Certificat energetic Baia Mare

Cautati un auditor energetic in orasul Dvs pentru a intocmi un certificat energetic Baia Mare? Mai jos gasiti o lista cu auditori energetic atestati de MLPDA, impreuna cu datele necesare pentru a-i putea contacta:

Cautati un profesionist in audit energetic, iar un pret cat mai bun este important pentru Dvs?

Acum puteti obtine gratuit 5 oferte de pret de la profesionisti autorizati locali prin intermediul platformei Expert24 – iar Dvs o puteti alege pe cea mai avantajoasa! Rapid, comod, gratuit – tot ce trebuie sa faceti este sa completati formularul de cerere de oferta!

(*completarea formularului nu va obliga la nimic, ci doar constituie o cerere de oferta; daca nu sunteti multumit/a de oferte, puteti contacta oricand alti prestatori de servicii)

Auditori energetici in Baia Mare
Tulics

Adresa: Str. Tamplarilor, Nr. 15, Baia Mare
Website: http://www.certificatenergeticbm.ro/
Telefon: 0766 247 388
Email:
Pagina de Facebook:


 

Certificat energetic – Ai nevoie de un auditor pentru a-l obtine

E probabil ca unii detinatori romani de cladiri si spatii sa fie surprinsi sa fie informati ca nu isi pot da in chirie sau scoate la vanzare spatiul sau proprietatea detinuta in lipsa unui certificat energetic Baia Mare. Astfel de documente sunt necesare pentru a face oamenii mai atenti la eficienta energetica a cladirilor, si intr-un final, vor avea ca efect diminuarea consumului de energie.

Daca sunteti in situatia in care va trebuie un certificat energetic, veti fi nevoit sa gasiti un auditor energetic care va poate ajuta cu aceasta sarcina. Specialistii din aceasta nisa va vor ajuta cu datele necesare, si va vor ajuta sa obtineti actele care sunt solicitate la obtinerea unui certificat energetic.

Un certificat energetic se elaboreaza numai de catre un auditor energetic, care este atestat de Ministerul Lucrarilor Publice, Dezvoltarii si Administratiei. Recomandarile regasite intr-un certificat energetic au scopul sa asiste proprietarii sa scada consumul energetic al imobilului sau cladirii pe care o detine. Acele recomandari nu sunt obligatoriu de pus in practica, si fiecare detinator in parte va decide daca sa le puna in aplicare sau nu.

In ceea ce priveste termenul de valabilitate, aceste hartii au o valabilitate de zece ani. Trebuie mentionat ca functia principala a unui certificat energetic este scaderea emisiilor de dioxid de carbon, precum si asistarea proprietarilor de apartamente sa aibe facturi mai mici la energie.

Cele mai recente studii au prezentat faptul ca circa 27% din intregul consum energetic al tarii noastre este rezultatul caselor, iar in ultimul timp, emisiile de dioxid de carbon au crescut in mod ingrijorator. In acest moment, exista prea multe imobile in tara noastra care performeaza sub standardul de baza de eficienta energetica.

Astfel, acest certificat energetic a devenit obligatoriu dpdv legal deoarece masoara eficienta energetica a unui imobil, si propune cateva actiuni pentru imbunatatirea acesteia. Proprietarii de cladiri care vor le puna in vanzare sau sa le inchirieze trebuie sa prezinte cumparatorilor sau chiriasului un certificat energetic pentru imobilul despre care e vorba. Toti oamenii trebuie sa afle despre efectele emisiilor de dioxid de carbon, si trebuie sa invete ce trebuie facut spre a contribui la un mediu inconjurator mai sanatos.

Un certificat energetic se realizeaza de regula la o zi sau doua dupa ce au fost adunate datele necesare despre constructie. Pretul documentului se fixeaza de catre auditorul energetic care creeaza actul, si are legatura cu imobilul analizat. Daca nu va pricepeti si nu aveti timp sa preparati hartiile necesare, va veti bucura sa descoperiti ca auditorul va poate ajuta cu asta.

Ca sa recapitulam, posesorii de cladiri care doresc sa primeasca un certificat energetic sunt consiliati sa angajeze o firma de audit energetic care ofera servicii de excelente la preturi cat mai convenabile. Inainte de a semna o colaborare, solicitati o confirmare ca auditorul va ofera consultanta pentru intocmirea actelor necesare, cat si pentru scaderea consumului energetic. Pentru a va asigura ca veti intampina o experienta placuta, alegeti o firma de certificat energetic Baia Mare cu recomandari din partea altor clienti.