Certificat energetic Baia Mare

Cautati un auditor energetic in orasul Dvs pentru a intocmi un certificat energetic Baia Mare? Mai jos gasiti o lista cu auditori energetic atestati de MLPDA, impreuna cu datele necesare pentru a-i putea contacta:

Cautati un profesionist in audit energetic, iar un pret cat mai bun este important pentru Dvs?

Acum puteti obtine gratuit 5 oferte de pret de la profesionisti autorizati locali prin intermediul platformei Expert24 – iar Dvs o puteti alege pe cea mai avantajoasa! Rapid, comod, gratuit – tot ce trebuie sa faceti este sa completati formularul de cerere de oferta!

(*completarea formularului nu va obliga la nimic, ci doar constituie o cerere de oferta; daca nu sunteti multumit/a de oferte, puteti contacta oricand alti prestatori de servicii)

Auditori energetici in Baia Mare
Tulics

Adresa: Str. Tamplarilor, Nr. 15, Baia Mare
Website: http://www.certificatenergeticbm.ro/
Telefon: 0766 247 388
Email:
Pagina de Facebook:


 

Certificat energetic – Cauta un auditor pentru a-l realiza

Nu e exclus ca unii detinatori romani de imobile si spatii sa fie uimiti sa descopere ca nu isi pot inchiria sau vinde spatiul sau cladirea detinuta in lipsa unui certificat energetic Baia Mare. Astfel de hartii sunt folositoare pentru a face oamenii mai atenti la eficienta energetica a imobilelor, si in cele din urma, vor avea ca efect scaderea consumului energetic.

Atunci cand va aflati in imprejurarea in care ati descoperit ca va trebuie un certificat energetic, veti fi nevoit sa localizati un auditor energetic care sa va asiste la rezolvarea problemei. Specialistii din aceasta industrie va vor sprijini cu datele de care e nevoie, si va vor ajuta sa intocmiti documentele care sunt solicitate la eliberarea unui certificat energetic.

Un certificat energetic se elibereaza doar de catre un profesionist numit auditor energetic, care este atestat de Ministerul Lucrarilor Publice, Dezvoltarii si Administratiei. Recomandarile prezente intr-un certificat energetic sunt menite sa ajute posesorii sa diminueze consumul energetic al cladirii pe care o poseda. Bineinteles, aceste recomandari nu sunt obligatoriu de implementat, si fiecare proprietar in parte va decide daca sa le puna in aplicare sau nu.

Legat de termenul de valabilitate, aceste hartii sunt valabile timp de 10 ani. De retinut ca obiectivul primar al unui certificat energetic este scaderea emisiilor de gaze care incalzesc planeta, impreuna cu asistarea posesorilor de imobile sa aibe facturi mai mici la energie.

Studiile recente au prezentat faptul ca circa 26% din intregul consum de energie al tarii noastre este atribuit caselor, iar in ultima vreme, emisiile de gaze de sera au crescut in mod ingrijorator. Acum, in 2022, sunt prezente foarte multe imobile in tara noastra care nu se incadreaza in standardul minim de eficienta energetica.

Pe aceasta cale, acest certificat energetic a devenit obligatoriu dpdv legal deoarece masoara eficienta energetica a unei constructii, si sugereaza diverse actiuni pentru imbunatatirea ei. Proprietarii de cladiri care vor sa le vanda sau sa le inchirieze sunt obligati sa ofere cumparatorilor sau chiriasilor un certificat energetic pentru imobilul despre care e vorba. Toti indivizii trebuie sa stie despre efectul emisiilor de dioxid de carbon, si trebuie sa se educe in scopul de a contribui la un mediu inconjurator mai curat.

Un certificat energetic se obtine de regula la o zi sau doua dupa ce s-a facut colectarea datelor necesare despre cladire. Pretul documentului se fixeaza de catre compania de audit energetic care elibereaza actul, si este influentat de imobilul in tema. Daca nu va pricepeti si nu aveti timp sa preparati hartiile necesare, va veti bucura sa descoperiti ca auditorul va poate asista cu asta.

Ca sa recapitulam, posesorii de cladiri care au nevoie sa faca rost de un certificat energetic sunt consiliati sa angajeze o companie de audit energetic care scoate pe piata servicii de de inalta calitate la preturi cat mai atractive. Chiar mai mult, inainte de a semna o colaborare, fi-ti sigur ca auditorul va ofera consultanta necesara pentru intocmirea actelor necesare, si pentru scaderea consumului de energie. Pentru a va asigura ca veti avea o experienta agreabila, selectati o companie de certificat energetic Baia Mare cu recomandari din partea familiei sau prietenilor.