Cautati un auditor energetic in orasul Dvs pentru a intocmi un certificat energetic Alexandria? Mai jos gasiti o lista cu auditori energetic atestati de MLPDA, impreuna cu datele necesare pentru a-i putea contacta:

  • nume;
  • adresa;
  • numar de telefon;
  • pagina web;
  • adresa de email;
  • pagina de Facebook.

Cautati un profesionist in audit energetic, iar un pret cat mai bun este important pentru Dvs?

Acum puteti obtine gratuit 5 oferte de pret de la profesionisti autorizati locali prin intermediul platformei Expert24 – iar Dvs o puteti alege pe cea mai avantajoasa! Rapid, comod, gratuit – tot ce trebuie sa faceti este sa completati formularul de cerere de oferta!

(*completarea formularului nu va obliga la nimic, ci doar constituie o cerere de oferta; daca nu sunteti multumit/a de oferte, puteti contacta oricand alti prestatori de servicii)

Auditori energetici in Alexandria

 
Petre Praporgescu – Auditor energetic autorizat

Adresa: Alexandria, jud. Teleorman

Telefon: 0765.688-089; 0788.009-630

Email: auditor.energ@gmail.com

Pagina de Facebook:


Certificat energetic – Gaseste un auditor pentru a-l elibera

Este posibil ca unii detinatori din Romania de cladiri si spatii sa fie surprinsi sa afle ca nu isi pot inchiria sau pune in vanzare spatiul sau constructia detinuta daca nu are un certificat energetic Alexandria. Aceste hartii sunt utile spre a face lumea mai atenta la eficienta energetica a constructiilor, si la un moment dat, vor conduce la reducerea consumului energetic.

Daca va aflati in imprejurarea in care va trebuie un certificat energetic, veti fi nevoit sa localizati un auditor energetic care sa va serveasca in acest sens. Expertii din aceasta nisa va vor asista cu informatiile necesare, si va vor ajuta sa intocmiti documentele necesare la realizarea unui certificat energetic.

Un certificat energetic se elibereaza numai de catre un auditor energetic, acesta fiind atestat de Ministerul Lucrarilor Publice, Dezvoltarii si Administratiei. Recomandarile regasite intr-un certificat energetic sunt menite sa ajute detinatorii sa reduca consumul de energie al constructiei pe care o detine. Acele recomandari nu sunt obligatoriu de implementat, si fiecare detinator in parte poate decide daca le va pune in aplicare sau nu.

Legat de termenul de valabilitate, aceste acte sunt valabile pentru 10 ani. Trebuie mentionat ca functia principala a unui certificat energetic este diminuarea emisiilor de gaze care incalzesc planeta, impreuna cu ajutarea detinatorilor de apartamente sa aibe facturi mai mici la energie.

Unele dintre studiile recente au prezentat faptul ca circa 25% din intregul consum energetic al tarii noastre este rezultatul caselor, si in ultima perioada, emisiile de dioxid de carbon s-au amplificat in procent alarmant. In acest moment, exista prea multe constructii in tara noastra care nu se incadreaza in standardul de baza de eficienta energetica.

Pe aceasta cale, acest certificat energetic a devenit obligatoriu deoarece evalueaza eficienta energetica a unei cladiri, si sugereaza diverse actiuni pentru imbunatatirea ei. Proprietarii de cladiri care vor le scoata la vanzare sau le scoata la inchiriat sunt obligati de lege sa puna la dispozitia cumparatorilor sau chiriasului un certificat energetic pentru imobilul in cauza. Toti indivizii trebuie sa afle despre efectele emisiilor de gaze, si trebuie sa se educe in scopul de a contribui la un mediu inconjurator mai curat.

Un certificat energetic se elibereaza de obicei la o zi sau doua dupa ce s-au colectat informatiile necesare despre cladire. Costul obtinerii documentului este stabilit de catre firma de audit energetic care elibereaza actul, si este fixat in functie de imobilul in tema. Daca nu va pricepeti si nu aveti timp sa realizati documentatia necesara, probabil va veti bucura sa descoperiti ca auditorul va poate asista cu asta.

Asadar, proprietarii de cladiri care vor sa obtina un certificat energetic sunt consiliati sa se orienteze spre o companie de audit energetic care pune la dispozitie servicii de excelente la tarife cat mai atractive. Inainte de a confirma o colaborare, asigurati-va ca auditorul ofera sprijinul necesar pentru intocmirea documentelor necesare, si pentru reducerea consumului de energie. In scopul de a va asigura ca veti avea parte o experienta placuta, cautati o societate de certificat energetic Alexandria recomandata din partea prietenilor sau cunostiintelor.