Certificat energetic Brasov

Cautati un auditor energetic in orasul Dvs pentru a intocmi un certificat energetic Brasov? Mai jos gasiti o lista cu auditori energetic atestati de MLPDA, impreuna cu datele necesare pentru a-i putea contacta:

Cautati un profesionist in audit energetic, iar un pret cat mai bun este important pentru Dvs?

Acum puteti obtine gratuit 5 oferte de pret de la profesionisti autorizati locali prin intermediul platformei Expert24 – iar Dvs o puteti alege pe cea mai avantajoasa! Rapid, comod, gratuit – tot ce trebuie sa faceti este sa completati formularul de cerere de oferta!

(*completarea formularului nu va obliga la nimic, ci doar constituie o cerere de oferta; daca nu sunteti multumit/a de oferte, puteti contacta oricand alti prestatori de servicii)

Auditori energetici in Brasov

Mihaela Popa – Auditor Energetic

Adresa: Strada Dr. Victor Babes nr 29, Brasov
Website: https://www.certificat-energetic-brasov.com/
Telefon: 0745 186 649
Email: contact [at] mp-certificat-energetic.ro
Pagina de Facebook: https://www.facebook.com/certificat.energetic.brasov/


Certificat energetic – Cauta un auditor pentru a-l elibera

Este posibil ca unii detinatori romani de constructii si spatii sa fie uimiti sa afle ca nu isi pot da in chirie sau vinde spatiul sau proprietatea detinuta fara un certificat energetic Brasov. Astfel de acte sunt necesare pentru a face persoanele mai atente la eficienta energetica a cladirilor, si la un moment dat, vor conduce la scaderea consumului de energie.

In cazul in care sunteti in imprejurarea in care aveti nevoie de un certificat energetic, trebuie sa cautati un auditor energetic care sa va serveasca la rezolvarea problemei. Profesionistii din aceasta industrie va vor sprijini cu informatiile de care aveti nevoie, si va vor ajuta sa intocmiti documentele necesare la realizarea unui certificat energetic.

Un certificat energetic se realizeaza doar de catre un auditor energetic, care este atestat de catre Ministerul Lucrarilor Publice, Dezvoltarii si Administratiei. Recomandarile regasite intr-un certificat energetic au menirea sa asiste proprietarii sa scada consumul de energie al cladirii pe care o detine. Aceste recomandari nu sunt obligatorii, si fiecare proprietar in parte va decide daca le va pune in aplicare sau nu.

In ceea ce priveste termenul de valabilitate, aceste documente sunt valabile timp de 10 ani. Trebuie mentionat ca functia principala a unui certificat energetic este diminuarea emisiilor de gaze care incalzesc planeta, insa si sprijinirea proprietarilor de constructii sa reduca facturile la energie.

Cele mai recente studii au ilustrat ca aproximativ 27% din totalul de consum de energie al Romaniei este rezultatul caselor, si in ultimul timp, emisiile de gaze de sera s-au marit in mod ingrijorator. Acum, in 2022, avem prea multe constructii in tara noastra care performeaza sub standardul de baza de eficienta energetica.

Asadar, acest certificat energetic a devenit obligatoriu dpdv legal din cauza ca calculeaza eficienta energetica a unei cladiri, si sugereaza unele cai de actiune pentru imbunatatirea ei. Posesorii de cladiri care planifica le scoata la vanzare sau le scoata la inchiriat sunt obligati sa puna la dispozitia cumparatorului sau chiriasului un certificat energetic pentru imobilul in cauza. Oamenii de pretutindeni trebuie sa stie despre efectul emisiilor de dioxid de carbon, si trebuie sa invete ce trebuie facut pentru a contribui la un mediu inconjurator mai sanatos.

Un certificat energetic se obtine de obicei in 24 sau 48 de ore dupa ce s-a facut colectarea datelor necesare despre imobil. Costul obtinerii documentului se fixeaza de catre compania de audit energetic care elibereaza actul, si este influentat de imobilul in tema. Daca nu aveti experienta si nu aveti timp sa pregatiti hartiile necesare, va veti bucura sa descoperiti ca auditorul va poate asista cu acest proces.

Asadar, detinatorii de cladiri care doresc sa faca rost de un certificat energetic sunt sfatuiti sa se orienteze spre un auditor energetic care pune la dispozitie servicii de excelente la tarife cat mai atractive. Inainte de a semna o intelegere, fi-ti sigur ca auditorul ofera sprijinul necesar pentru realizarea actelor necesare, precum si pentru reducerea consumului energetic. Pentru a va asigura ca veti intampina o experienta placuta, alegeti o firma de certificat energetic Brasov recomandata din partea familiei sau prietenilor.