Cautati un auditor energetic in orasul Dvs pentru a intocmi un certificat energetic Alexandria? Mai jos gasiti o lista cu auditori energetic atestati de MLPDA, impreuna cu datele necesare pentru a-i putea contacta:

  • nume;
  • adresa;
  • numar de telefon;
  • pagina web;
  • adresa de email;
  • pagina de Facebook.

Cautati un profesionist in audit energetic, iar un pret cat mai bun este important pentru Dvs?

Acum puteti obtine gratuit 5 oferte de pret de la profesionisti autorizati locali prin intermediul platformei Expert24 – iar Dvs o puteti alege pe cea mai avantajoasa! Rapid, comod, gratuit – tot ce trebuie sa faceti este sa completati formularul de cerere de oferta!

(*completarea formularului nu va obliga la nimic, ci doar constituie o cerere de oferta; daca nu sunteti multumit/a de oferte, puteti contacta oricand alti prestatori de servicii)

Auditori energetici in Alexandria

 
Petre Praporgescu – Auditor energetic autorizat

Adresa: Alexandria, jud. Teleorman

Telefon: 0765.688-089; 0788.009-630

Email: auditor.energ@gmail.com

Pagina de Facebook:


Certificat energetic – Cauta un auditor pentru a-l obtine

E probabil ca unii posesori romani de constructii si spatii sa fie surprinsi sa afle ca nu isi pot scoate la inchiriat sau pune in vanzare spatiul sau proprietatea detinuta in lipsa unui certificat energetic Alexandria. Astfel de hartii sunt folositoare pentru a face lumea mai atenta la eficienta energetica a imobilelor, si intr-un final, vor rezulta in diminuarea consumului de energie.

Atunci cand sunteti in circumstanta in care ati descoperit ca va trebuie un certificat energetic, este recomandat gasiti un auditor energetic care va poate ajuta in acest sens. Specialistii din aceasta nisa va vor asista cu datele de care e nevoie, si va vor ajuta sa obtineti hartiile legale necesare la realizarea unui certificat energetic.

Un certificat energetic se realizeaza doar de catre un profesionist numit auditor energetic, acesta fiind autorizat de catre Ministerul Lucrarilor Publice, Dezvoltarii si Administratiei. Recomandarile regasite intr-un certificat energetic sunt menite sa sprijine posesorii sa diminueze consumul de energie al cladirii pe care o detine. Aceste recomandari nu sunt obligatorii, si fiecare detinator in parte va decide daca le va pune in aplicare sau nu.

In ceea ce priveste termenul de valabilitate, aceste hartii sunt valabile pentru zece ani. De retinut ca scopul principal al unui certificat energetic este reducerea emisiilor de dioxid de carbon, impreuna cu ajutarea detinatorilor de apartamente sa aibe facturi mai mici la energie.

Unele dintre studiile recente au prezentat faptul ca circa 25% din intregul consum energetic al tarii noastre este atribuit caselor, iar in ultimul timp, emisiile de dioxid de carbon au crescut ingrijorator. Acum, in 2022, exista foarte multe imobile in Romania care performeaza sub standardul minim de eficienta energetica.

Astfel, acest certificat energetic este obligatoriu deoarece masoara eficienta energetica a unui imobil, si propune unele masuri pentru imbunatatirea acesteia. Posesorii de cladiri care vor le scoata la vanzare sau le ofere spre inchiriere sunt obligati sa ofere cumparatorului sau chiriasului un certificat energetic pentru imobilul in cauza. Toti oamenii trebuie sa fie informati asupra efectelor emisiilor de dioxid de carbon, si trebuie sa invete ce trebuie facut in scopul de a contribui la un mediu inconjurator mai ecologic.

Un certificat energetic se realizeaza de regula la cateva zile dupa ce au fost adunate datele necesare despre cladire. Costul documentului se stabileste de catre auditorul energetic care creeaza actul, si are legatura cu imobilul in tema. Daca sunteti nou in acest domeniu si nu aveti timp sa preparati actele necesare, va veti bucura sa fiti informat ca auditorul va poate ajuta cu acest proces.

In concluzie, posesorii de cladiri care doresc sa primeasca un certificat energetic sunt consiliati sa angajeze o companie de audit energetic care scoate pe piata servicii de de inalta calitate la tarife cat mai convenabile. In plus, inainte de a parafa o intelegere, fi-ti sigur ca auditorul va ofera sprijinul necesar pentru pregatirea actelor necesare, precum si pentru scaderea consumului energetic. In scopul de a va asigura ca veti avea o experienta placuta, alegeti o companie de certificat energetic Alexandria care a primit recomandari din partea familiei sau prietenilor.