Certificat energetic Botosani

Cautati un auditor energetic in orasul Dvs pentru a intocmi un certificat energetic Botosani? Mai jos gasiti o lista cu auditori energetic atestati de MLPDA, impreuna cu datele necesare pentru a-i putea contacta:

Cautati un profesionist in audit energetic, iar un pret cat mai bun este important pentru Dvs?

Acum puteti obtine gratuit 5 oferte de pret de la profesionisti autorizati locali prin intermediul platformei Expert24 – iar Dvs o puteti alege pe cea mai avantajoasa! Rapid, comod, gratuit – tot ce trebuie sa faceti este sa completati formularul de cerere de oferta!

(*completarea formularului nu va obliga la nimic, ci doar constituie o cerere de oferta; daca nu sunteti multumit/a de oferte, puteti contacta oricand alti prestatori de servicii)

Auditori energetici in Botosani
Rusu Valentin – Auditor energetic

Adresa: Aleea Pacea nr.5, Botosani
Website: http://www.audit-constructii.ro/
Telefon: 0741 062 300
Email: consultant [at] audit-constructii.ro
Pagina de Facebook: –


Certificat energetic – Gaseste un auditor pentru a-l realiza

Este posibil ca unii posesori din Romania de cladiri si spatii sa fie surprinsi sa fie informati ca nu isi pot da in chirie sau pune in vanzare spatiul sau cladirea detinuta daca nu are un certificat energetic Botosani. Astfel de hartii sunt utile spre a face persoanele mai atente la eficienta energetica a imobilelor, si intr-un final, vor conduce la diminuarea consumului de energie.

In cazul in care sunteti in situatia in care necesitati un certificat energetic, trebuie sa gasiti un auditor energetic care va poate ajuta in acest sens. Expertii din acest domeniu va vor asista cu datele de care e nevoie, si va vor ajuta sa obtineti hartiile legale de care e nevoie la obtinerea unui certificat energetic.

Un certificat energetic se realizeaza doar de catre un profesionist numit auditor energetic, acesta fiind autorizat de catre Ministerul Lucrarilor Publice, Dezvoltarii si Administratiei. Recomandarile discutate intr-un certificat energetic au menirea sa sprijine posesorii sa reduca consumul de energie al imobilului sau cladirii detinute. Aceste recomandari nu sunt obligatoriu de pus in practica, si fiecare proprietar in parte va decide daca sa le puna in aplicare sau nu.

Iar daca vine vorba de termenul de valabilitate, aceste documente sunt valabile pentru zece ani. Trebuie mentionat ca obiectivul primar al unui certificat energetic este scaderea emisiilor de dioxid de carbon, impreuna cu asistarea proprietarilor de constructii sa aibe facturi mai mici la energie.

Unele dintre studiile recente au ilustrat ca circa 25% din totalul de consum de energie al Romaniei este atribuit caselor, iar in ultima vreme, emisiile de dioxid de carbon au crescut ingrijorator. Acum, in 2022, sunt prezente foarte multe cladiri in Romania care nu se incadreaza in standardul minim de eficienta energetica.

Astfel, acest certificat energetic este obligatoriu dpdv legal din cauza ca evalueaza eficienta energetica a unui imobil, si sugereaza diverse cai de actiune pentru imbunatatirea ei. Detinatorii de cladiri care planifica le puna in vanzare sau le scoata la inchiriat trebuie sa puna la dispozitia cumparatorului sau chiriasului un certificat energetic pentru constructia despre care e vorba. Toti oamenii trebuie sa afle despre efectele emisiilor de gaze cu efect de sera, si trebuie sa fie educati spre a contribui la un mediu inconjurator mai curat.

Un certificat energetic se realizeaza de regula la cateva zile dupa ce s-a facut colectarea datelor necesare despre cladire. Pretul documentului se fixeaza de catre firma de audit energetic care creeaza actul, si este influentat de imobilul analizat. Daca sunteti nou in acest domeniu si nu aveti timp sa pregatiti hartiile necesare, probabil va veti bucura sa descoperiti ca auditorul va poate sprijini cu asta.

Asadar, posesorii de cladiri care au nevoie sa faca rost de un certificat energetic sunt indrumati sa se orienteze spre un auditor energetic care pune la dispozitie servicii de de inalta calitate la preturi cat mai convenabile. In plus, inainte de a semna o colaborare, fi-ti sigur ca auditorul ofera consultanta pentru intocmirea hartiilor necesare, si pentru diminuarea consumului de energie. In scopul de a va asigura ca veti avea parte o experienta agreabila, alegeti o societate de certificat energetic Botosani recomandata din partea altor clienti.