Certificat energetic Calarasi

Cautati un auditor energetic in orasul Dvs pentru a intocmi un certificat energetic Calarasi? Mai jos gasiti o lista cu auditori energetic atestati de MLPDA, impreuna cu datele necesare pentru a-i putea contacta:

Cautati un profesionist in audit energetic, iar un pret cat mai bun este important pentru Dvs?

Acum puteti obtine gratuit 5 oferte de pret de la profesionisti autorizati locali prin intermediul platformei Expert24 – iar Dvs o puteti alege pe cea mai avantajoasa! Rapid, comod, gratuit – tot ce trebuie sa faceti este sa completati formularul de cerere de oferta!

(*completarea formularului nu va obliga la nimic, ci doar constituie o cerere de oferta; daca nu sunteti multumit/a de oferte, puteti contacta oricand alti prestatori de servicii)

Auditori energetici in Calarasi

Alfacad SRL

Adresa: Bulevardul Cuza Voda nr. 11Bis, Calarasi
Website: http://www.cadastrucalarasi.ro
Telefon: 0721 494 714
Email: contact [at] cadastrucalarasi.ro
Pagina de Facebook: –


Certificat energetic – Gaseste un auditor pentru a-l elibera

E probabil ca unii posesori romani de imobile si spatii sa fie uimiti sa fie informati ca nu isi pot scoate la inchiriat sau pune in vanzare spatiul sau proprietatea detinuta daca nu are un certificat energetic Calarasi. Aceste acte sunt utile spre a face persoanele mai atente la eficienta energetica a cladirilor, si intr-un final, vor conduce la scaderea consumului de energie.

In cazul in care va aflati in situatia in care ati descoperit ca va trebuie un certificat energetic, trebuie sa cautati un auditor energetic care sa va serveasca cu aceasta sarcina. Expertii din aceasta nisa va vor asista cu datele de care aveti nevoie, si va vor ajuta sa intocmiti hartiile legale de care e nevoie la eliberarea unui certificat energetic.

Un certificat energetic se elibereaza numai de catre un auditor energetic, care este atestat de catre Ministerul Lucrarilor Publice, Dezvoltarii si Administratiei. Recomandarile regasite intr-un certificat energetic au scopul sa sprijine posesorii sa scada consumul energetic al imobilului sau cladirii pe care o poseda. Aceste recomandari nu sunt obligatoriu de implementat, si fiecare detinator in parte poate decide daca le va pune in aplicare sau nu.

In ceea ce priveste termenul de valabilitate, aceste hartii sunt valabile timp de 10 ani. Trebuie mentionat ca functia principala a unui certificat energetic este diminuarea emisiilor de dioxid de carbon, precum si ajutarea posesorilor de apartamente sa aibe facturi mai mici la energie.

Studiile recente au aratat ca aproximativ 25% din intregul consum energetic al Romaniei este rezultatul caselor, iar in ultima perioada, emisiile de dioxid de carbon s-au marit in mod ingrijorator. Acum, in 2022, sunt prezente prea multe constructii in tara noastra care performeaza sub standardul minim de eficienta energetica.

Astfel, acest certificat energetic este obligatoriu deoarece evalueaza eficienta energetica a unei constructii, si recomanda diverse actiuni pentru imbunatatirea ei. Detinatorii de cladiri care planifica le scoata la vanzare sau le ofere spre inchiriere sunt obligati de lege sa prezinte cumparatorului sau chiriasilor un certificat energetic pentru cladirea despre care e vorba. Toti indivizii trebuie sa afle despre efectele emisiilor de gaze, si trebuie sa fie educati in scopul de a contribui la un mediu inconjurator mai ecologic.

Un certificat energetic se obtine in mod normal la cateva zile dupa ce s-a facut colectarea datelor necesare despre imobil. Costul obtinerii documentului se stabileste de catre auditorul energetic care creeaza actul, si are legatura cu imobilul analizat. Daca sunteti nou in acest domeniu si nu aveti timp sa realizati hartiile necesare, veti fi bucuros sa descoperiti ca auditorul va poate asista cu asta.

Asadar, proprietarii de cladiri care doresc sa faca rost de un certificat energetic sunt consiliati sa se orienteze spre o companie de audit energetic care ofera servicii de de inalta calitate la costuri cat mai convenabile. In plus, inainte de a semna o intelegere, solicitati o confirmare ca auditorul va ofera consultanta pentru realizarea actelor necesare, precum si pentru reducerea consumului de energie. Pentru a va asigura ca veti avea parte o experienta lipsita de neplaceri, alegeti o firma de certificat energetic Calarasi care a primit recomandari din partea familiei sau prietenilor.