Certificat energetic Arad

Cautati un auditor energetic in orasul Dvs pentru a intocmi un certificat energetic Arad? Mai jos gasiti o lista cu auditori energetic atestati de MLPDA, impreuna cu datele necesare pentru a-i putea contacta:

Cautati un profesionist in audit energetic, iar un pret cat mai bun este important pentru Dvs?

Acum puteti obtine gratuit 5 oferte de pret de la profesionisti autorizati locali prin intermediul platformei Expert24 – iar Dvs o puteti alege pe cea mai avantajoasa! Rapid, comod, gratuit – tot ce trebuie sa faceti este sa completati formularul de cerere de oferta!

(*completarea formularului nu va obliga la nimic, ci doar constituie o cerere de oferta; daca nu sunteti multumit/a de oferte, puteti contacta oricand alti prestatori de servicii)

Auditori energetici in Arad
i-Certific

Adresa: Arad
Website: https://www.i-certific.ro/
Telefon: 0371780890
Email: office [at] i-certific.ro
Pagina de Facebook:Certificat energetic – Gaseste un auditor pentru a-l obtine

Este posibil ca unii posesori romani de constructii si spatii sa fie surprinsi sa fie informati ca nu isi pot da in chirie sau scoate la vanzare spatiul sau cladirea detinuta daca nu are un certificat energetic Arad. Astfel de acte sunt utile spre a face persoanele mai atente la eficienta energetica a constructiilor, si la un moment dat, vor conduce la diminuarea consumului de energie.

Daca sunteti in imprejurarea in care necesitati un certificat energetic, veti fi nevoit sa cautati un auditor energetic care sa va asiste cu aceasta sarcina. Expertii din aceasta industrie va vor sprijini cu informatiile de care e nevoie, si va vor ajuta sa faceti rost de documentele necesare la eliberarea unui certificat energetic.

Un certificat energetic se elibereaza doar de catre un profesionist numit auditor energetic, care este atestat de catre Ministerul Lucrarilor Publice, Dezvoltarii si Administratiei. Recomandarile regasite intr-un certificat energetic au scopul sa ajute proprietarii sa scada consumul de energie al constructiei pe care o detine. Aceste recomandari nu sunt obligatoriu de pus in practica, si fiecare posesor in parte va decide daca sa le puna in aplicare sau nu.

In ceea ce priveste termenul de valabilitate, aceste acte sunt valabile timp de 10 ani. Merita amintit ca functia principala a unui certificat energetic este reducerea emisiilor de dioxid de carbon, insa si sprijinirea detinatorilor de apartamente sa aibe facturi mai mici la energie.

Unele dintre studiile recente au aratat ca circa 27% din intregul consum energetic al tarii noastre este rezultatul caselor, si in ultima perioada, emisiile de dioxid de carbon s-au amplificat ingrijorator. La momentul actual, sunt prezente prea multe constructii in Romania care nu respecta standardul minim de eficienta energetica.

Pe aceasta cale, acest certificat energetic a devenit obligatoriu din cauza ca masoara eficienta energetica a unui imobil, si propune unele cai de actiune pentru imbunatatirea acestui aspect. Proprietarii de cladiri care vor le puna in vanzare sau le ofere spre inchiriere trebuie sa prezinte cumparatorului sau chiriasilor un certificat energetic pentru constructia in cauza. Oamenii de pretutindeni trebuie sa afle despre efectele emisiilor de gaze cu efect de sera, si trebuie sa invete ce trebuie facut pentru a contribui la un mediu inconjurator mai sanatos.

Un certificat energetic se elibereaza de regula la o zi sau doua dupa ce s-au colectat informatiile necesare despre constructie. Costul acestui document se fixeaza de catre auditorul energetic care creeaza actul, si este fixat in functie de imobilul respectiv. Daca nu va pricepeti si nu aveti timp sa pregatiti hartiile necesare, probabil va veti bucura sa descoperiti ca auditorul va poate sprijini in acest sens.

Ca sa recapitulam, posesorii de cladiri care vor sa primeasca un certificat energetic sunt sfatuiti sa se orienteze spre un auditor energetic care pune la dispozitie servicii de de calitate la tarife cat mai convenabile. Chiar mai mult, inainte de a confirma o intelegere, solicitati o confirmare ca auditorul e gata sa ofere sprijinul necesar pentru intocmirea actelor necesare, si pentru scaderea consumului de energie. Pentru a fi sigur ca veti avea o experienta placuta, alegeti o firma de certificat energetic Arad recomandata din partea prietenilor sau cunostiintelor.