Certificat energetic Braila

Cautati un auditor energetic in orasul Dvs pentru a intocmi un certificat energetic Braila? Mai jos gasiti o lista cu auditori energetic atestati de MLPDA, impreuna cu datele necesare pentru a-i putea contacta:

Cautati un profesionist in audit energetic, iar un pret cat mai bun este important pentru Dvs?

Acum puteti obtine gratuit 5 oferte de pret de la profesionisti autorizati locali prin intermediul platformei Expert24 – iar Dvs o puteti alege pe cea mai avantajoasa! Rapid, comod, gratuit – tot ce trebuie sa faceti este sa completati formularul de cerere de oferta!

(*completarea formularului nu va obliga la nimic, ci doar constituie o cerere de oferta; daca nu sunteti multumit/a de oferte, puteti contacta oricand alti prestatori de servicii)

Auditori energetici in Braila

Jumong SRL

Adresa: Bd. Independentei Bl.A3, mezanin, camera 8, Braila
Website: http://www.certificat-energetic.braila-ing.ro/
Telefon: 0722 724 883
Email:
Pagina de Facebook: https://facebook.com/certificat.energetic.braila.galati/


Certificat energetic – Cauta un auditor pentru a-l realiza

Nu e exclus ca unii detinatori din Romania de imobile si spatii sa fie uimiti sa afle ca nu isi pot scoate la inchiriat sau pune in vanzare spatiul sau proprietatea detinuta fara un certificat energetic Braila. Aceste hartii sunt necesare pentru a face lumea mai atenta la eficienta energetica a imobilelor, si in cele din urma, vor avea ca efect scaderea consumului energetic.

In cazul in care va aflati in situatia in care aveti nevoie de un certificat energetic, trebuie sa cautati un auditor energetic care sa va asiste cu aceasta sarcina. Expertii din aceasta nisa va vor asista cu informatiile de care e nevoie, si va vor ajuta sa faceti rost de documentele de care e nevoie la realizarea unui certificat energetic.

Un certificat energetic se realizeaza doar de catre un specialist numit auditor energetic, acesta fiind autorizat de Ministerul Lucrarilor Publice, Dezvoltarii si Administratiei. Recomandarile regasite intr-un certificat energetic au scopul sa sprijine detinatorii sa reduca consumul energetic al constructiei pe care o detine. Aceste recomandari nu sunt obligatoriu de implementat, si fiecare detinator in parte are libertatea sa aleaga daca sa le puna in aplicare sau nu.

In ceea ce priveste termenul de valabilitate, aceste acte sunt valabile timp de zece ani. Merita amintit ca obiectivul primar al unui certificat energetic este scaderea emisiilor de dioxid de carbon, insa si sprijinirea proprietarilor de imobile sa obtina facturi mai reduse la energie.

Unele dintre studiile recente au aratat ca aproximativ 25% din totalul de consum energetic al tarii noastre este atribuit caselor, iar in ultimul timp, emisiile de dioxid de carbon s-au marit ingrijorator. La momentul actual, avem foarte multe constructii in tara noastra care nu se incadreaza in standardul minim de eficienta energetica.

Pe aceasta cale, acest certificat energetic este obligatoriu din cauza ca masoara eficienta energetica a unei cladiri, si sugereaza cateva masuri pentru imbunatatirea ei. Posesorii de cladiri care isi propun le puna in vanzare sau le scoata la inchiriat sunt obligati de lege sa prezinte cumparatorilor sau chiriasului un certificat energetic pentru imobilul in cauza. Toti oamenii trebuie sa fie informati asupra efectelor emisiilor de gaze cu efect de sera, si trebuie sa fie educati pentru a contribui la un mediu inconjurator mai sanatos.

Un certificat energetic se obtine de obicei in 24 sau 48 de ore dupa ce au fost adunate datele necesare despre imobil. Pretul obtinerii documentului se fixeaza de catre auditorul energetic care creeaza actul, si este influentat de imobilul respectiv. Daca nu va pricepeti si nu aveti timp sa realizati hartiile necesare, probabil va veti bucura sa descoperiti ca auditorul va poate asista cu acest proces.

Ca sa recapitulam, proprietarii de cladiri care doresc sa faca rost de un certificat energetic sunt indrumati sa angajeze un auditor energetic care scoate pe piata servicii de de calitate la tarife cat mai avantajoase. Inainte de a semna o intelegere, fi-ti sigur ca auditorul e gata sa ofere consultanta pentru intocmirea actelor necesare, cat si pentru diminuarea consumului de energie. Pentru a fi sigur ca veti avea o experienta placuta, alegeti o companie de certificat energetic Braila cu recomandari din partea familiei sau prietenilor.