Certificat energetic Brasov

Cautati un auditor energetic in orasul Dvs pentru a intocmi un certificat energetic Brasov? Mai jos gasiti o lista cu auditori energetic atestati de MLPDA, impreuna cu datele necesare pentru a-i putea contacta:

Cautati un profesionist in audit energetic, iar un pret cat mai bun este important pentru Dvs?

Acum puteti obtine gratuit 5 oferte de pret de la profesionisti autorizati locali prin intermediul platformei Expert24 – iar Dvs o puteti alege pe cea mai avantajoasa! Rapid, comod, gratuit – tot ce trebuie sa faceti este sa completati formularul de cerere de oferta!

(*completarea formularului nu va obliga la nimic, ci doar constituie o cerere de oferta; daca nu sunteti multumit/a de oferte, puteti contacta oricand alti prestatori de servicii)

Auditori energetici in Brasov

Mihaela Popa – Auditor Energetic

Adresa: Strada Dr. Victor Babes nr 29, Brasov
Website: https://www.certificat-energetic-brasov.com/
Telefon: 0745 186 649
Email: contact [at] mp-certificat-energetic.ro
Pagina de Facebook: https://www.facebook.com/certificat.energetic.brasov/


Certificat energetic – Ai nevoie de un auditor pentru a-l obtine

Nu e exclus ca unii proprietari din Romania de constructii si spatii sa fie surprinsi sa fie informati ca nu isi pot scoate la inchiriat sau pune in vanzare spatiul sau proprietatea detinuta fara un certificat energetic Brasov. Astfel de acte sunt utile spre a face persoanele mai atente la eficienta energetica a imobilelor, si la un moment dat, vor conduce la diminuarea consumului de energie.

Daca sunteti in imprejurarea in care necesitati un certificat energetic, trebuie sa cautati un auditor energetic care sa va serveasca la rezolvarea problemei. Profesionistii din acest domeniu va vor ajuta cu informatiile de care e nevoie, si va vor ajuta sa intocmiti documentele necesare la obtinerea unui certificat energetic.

Un certificat energetic se elibereaza numai de catre un profesionist numit auditor energetic, acesta fiind atestat de Ministerul Lucrarilor Publice, Dezvoltarii si Administratiei. Recomandarile prezente intr-un certificat energetic sunt menite sa ajute detinatorii sa scada consumul de energie al constructiei detinute. Acele recomandari nu sunt obligatoriu de pus in practica, si fiecare detinator in parte poate decide daca sa le puna in aplicare sau nu.

In ceea ce priveste termenul de valabilitate, aceste documente sunt valabile timp de zece ani. Merita amintit ca functia principala a unui certificat energetic este diminuarea emisiilor de dioxid de carbon, impreuna cu asistarea posesorilor de constructii sa obtina facturi mai reduse la energie.

Cele mai recente studii au aratat ca circa 26% din totalul de consum de energie al Romaniei este rezultatul caselor, iar in ultimul timp, emisiile de gaze de sera au crescut in procent alarmant. La momentul actual, exista numeroase imobile in Romania care performeaza sub standardul minim de eficienta energetica.

Astfel, acest certificat energetic a devenit obligatoriu dpdv legal pentru ca masoara eficienta energetica a unei cladiri, si recomanda cateva masuri pentru imbunatatirea acestui aspect. Detinatorii de cladiri care vor sa le vanda sau sa le inchirieze sunt obligati sa prezinte cumparatorului sau chiriasului un certificat energetic pentru imobilul despre care e vorba. Oamenii de pretutindeni trebuie sa afle despre efectele emisiilor de gaze cu efect de sera, si trebuie sa se educe pentru a contribui la un mediu inconjurator mai sanatos.

Un certificat energetic se realizeaza in mod normal in 24 sau 48 de ore dupa ce s-a facut colectarea datelor necesare despre cladire. Costul documentului se stabileste de catre auditorul energetic care elibereaza actul, si este influentat de imobilul respectiv. Daca sunteti nou in acest domeniu si nu aveti timp sa pregatiti actele necesare, va veti bucura sa fiti informat ca auditorul va poate ajuta in acest sens.

Asadar, proprietarii de cladiri care vor sa obtina un certificat energetic sunt sfatuiti sa caute un auditor energetic care ofera servicii de de inalta calitate la preturi cat mai avantajoase. In plus, inainte de a parafa o colaborare, solicitati o confirmare ca auditorul ofera sprijinul necesar pentru pregatirea documentelor necesare, cat si pentru scaderea consumului de energie. Pentru a va asigura ca veti intampina o experienta agreabila, selectati o societate de certificat energetic Brasov cu recomandari din partea altor clienti.