Certificat energetic Bistrita

Cautati un auditor energetic in orasul Dvs pentru a intocmi un certificat energetic Bistrita? Mai jos gasiti o lista cu auditori energetic atestati de MLPDA, impreuna cu datele necesare pentru a-i putea contacta:

Cautati un profesionist in audit energetic, iar un pret cat mai bun este important pentru Dvs?

Acum puteti obtine gratuit 5 oferte de pret de la profesionisti autorizati locali prin intermediul platformei Expert24 – iar Dvs o puteti alege pe cea mai avantajoasa! Rapid, comod, gratuit – tot ce trebuie sa faceti este sa completati formularul de cerere de oferta!

(*completarea formularului nu va obliga la nimic, ci doar constituie o cerere de oferta; daca nu sunteti multumit/a de oferte, puteti contacta oricand alti prestatori de servicii)

Auditori energetici in Bistrita
Energy Report Srl

Adresa: Str. Ursului, nr. 12-14, et.1, cam.14, Bistrita
Website: http://www.energy-report.ro/
Telefon: 0748 244 701
Email: energyreport [at] yahoo.com
Pagina de Facebook: –


Certificat energetic – Cauta un auditor pentru a-l obtine

E probabil ca unii proprietari din Romania de imobile si spatii sa fie uimiti sa descopere ca nu isi pot da in chirie sau scoate la vanzare spatiul sau proprietatea detinuta daca nu are un certificat energetic Bistrita. Astfel de acte sunt utile spre a face lumea mai atenta la eficienta energetica a constructiilor, si la un moment dat, vor rezulta in reducerea consumului de energie.

In cazul in care sunteti in circumstanta in care va trebuie un certificat energetic, este recomandat gasiti un auditor energetic care va poate ajuta la rezolvarea problemei. Profesionistii din acest domeniu va vor sprijini cu datele de care e nevoie, si va vor ajuta sa faceti rost de hartiile legale de care e nevoie la obtinerea unui certificat energetic.

Un certificat energetic se elibereaza doar de catre un specialist numit auditor energetic, acesta fiind atestat de catre Ministerul Lucrarilor Publice, Dezvoltarii si Administratiei. Recomandarile discutate intr-un certificat energetic au menirea sa asiste detinatorii sa diminueze consumul energetic al constructiei detinute. Acele recomandari nu sunt obligatoriu de implementat, si fiecare detinator in parte poate decide daca sa le puna in aplicare sau nu.

In ceea ce priveste termenul de valabilitate, aceste documente sunt valabile timp de zece ani. De retinut ca scopul principal al unui certificat energetic este diminuarea emisiilor de gaze cu efect de sera, impreuna cu asistarea detinatorilor de constructii sa obtina facturi mai reduse la energie.

Studiile recente au ilustrat ca circa 27% din intregul consum energetic al Romaniei este atribuit caselor, iar in ultimul timp, emisiile de dioxid de carbon s-au amplificat in procent alarmant. Acum, in 2022, avem prea multe cladiri in tara noastra care performeaza sub standardul minim de eficienta energetica.

Pe aceasta cale, acest certificat energetic a devenit obligatoriu dpdv legal pentru ca calculeaza eficienta energetica a unui imobil, si propune cateva cai de actiune pentru imbunatatirea acestui aspect. Proprietarii de cladiri care isi propun le scoata la vanzare sau sa le inchirieze sunt obligati de lege sa prezinte cumparatorului sau chiriasului un certificat energetic pentru cladirea despre care e vorba. Toti indivizii trebuie sa stie despre efectul emisiilor de dioxid de carbon, si trebuie sa se educe in scopul de a contribui la un mediu inconjurator mai sanatos.

Un certificat energetic se elibereaza de obicei la cateva zile dupa ce au fost adunate datele necesare despre constructie. Pretul acestui document se stabileste de catre firma de audit energetic care realizeaza actul, si este fixat in functie de imobilul analizat. Daca nu va pricepeti si nu aveti timp sa pregatiti hartiile necesare, veti fi bucuros sa aflati ca auditorul va poate sprijini in acest sens.

In concluzie, proprietarii de cladiri care vor sa obtina un certificat energetic sunt consiliati sa angajeze o firma de audit energetic care scoate pe piata servicii de de calitate la tarife cat mai atractive. In plus, inainte de a confirma o intelegere, solicitati o confirmare ca auditorul ofera sprijinul necesar pentru intocmirea documentelor necesare, precum si pentru reducerea consumului energetic. Pentru a fi sigur ca veti avea o experienta lipsita de neplaceri, selectati o societate de certificat energetic Bistrita recomandata din partea altor clienti.