Certificat energetic Bacau

Cautati un auditor energetic in orasul Dvs pentru a intocmi un certificat energetic Bacau? Mai jos gasiti o lista cu auditori energetic atestati de MLPDA, impreuna cu datele necesare pentru a-i putea contacta:

Cautati un profesionist in audit energetic, iar un pret cat mai bun este important pentru Dvs?

Acum puteti obtine gratuit 5 oferte de pret de la profesionisti autorizati locali prin intermediul platformei Expert24 – iar Dvs o puteti alege pe cea mai avantajoasa! Rapid, comod, gratuit – tot ce trebuie sa faceti este sa completati formularul de cerere de oferta!

(*completarea formularului nu va obliga la nimic, ci doar constituie o cerere de oferta; daca nu sunteti multumit/a de oferte, puteti contacta oricand alti prestatori de servicii)

Auditori energetici in Bacau
II Stancu V Marian

Adresa: Bacau
Website: http://www.http://www.certificatenergeticbacau.ro
Telefon: 0722 89 13 65
Email: –
Pagina de Facebook: –


 

Certificat energetic – Cauta un auditor pentru a-l elibera

E probabil ca unii posesori romani de cladiri si spatii sa fie nepregatiti sa fie informati ca nu isi pot scoate la inchiriat sau scoate la vanzare spatiul sau constructia detinuta in lipsa unui certificat energetic Bacau. Astfel de acte sunt utile spre a face persoanele mai atente la eficienta energetica a constructiilor, si la un moment dat, vor avea ca efect reducerea consumului energetic.

Daca sunteti in situatia in care necesitati un certificat energetic, trebuie sa localizati un auditor energetic care va poate ajuta in acest sens. Expertii din aceasta nisa va vor sprijini cu datele de care e nevoie, si va vor ajuta sa intocmiti documentele de care e nevoie la realizarea unui certificat energetic.

Un certificat energetic se elaboreaza doar de catre un auditor energetic, acesta fiind atestat de catre Ministerul Lucrarilor Publice, Dezvoltarii si Administratiei. Recomandarile regasite intr-un certificat energetic au scopul sa ajute detinatorii sa diminueze consumul de energie al constructiei detinute. Acele recomandari nu sunt obligatoriu de implementat, si fiecare detinator in parte poate decide daca sa le puna in aplicare sau nu.

Legat de termenul de valabilitate, aceste documente sunt valabile timp de 10 ani. Merita amintit ca scopul principal al unui certificat energetic este reducerea emisiilor de dioxid de carbon, impreuna cu ajutarea posesorilor de imobile sa obtina facturi mai reduse la energie.

Cele mai recente studii au prezentat faptul ca circa 25% din intregul consum de energie al Romaniei este atribuit caselor, si in ultima vreme, emisiile de dioxid de carbon s-au amplificat in procent alarmant. In acest moment, avem prea multe cladiri in Romania care nu se incadreaza in standardul minim de eficienta energetica.

Asadar, acest certificat energetic este obligatoriu dpdv legal deoarece calculeaza eficienta energetica a unui imobil, si recomanda unele cai de actiune pentru imbunatatirea acestui aspect. Proprietarii de cladiri care vor le scoata la vanzare sau le ofere spre inchiriere sunt obligati de lege sa ofere cumparatorului sau chiriasului un certificat energetic pentru imobilul despre care e vorba. Toti indivizii trebuie sa fie informati asupra efectelor emisiilor de gaze cu efect de sera, si trebuie sa fie educati in scopul de a contribui la un mediu inconjurator mai sanatos.

Un certificat energetic se elibereaza in mod normal la cateva zile dupa ce au fost adunate datele necesare despre cladire. Costul obtinerii documentului se stabileste de catre firma de audit energetic care realizeaza actul, si este influentat de imobilul respectiv. Daca nu va pricepeti si nu aveti timp sa realizati hartiile necesare, veti fi bucuros sa descoperiti ca auditorul va poate asista cu asta.

Asadar, detinatorii de cladiri care vor sa obtina un certificat energetic sunt sfatuiti sa se orienteze spre o companie de audit energetic care ofera servicii de excelente la costuri cat mai avantajoase. In plus, inainte de a semna o intelegere, fi-ti sigur ca auditorul va ofera consultanta pentru realizarea documentelor necesare, cat si pentru scaderea consumului de energie. Pentru a fi sigur ca veti avea o experienta agreabila, cautati o societate de certificat energetic Bacau recomandata din partea altor clienti.