Certificat energetic Buzau

Cautati un auditor energetic in orasul Dvs pentru a intocmi un certificat energetic Buzau? Mai jos gasiti o lista cu auditori energetic atestati de MLPDA, impreuna cu datele necesare pentru a-i putea contacta:

Cautati un profesionist in audit energetic, iar un pret cat mai bun este important pentru Dvs?

Acum puteti obtine gratuit 5 oferte de pret de la profesionisti autorizati locali prin intermediul platformei Expert24 – iar Dvs o puteti alege pe cea mai avantajoasa! Rapid, comod, gratuit – tot ce trebuie sa faceti este sa completati formularul de cerere de oferta!

(*completarea formularului nu va obliga la nimic, ci doar constituie o cerere de oferta; daca nu sunteti multumit/a de oferte, puteti contacta oricand alti prestatori de servicii)

Auditori energetici in Buzau

Electric Solution SRL

Adresa: Buzau
Website: –
Telefon: 0744.512.225
Email: geluvarzaru@yahoo.com;
Pagina de Facebook: –


Certificat energetic – Gaseste un auditor pentru a-l obtine

E probabil ca unii detinatori romani de cladiri si spatii sa fie surprinsi sa afle ca nu isi pot scoate la inchiriat sau pune in vanzare spatiul sau proprietatea detinuta fara un certificat energetic Buzau. Astfel de documente sunt folositoare pentru a face oamenii mai atenti la eficienta energetica a imobilelor, si la un moment dat, vor avea ca efect diminuarea consumului energetic.

In cazul in care va aflati in imprejurarea in care va trebuie un certificat energetic, trebuie sa gasiti un auditor energetic care sa va serveasca cu aceasta sarcina. Specialistii din aceasta nisa va vor asista cu informatiile de care e nevoie, si va vor ajuta sa faceti rost de documentele de care e nevoie la realizarea unui certificat energetic.

Un certificat energetic se elibereaza doar de catre un auditor energetic, acesta fiind atestat de catre Ministerul Lucrarilor Publice, Dezvoltarii si Administratiei. Recomandarile regasite intr-un certificat energetic au menirea sa asiste detinatorii sa reduca consumul de energie al cladirii pe care o detine. Acele recomandari nu sunt obligatorii, si fiecare proprietar in parte are libertatea sa aleaga daca le va pune in aplicare sau nu.

Iar daca vine vorba de termenul de valabilitate, aceste hartii au o valabilitate de 10 ani. De retinut ca scopul principal al unui certificat energetic este reducerea emisiilor de dioxid de carbon, precum si asistarea proprietarilor de constructii sa obtina facturi mai reduse la energie.

Studiile recente au aratat ca aproximativ 27% din totalul de consum energetic al tarii noastre este rezultatul caselor, si in ultimul timp, emisiile de dioxid de carbon au crescut in mod ingrijorator. La momentul actual, sunt prezente numeroase constructii in Romania care nu se incadreaza in standardul de baza de eficienta energetica.

Asadar, acest certificat energetic a devenit obligatoriu din cauza ca calculeaza eficienta energetica a unui imobil, si recomanda diverse cai de actiune pentru imbunatatirea ei. Posesorii de cladiri care vor le puna in vanzare sau le ofere spre inchiriere sunt obligati de lege sa puna la dispozitia cumparatorului sau chiriasilor un certificat energetic pentru imobilul in cauza. Toti indivizii trebuie sa stie despre efectul emisiilor de dioxid de carbon, si trebuie sa se educe spre a contribui la un mediu inconjurator mai ecologic.

Un certificat energetic se realizeaza de regula in 24 sau 48 de ore dupa ce s-a facut colectarea datelor necesare despre cladire. Pretul documentului se fixeaza de catre auditorul energetic care elibereaza actul, si este fixat in functie de imobilul in tema. Daca sunteti nou in acest domeniu si nu aveti timp sa realizati hartiile necesare, veti fi bucuros sa descoperiti ca auditorul va poate sprijini cu acest proces.

Ca sa recapitulam, detinatorii de cladiri care doresc sa primeasca un certificat energetic sunt consiliati sa angajeze un auditor energetic care scoate pe piata servicii de excelente la tarife cat mai atractive. Chiar mai mult, inainte de a semna o colaborare, solicitati o confirmare ca auditorul e gata sa ofere sprijinul necesar pentru pregatirea documentelor necesare, si pentru diminuarea consumului de energie. Pentru a va asigura ca veti avea parte o experienta agreabila, cautati o societate de certificat energetic Buzau care a primit recomandari din partea familiei sau prietenilor.