Certificat energetic Bucuresti

Cautati un auditor energetic in orasul Dvs pentru a intocmi un certificat energetic Bucuresti? Mai jos gasiti o lista cu auditori energetic atestati de MLPDA, impreuna cu datele necesare pentru a-i putea contacta:

Cautati un profesionist in audit energetic, iar un pret cat mai bun este important pentru Dvs?

Acum puteti obtine gratuit 5 oferte de pret de la profesionisti autorizati locali prin intermediul platformei Expert24 – iar Dvs o puteti alege pe cea mai avantajoasa! Rapid, comod, gratuit – tot ce trebuie sa faceti este sa completati formularul de cerere de oferta!

(*completarea formularului nu va obliga la nimic, ci doar constituie o cerere de oferta; daca nu sunteti multumit/a de oferte, puteti contacta oricand alti prestatori de servicii)

Auditori energetici in Bucuresti

Rodan Expert Grup

Adresa: Bucuresti
Website: http://www.rodanexpert.ro/
Telefon: 0727 136 466
Email: dan.tanase [at] rodanexpert.ro
Pagina de Facebook: https://facebook.com/rodanexpert/


Certificat energetic – Cauta un auditor pentru a-l obtine

Este posibil ca unii proprietari romani de constructii si spatii sa fie uimiti sa fie informati ca nu isi pot scoate la inchiriat sau vinde spatiul sau proprietatea detinuta fara un certificat energetic Bucuresti. Aceste acte sunt folositoare pentru a face persoanele mai atente la eficienta energetica a cladirilor, si in cele din urma, vor conduce la reducerea consumului de energie.

In cazul in care va aflati in situatia in care aveti nevoie de un certificat energetic, trebuie sa localizati un auditor energetic care va poate ajuta cu aceasta sarcina. Expertii din aceasta industrie va vor ajuta cu informatiile de care aveti nevoie, si va vor ajuta sa obtineti hartiile legale care sunt solicitate la eliberarea unui certificat energetic.

Un certificat energetic se elibereaza doar de catre un specialist numit auditor energetic, acesta fiind autorizat de Ministerul Lucrarilor Publice, Dezvoltarii si Administratiei. Recomandarile prezente intr-un certificat energetic sunt menite sa asiste posesorii sa diminueze consumul de energie al cladirii detinute. Acele recomandari nu sunt obligatoriu de implementat, si fiecare posesor in parte are libertatea sa aleaga daca sa le puna in aplicare sau nu.

Iar daca vine vorba de termenul de valabilitate, aceste documente sunt valabile timp de zece ani. De retinut ca obiectivul primar al unui certificat energetic este diminuarea emisiilor de dioxid de carbon, precum si asistarea detinatorilor de imobile sa aibe facturi mai mici la energie.

Cele mai recente studii au prezentat faptul ca circa 26% din totalul de consum de energie al Romaniei este rezultatul caselor, si in ultimul timp, emisiile de dioxid de carbon s-au marit in mod ingrijorator. In acest moment, exista numeroase constructii in Romania care nu se incadreaza in standardul de baza de eficienta energetica.

Asadar, acest certificat energetic a devenit obligatoriu deoarece evalueaza eficienta energetica a unui imobil, si sugereaza diverse masuri pentru imbunatatirea ei. Detinatorii de cladiri care vor le scoata la vanzare sau le scoata la inchiriat sunt obligati de lege sa ofere cumparatorului sau chiriasului un certificat energetic pentru imobilul despre care e vorba. Toti oamenii trebuie sa afle despre efectele emisiilor de gaze, si trebuie sa se educe pentru a contribui la un mediu inconjurator mai curat.

Un certificat energetic se realizeaza in mod normal in 24 sau 48 de ore dupa ce s-a facut colectarea datelor necesare despre imobil. Costul documentului se fixeaza de catre compania de audit energetic care elibereaza actul, si este fixat in functie de imobilul in tema. Daca nu va pricepeti si nu aveti timp sa realizati actele necesare, veti fi bucuros sa aflati ca auditorul va poate sprijini cu asta.

Ca sa recapitulam, posesorii de cladiri care au nevoie sa primeasca un certificat energetic sunt indrumati sa caute o companie de audit energetic care ofera servicii de de inalta calitate la tarife cat mai avantajoase. Inainte de a semna o intelegere, fi-ti sigur ca auditorul e gata sa ofere sprijinul necesar pentru intocmirea hartiilor necesare, cat si pentru diminuarea consumului de energie. Pentru a fi sigur ca veti avea o experienta placuta, alegeti o societate de certificat energetic Bucuresti recomandata din partea prietenilor sau cunostiintelor.