Certificat energetic Bucuresti

Cautati un auditor energetic in orasul Dvs pentru a intocmi un certificat energetic Bucuresti? Mai jos gasiti o lista cu auditori energetic atestati de MLPDA, impreuna cu datele necesare pentru a-i putea contacta:

Cautati un profesionist in audit energetic, iar un pret cat mai bun este important pentru Dvs?

Acum puteti obtine gratuit 5 oferte de pret de la profesionisti autorizati locali prin intermediul platformei Expert24 – iar Dvs o puteti alege pe cea mai avantajoasa! Rapid, comod, gratuit – tot ce trebuie sa faceti este sa completati formularul de cerere de oferta!

(*completarea formularului nu va obliga la nimic, ci doar constituie o cerere de oferta; daca nu sunteti multumit/a de oferte, puteti contacta oricand alti prestatori de servicii)

Auditori energetici in Bucuresti

Rodan Expert Grup

Adresa: Bucuresti
Website: http://www.rodanexpert.ro/
Telefon: 0727 136 466
Email: dan.tanase [at] rodanexpert.ro
Pagina de Facebook: https://facebook.com/rodanexpert/


Certificat energetic – Gaseste un auditor pentru a-l obtine

E probabil ca unii detinatori din Romania de imobile si spatii sa fie surprinsi sa descopere ca nu isi pot inchiria sau vinde spatiul sau proprietatea detinuta daca nu are un certificat energetic Bucuresti. Astfel de hartii sunt utile spre a face lumea mai atenta la eficienta energetica a cladirilor, si in cele din urma, vor avea ca efect diminuarea consumului de energie.

In cazul in care sunteti in situatia in care ati descoperit ca va trebuie un certificat energetic, veti fi nevoit sa localizati un auditor energetic care va poate ajuta la rezolvarea problemei. Expertii din acest domeniu va vor ajuta cu informatiile de care e nevoie, si va vor ajuta sa faceti rost de documentele necesare la eliberarea unui certificat energetic.

Un certificat energetic se elibereaza doar de catre un profesionist numit auditor energetic, care este atestat de catre Ministerul Lucrarilor Publice, Dezvoltarii si Administratiei. Recomandarile regasite intr-un certificat energetic sunt menite sa ajute posesorii sa scada consumul de energie al cladirii detinute. Aceste recomandari nu sunt obligatoriu de implementat, si fiecare proprietar in parte poate decide daca le va pune in aplicare sau nu.

In ceea ce priveste termenul de valabilitate, aceste acte sunt valabile timp de zece ani. Merita amintit ca functia principala a unui certificat energetic este diminuarea emisiilor de dioxid de carbon, precum si ajutarea detinatorilor de constructii sa aibe facturi mai mici la energie.

Cele mai recente studii au ilustrat ca aproximativ 27% din intregul consum energetic al Romaniei este realizat de case, iar in ultimul timp, emisiile de dioxid de carbon au crescut in procent alarmant. La momentul actual, sunt prezente prea multe cladiri in tara noastra care performeaza sub standardul de baza de eficienta energetica.

Astfel, acest certificat energetic este obligatoriu deoarece calculeaza eficienta energetica a unei constructii, si sugereaza cateva masuri pentru imbunatatirea ei. Posesorii de cladiri care vor sa le vanda sau sa le inchirieze sunt obligati de lege sa puna la dispozitia cumparatorului sau chiriasului un certificat energetic pentru cladirea despre care e vorba. Oamenii de pretutindeni trebuie sa fie informati asupra efectelor emisiilor de gaze cu efect de sera, si trebuie sa fie educati pentru a contribui la un mediu inconjurator mai sanatos.

Un certificat energetic se realizeaza de regula la o zi sau doua dupa ce au fost adunate datele necesare despre cladire. Costul documentului este stabilit de catre auditorul energetic care elibereaza actul, si este fixat in functie de imobilul analizat. Daca nu aveti experienta si nu aveti timp sa pregatiti documentatia necesara, va veti bucura sa descoperiti ca auditorul va poate sprijini in acest sens.

In concluzie, detinatorii de cladiri care vor sa primeasca un certificat energetic sunt consiliati sa angajeze un auditor energetic care scoate pe piata servicii de de calitate la tarife cat mai convenabile. Inainte de a parafa o colaborare, fi-ti sigur ca auditorul e gata sa ofere consultanta pentru intocmirea documentelor necesare, si pentru reducerea consumului energetic. Pentru a va asigura ca veti intampina o experienta placuta, alegeti o firma de certificat energetic Bucuresti recomandata din partea prietenilor sau cunostiintelor.