Certificat energetic Buzau

Cautati un auditor energetic in orasul Dvs pentru a intocmi un certificat energetic Buzau? Mai jos gasiti o lista cu auditori energetic atestati de MLPDA, impreuna cu datele necesare pentru a-i putea contacta:

Cautati un profesionist in audit energetic, iar un pret cat mai bun este important pentru Dvs?

Acum puteti obtine gratuit 5 oferte de pret de la profesionisti autorizati locali prin intermediul platformei Expert24 – iar Dvs o puteti alege pe cea mai avantajoasa! Rapid, comod, gratuit – tot ce trebuie sa faceti este sa completati formularul de cerere de oferta!

(*completarea formularului nu va obliga la nimic, ci doar constituie o cerere de oferta; daca nu sunteti multumit/a de oferte, puteti contacta oricand alti prestatori de servicii)

Auditori energetici in Buzau

Electric Solution SRL

Adresa: Buzau
Website: –
Telefon: 0744.512.225
Email: geluvarzaru@yahoo.com;
Pagina de Facebook: –


Certificat energetic – Ai nevoie de un auditor pentru a-l obtine

Este posibil ca unii proprietari romani de cladiri si spatii sa fie nepregatiti sa afle ca nu isi pot da in chirie sau pune in vanzare spatiul sau constructia detinuta fara un certificat energetic Buzau. Astfel de hartii sunt necesare pentru a face persoanele mai atente la eficienta energetica a cladirilor, si in cele din urma, vor rezulta in scaderea consumului energetic.

Atunci cand va aflati in imprejurarea in care necesitati un certificat energetic, veti fi nevoit sa localizati un auditor energetic care sa va serveasca in acest sens. Profesionistii din aceasta nisa va vor sprijini cu datele de care e nevoie, si va vor ajuta sa obtineti hartiile legale necesare la eliberarea unui certificat energetic.

Un certificat energetic se elaboreaza doar de catre un auditor energetic, acesta fiind atestat de catre Ministerul Lucrarilor Publice, Dezvoltarii si Administratiei. Recomandarile discutate intr-un certificat energetic au menirea sa sprijine proprietarii sa scada consumul de energie al constructiei pe care o poseda. Aceste recomandari nu sunt obligatoriu de pus in practica, si fiecare posesor in parte va decide daca sa le puna in aplicare sau nu.

Iar daca vine vorba de termenul de valabilitate, aceste acte sunt valabile timp de 10 ani. Trebuie mentionat ca scopul principal al unui certificat energetic este diminuarea emisiilor de gaze cu efect de sera, insa si sprijinirea detinatorilor de constructii sa obtina facturi mai reduse la energie.

Cele mai recente studii au ilustrat ca circa 25% din intregul consum de energie al Romaniei este realizat de case, iar in ultima vreme, emisiile de dioxid de carbon s-au marit in mod ingrijorator. La momentul actual, avem foarte multe cladiri in Romania care performeaza sub standardul minim de eficienta energetica.

Pe aceasta cale, acest certificat energetic este obligatoriu din cauza ca evalueaza eficienta energetica a unei cladiri, si sugereaza cateva actiuni pentru imbunatatirea acestui aspect. Proprietarii de cladiri care vor le puna in vanzare sau le ofere spre inchiriere sunt obligati de lege sa prezinte cumparatorului sau chiriasului un certificat energetic pentru constructia in cauza. Toti indivizii trebuie sa afle despre efectele emisiilor de dioxid de carbon, si trebuie sa se educe pentru a contribui la un mediu inconjurator mai curat.

Un certificat energetic se realizeaza in mod normal la o zi sau doua dupa ce s-a facut colectarea datelor necesare despre constructie. Costul documentului se fixeaza de catre firma de audit energetic care creeaza actul, si este influentat de imobilul respectiv. Daca sunteti nou in acest domeniu si nu aveti timp sa realizati actele necesare, probabil va veti bucura sa aflati ca auditorul va poate sprijini in acest sens.

Asadar, detinatorii de cladiri care doresc sa faca rost de un certificat energetic sunt indrumati sa angajeze un auditor energetic care scoate pe piata servicii de excelente la preturi cat mai atractive. Chiar mai mult, inainte de a confirma o colaborare, solicitati o confirmare ca auditorul va ofera consultanta necesara pentru intocmirea actelor necesare, precum si pentru reducerea consumului energetic. Pentru a va asigura ca veti avea o experienta placuta, alegeti o firma de certificat energetic Buzau recomandata din partea altor clienti.