Certificat energetic Braila

Cautati un auditor energetic in orasul Dvs pentru a intocmi un certificat energetic Braila? Mai jos gasiti o lista cu auditori energetic atestati de MLPDA, impreuna cu datele necesare pentru a-i putea contacta:

Cautati un profesionist in audit energetic, iar un pret cat mai bun este important pentru Dvs?

Acum puteti obtine gratuit 5 oferte de pret de la profesionisti autorizati locali prin intermediul platformei Expert24 – iar Dvs o puteti alege pe cea mai avantajoasa! Rapid, comod, gratuit – tot ce trebuie sa faceti este sa completati formularul de cerere de oferta!

(*completarea formularului nu va obliga la nimic, ci doar constituie o cerere de oferta; daca nu sunteti multumit/a de oferte, puteti contacta oricand alti prestatori de servicii)

Auditori energetici in Braila

Jumong SRL

Adresa: Bd. Independentei Bl.A3, mezanin, camera 8, Braila
Website: http://www.certificat-energetic.braila-ing.ro/
Telefon: 0722 724 883
Email:
Pagina de Facebook: https://facebook.com/certificat.energetic.braila.galati/


Certificat energetic – Cauta un auditor pentru a-l elibera

E probabil ca unii posesori din Romania de cladiri si spatii sa fie uimiti sa afle ca nu isi pot inchiria sau pune in vanzare spatiul sau proprietatea detinuta in lipsa unui certificat energetic Braila. Aceste documente sunt necesare pentru a face oamenii mai atenti la eficienta energetica a cladirilor, si la un moment dat, vor conduce la reducerea consumului de energie.

Daca va aflati in situatia in care aveti nevoie de un certificat energetic, este recomandat localizati un auditor energetic care sa va asiste in acest sens. Expertii din aceasta nisa va vor ajuta cu informatiile necesare, si va vor ajuta sa faceti rost de hartiile legale necesare la obtinerea unui certificat energetic.

Un certificat energetic se elibereaza doar de catre un profesionist numit auditor energetic, acesta fiind autorizat de catre Ministerul Lucrarilor Publice, Dezvoltarii si Administratiei. Recomandarile prezente intr-un certificat energetic au menirea sa sprijine posesorii sa reduca consumul energetic al constructiei pe care o detine. Acele recomandari nu sunt obligatorii, si fiecare proprietar in parte poate decide daca sa le puna in aplicare sau nu.

Legat de termenul de valabilitate, aceste documente sunt valabile timp de 10 ani. Trebuie mentionat ca scopul principal al unui certificat energetic este scaderea emisiilor de gaze care incalzesc planeta, insa si sprijinirea proprietarilor de apartamente sa reduca facturile la energie.

Cele mai recente studii au aratat ca circa 25% din intregul consum energetic al tarii noastre este rezultatul caselor, iar in ultima perioada, emisiile de gaze de sera au crescut ingrijorator. La momentul actual, sunt prezente foarte multe imobile in tara noastra care performeaza sub standardul de baza de eficienta energetica.

Pe aceasta cale, acest certificat energetic a devenit obligatoriu din cauza ca evalueaza eficienta energetica a unei cladiri, si sugereaza unele actiuni pentru imbunatatirea acesteia. Detinatorii de cladiri care isi propun le puna in vanzare sau le ofere spre inchiriere trebuie sa puna la dispozitia cumparatorului sau chiriasului un certificat energetic pentru cladirea in cauza. Toti indivizii trebuie sa stie despre efectul emisiilor de dioxid de carbon, si trebuie sa fie educati in scopul de a contribui la un mediu inconjurator mai ecologic.

Un certificat energetic se elibereaza de regula la cateva zile dupa ce au fost adunate datele necesare despre cladire. Costul documentului se fixeaza de catre compania de audit energetic care realizeaza actul, si are legatura cu imobilul analizat. Daca nu va pricepeti si nu aveti timp sa preparati hartiile necesare, va veti bucura sa descoperiti ca auditorul va poate asista in acest sens.

Ca sa recapitulam, posesorii de cladiri care au nevoie sa primeasca un certificat energetic sunt sfatuiti sa se orienteze spre un auditor energetic care ofera servicii de de inalta calitate la costuri cat mai avantajoase. In plus, inainte de a parafa o colaborare, fi-ti sigur ca auditorul e gata sa ofere consultanta necesara pentru pregatirea documentelor necesare, si pentru scaderea consumului de energie. In scopul de a va asigura ca veti intampina o experienta lipsita de neplaceri, alegeti o companie de certificat energetic Braila care a primit recomandari din partea familiei sau prietenilor.