere de oferta!

(*completarea formularului nu va obliga la nimic, ci doar constituie o cerere de oferta; daca nu sunteti multumit/a de oferte, puteti contacta oricand alti prestatori de servicii)

Auditori energetici in Calarasi

Alfacad SRL

Adresa: Bulevardul Cuza Voda nr. 11Bis, Calarasi
Website: http://www.cadastrucalarasi.ro
Telefon: 0721 494 714
Email: contact [at] cadastrucalarasi.ro
Pagina de Facebook: –


Certificat energetic – Cauta un auditor pentru a-l obtine

Nu e exclus ca unii posesori din Romania de constructii si spatii sa fie uimiti sa descopere ca nu isi pot inchiria sau vinde spatiul sau constructia detinuta fara un certificat energetic Calarasi. Astfel de acte sunt necesare pentru a face persoanele mai atente la eficienta energetica a constructiilor, si in cele din urma, vor conduce la diminuarea consumului de energie.

Atunci cand sunteti in circumstanta in care aveti nevoie de un certificat energetic, veti fi nevoit sa localizati un auditor energetic care sa va asiste cu aceasta sarcina. Expertii din acest domeniu va vor asista cu datele de care aveti nevoie, si va vor ajuta sa obtineti actele care sunt solicitate la realizarea unui certificat energetic.

Un certificat energetic se elaboreaza doar de catre un auditor energetic, care este atestat de catre Ministerul Lucrarilor Publice, Dezvoltarii si Administratiei. Recomandarile prezente intr-un certificat energetic au menirea sa asiste posesorii sa diminueze consumul energetic al cladirii pe care o detine. Aceste recomandari nu sunt obligatoriu de pus in practica, si fiecare proprietar in parte are libertatea sa aleaga daca sa le puna in aplicare sau nu.

In ceea ce priveste termenul de valabilitate, aceste acte sunt valabile timp de 10 ani. De retinut ca scopul principal al unui certificat energetic este diminuarea emisiilor de dioxid de carbon, insa si asistarea detinatorilor de apartamente sa aibe facturi mai mici la energie.

Unele dintre studiile recente au aratat ca circa 26% din intregul consum energetic al tarii noastre este realizat de case, iar in ultima vreme, emisiile de gaze de sera au crescut in mod ingrijorator. In acest moment, avem foarte multe constructii in Romania care nu respecta standardul minim de eficienta energetica.

Asadar, acest certificat energetic este obligatoriu dpdv legal pentru ca masoara eficienta energetica a unei constructii, si sugereaza cateva actiuni pentru imbunatatirea acestui aspect. Posesorii de cladiri care vor le scoata la vanzare sau le scoata la inchiriat trebuie sa puna la dispozitia cumparatorilor sau chiriasilor un certificat energetic pentru constructia in cauza. Toti oamenii trebuie sa afle despre efectele emisiilor de dioxid de carbon, si trebuie sa se educe pentru a contribui la un mediu inconjurator mai ecologic.

Un certificat energetic se obtine de obicei la cateva zile dupa ce au fost adunate datele necesare despre constructie. Costul documentului este stabilit de catre auditorul energetic care elibereaza actul, si este fixat in functie de imobilul respectiv. Daca sunteti nou in acest domeniu si nu aveti timp sa preparati hartiile necesare, va veti bucura sa descoperiti ca auditorul va poate ajuta in acest sens.

In concluzie, detinatorii de cladiri care vor sa primeasca un certificat energetic sunt indrumati sa angajeze o firma de audit energetic care ofera servicii de de inalta calitate la tarife cat mai atractive. Chiar mai mult, inainte de a semna o intelegere, solicitati o confirmare ca auditorul ofera consultanta pentru realizarea hartiilor necesare, si pentru diminuarea consumului de energie. Pentru a fi sigur ca veti avea parte o experienta lipsita de neplaceri, cautati o companie de certificat energetic Calarasi cu recomandari din partea familiei sau prietenilor.