Certificat energetic Bistrita

Cautati un auditor energetic in orasul Dvs pentru a intocmi un certificat energetic Bistrita? Mai jos gasiti o lista cu auditori energetic atestati de MLPDA, impreuna cu datele necesare pentru a-i putea contacta:

Cautati un profesionist in audit energetic, iar un pret cat mai bun este important pentru Dvs?

Acum puteti obtine gratuit 5 oferte de pret de la profesionisti autorizati locali prin intermediul platformei Expert24 – iar Dvs o puteti alege pe cea mai avantajoasa! Rapid, comod, gratuit – tot ce trebuie sa faceti este sa completati formularul de cerere de oferta!

(*completarea formularului nu va obliga la nimic, ci doar constituie o cerere de oferta; daca nu sunteti multumit/a de oferte, puteti contacta oricand alti prestatori de servicii)

Auditori energetici in Bistrita
Energy Report Srl

Adresa: Str. Ursului, nr. 12-14, et.1, cam.14, Bistrita
Website: http://www.energy-report.ro/
Telefon: 0748 244 701
Email: energyreport [at] yahoo.com
Pagina de Facebook: –


Certificat energetic – Ai nevoie de un auditor pentru a-l obtine

E probabil ca unii posesori romani de constructii si spatii sa fie surprinsi sa descopere ca nu isi pot inchiria sau scoate la vanzare spatiul sau constructia detinuta in lipsa unui certificat energetic Bistrita. Astfel de acte sunt utile spre a face oamenii mai atenti la eficienta energetica a constructiilor, si in cele din urma, vor conduce la diminuarea consumului de energie.

Atunci cand va aflati in circumstanta in care ati descoperit ca va trebuie un certificat energetic, veti fi nevoit sa gasiti un auditor energetic care sa va asiste la rezolvarea problemei. Expertii din aceasta industrie va vor ajuta cu datele necesare, si va vor ajuta sa intocmiti documentele necesare la realizarea unui certificat energetic.

Un certificat energetic se elibereaza doar de catre un auditor energetic, acesta fiind autorizat de catre Ministerul Lucrarilor Publice, Dezvoltarii si Administratiei. Recomandarile regasite intr-un certificat energetic sunt menite sa asiste proprietarii sa scada consumul de energie al cladirii detinute. Bineinteles, aceste recomandari nu sunt obligatoriu de pus in practica, si fiecare proprietar in parte are libertatea sa aleaga daca le va pune in aplicare sau nu.

Legat de termenul de valabilitate, aceste hartii sunt valabile timp de 10 ani. De retinut ca obiectivul primar al unui certificat energetic este diminuarea emisiilor de gaze care incalzesc planeta, impreuna cu ajutarea detinatorilor de apartamente sa aibe facturi mai mici la energie.

Unele dintre studiile recente au aratat ca aproximativ 26% din intregul consum de energie al Romaniei este atribuit caselor, iar in ultima perioada, emisiile de dioxid de carbon s-au amplificat ingrijorator. Acum, in 2022, avem prea multe cladiri in Romania care nu se incadreaza in standardul de baza de eficienta energetica.

Pe aceasta cale, acest certificat energetic a devenit obligatoriu dpdv legal deoarece masoara eficienta energetica a unei cladiri, si sugereaza cateva cai de actiune pentru imbunatatirea acesteia. Proprietarii de cladiri care vor sa le vanda sau le scoata la inchiriat sunt obligati de lege sa prezinte cumparatorului sau chiriasului un certificat energetic pentru cladirea in cauza. Toti oamenii trebuie sa fie informati asupra efectelor emisiilor de dioxid de carbon, si trebuie sa se educe spre a contribui la un mediu inconjurator mai sanatos.

Un certificat energetic se realizeaza in mod normal la o zi sau doua dupa ce au fost adunate datele necesare despre cladire. Pretul obtinerii documentului se fixeaza de catre auditorul energetic care realizeaza actul, si are legatura cu imobilul respectiv. Daca sunteti nou in acest domeniu si nu aveti timp sa realizati hartiile necesare, probabil va veti bucura sa fiti informat ca auditorul va poate asista cu acest proces.

Asadar, posesorii de cladiri care doresc sa obtina un certificat energetic sunt consiliati sa se orienteze spre un auditor energetic care ofera servicii de de inalta calitate la costuri cat mai convenabile. Inainte de a parafa o intelegere, solicitati o confirmare ca auditorul va ofera consultanta necesara pentru pregatirea documentelor necesare, si pentru diminuarea consumului de energie. Pentru a fi sigur ca veti avea parte o experienta placuta, cautati o societate de certificat energetic Bistrita cu recomandari din partea altor clienti.