Certificat energetic Bacau

Cautati un auditor energetic in orasul Dvs pentru a intocmi un certificat energetic Bacau? Mai jos gasiti o lista cu auditori energetic atestati de MLPDA, impreuna cu datele necesare pentru a-i putea contacta:

Cautati un profesionist in audit energetic, iar un pret cat mai bun este important pentru Dvs?

Acum puteti obtine gratuit 5 oferte de pret de la profesionisti autorizati locali prin intermediul platformei Expert24 – iar Dvs o puteti alege pe cea mai avantajoasa! Rapid, comod, gratuit – tot ce trebuie sa faceti este sa completati formularul de cerere de oferta!

(*completarea formularului nu va obliga la nimic, ci doar constituie o cerere de oferta; daca nu sunteti multumit/a de oferte, puteti contacta oricand alti prestatori de servicii)

Auditori energetici in Bacau
II Stancu V Marian

Adresa: Bacau
Website: http://www.http://www.certificatenergeticbacau.ro
Telefon: 0722 89 13 65
Email: –
Pagina de Facebook: –


 

Certificat energetic – Gaseste un auditor pentru a-l obtine

E probabil ca unii posesori romani de cladiri si spatii sa fie nepregatiti sa afle ca nu isi pot da in chirie sau vinde spatiul sau constructia detinuta fara un certificat energetic Bacau. Aceste documente sunt folositoare pentru a face oamenii mai atenti la eficienta energetica a imobilelor, si in cele din urma, vor rezulta in reducerea consumului energetic.

Atunci cand va aflati in imprejurarea in care va trebuie un certificat energetic, este recomandat gasiti un auditor energetic care sa va serveasca in acest sens. Specialistii din aceasta industrie va vor ajuta cu datele de care aveti nevoie, si va vor ajuta sa faceti rost de hartiile legale necesare la obtinerea unui certificat energetic.

Un certificat energetic se elibereaza numai de catre un specialist numit auditor energetic, acesta fiind atestat de Ministerul Lucrarilor Publice, Dezvoltarii si Administratiei. Recomandarile regasite intr-un certificat energetic au menirea sa ajute proprietarii sa reduca consumul energetic al cladirii pe care o detine. Bineinteles, aceste recomandari nu sunt obligatorii, si fiecare detinator in parte poate decide daca le va pune in aplicare sau nu.

In ceea ce priveste termenul de valabilitate, aceste hartii au o valabilitate de zece ani. De retinut ca obiectivul primar al unui certificat energetic este diminuarea emisiilor de gaze care incalzesc planeta, insa si sprijinirea proprietarilor de constructii sa reduca facturile la energie.

Cele mai recente studii au aratat ca aproximativ 27% din intregul consum energetic al Romaniei este realizat de case, iar in ultima perioada, emisiile de gaze de sera au crescut ingrijorator. La momentul actual, sunt prezente prea multe imobile in tara noastra care nu se incadreaza in standardul de baza de eficienta energetica.

Astfel, acest certificat energetic este obligatoriu pentru ca evalueaza eficienta energetica a unei cladiri, si recomanda cateva actiuni pentru imbunatatirea acestui aspect. Proprietarii de cladiri care isi propun le scoata la vanzare sau le ofere spre inchiriere sunt obligati de lege sa ofere cumparatorilor sau chiriasului un certificat energetic pentru cladirea in cauza. Toti oamenii trebuie sa stie despre efectul emisiilor de gaze, si trebuie sa se educe spre a contribui la un mediu inconjurator mai curat.

Un certificat energetic se obtine de regula la o zi sau doua dupa ce s-au colectat informatiile necesare despre cladire. Costul acestui document se fixeaza de catre auditorul energetic care realizeaza actul, si are legatura cu imobilul in tema. Daca sunteti nou in acest domeniu si nu aveti timp sa pregatiti actele necesare, va veti bucura sa descoperiti ca auditorul va poate ajuta in acest sens.

Ca sa recapitulam, posesorii de cladiri care au nevoie sa primeasca un certificat energetic sunt sfatuiti sa angajeze o firma de audit energetic care pune la dispozitie servicii de de inalta calitate la preturi cat mai avantajoase. Inainte de a semna o colaborare, solicitati o confirmare ca auditorul e gata sa ofere sprijinul necesar pentru realizarea hartiilor necesare, cat si pentru scaderea consumului de energie. Pentru a fi sigur ca veti avea parte o experienta agreabila, cautati o firma de certificat energetic Bacau care a primit recomandari din partea altor clienti.