Certificat energetic Alba Iulia

Cautati un auditor energetic in orasul Dvs pentru a intocmi un certificat energetic Alba Iulia? Mai jos gasiti o lista cu auditori energetic atestati de MLPDA, impreuna cu datele necesare pentru a-i putea contacta:

Cautati un profesionist in audit energetic, iar un pret cat mai bun este important pentru Dvs?

Acum puteti obtine gratuit 5 oferte de pret de la profesionisti autorizati locali prin intermediul platformei Expert24 – iar Dvs o puteti alege pe cea mai avantajoasa! Rapid, comod, gratuit – tot ce trebuie sa faceti este sa completati formularul de cerere de oferta!

(*completarea formularului nu va obliga la nimic, ci doar constituie o cerere de oferta; daca nu sunteti multumit/a de oferte, puteti contacta oricand alti prestatori de servicii)

Auditori energetici in Alba Iulia
Simodor Grup

Adresa: B-dul Revolutiei, 106/2 , Alba Iulia
Website: http://www.simodorgrup.ro
Telefon: 0372 721 058
Email: office [at] simodorgrup.ro
Pagina de Facebook: –


Certificat energetic – Cauta un auditor pentru a-l realiza

Este posibil ca unii proprietari romani de constructii si spatii sa fie surprinsi sa afle ca nu isi pot scoate la inchiriat sau scoate la vanzare spatiul sau cladirea detinuta in lipsa unui certificat energetic Alba Iulia. Aceste acte sunt folositoare pentru a face oamenii mai atenti la eficienta energetica a constructiilor, si in cele din urma, vor avea ca efect reducerea consumului de energie.

In cazul in care sunteti in situatia in care ati descoperit ca va trebuie un certificat energetic, trebuie sa cautati un auditor energetic care va poate ajuta la rezolvarea problemei. Specialistii din aceasta nisa va vor ajuta cu datele necesare, si va vor ajuta sa intocmiti hartiile legale necesare la realizarea unui certificat energetic.

Un certificat energetic se elibereaza numai de catre un profesionist numit auditor energetic, care este atestat de catre Ministerul Lucrarilor Publice, Dezvoltarii si Administratiei. Recomandarile prezente intr-un certificat energetic sunt menite sa ajute proprietarii sa diminueze consumul de energie al constructiei pe care o poseda. Acele recomandari nu sunt obligatoriu de pus in practica, si fiecare detinator in parte poate decide daca le va pune in aplicare sau nu.

Legat de termenul de valabilitate, aceste hartii sunt valabile pentru 10 ani. Trebuie mentionat ca functia principala a unui certificat energetic este scaderea emisiilor de dioxid de carbon, insa si sprijinirea detinatorilor de constructii sa obtina facturi mai reduse la energie.

Studiile recente au aratat ca aproximativ 27% din intregul consum energetic al Romaniei este rezultatul caselor, si in ultima vreme, emisiile de gaze de sera s-au amplificat in procent alarmant. In acest moment, sunt prezente foarte multe cladiri in Romania care performeaza sub standardul minim de eficienta energetica.

Asadar, acest certificat energetic a devenit obligatoriu dpdv legal pentru ca calculeaza eficienta energetica a unei constructii, si recomanda unele cai de actiune pentru imbunatatirea acestui aspect. Proprietarii de cladiri care isi propun le puna in vanzare sau le ofere spre inchiriere trebuie sa ofere cumparatorilor sau chiriasilor un certificat energetic pentru cladirea despre care e vorba. Toti indivizii trebuie sa stie despre efectul emisiilor de gaze, si trebuie sa se educe in scopul de a contribui la un mediu inconjurator mai sanatos.

Un certificat energetic se realizeaza in mod normal in 24 sau 48 de ore dupa ce s-au colectat informatiile necesare despre cladire. Costul documentului este stabilit de catre auditorul energetic care realizeaza actul, si este fixat in functie de imobilul in tema. Daca nu va pricepeti si nu aveti timp sa pregatiti hartiile necesare, probabil va veti bucura sa fiti informat ca auditorul va poate asista cu acest proces.

In concluzie, detinatorii de cladiri care au nevoie sa primeasca un certificat energetic sunt indrumati sa caute o companie de audit energetic care pune la dispozitie servicii de de calitate la tarife cat mai atractive. Inainte de a parafa o intelegere, solicitati o confirmare ca auditorul va ofera consultanta necesara pentru realizarea hartiilor necesare, precum si pentru reducerea consumului energetic. In scopul de a va asigura ca veti avea parte o experienta lipsita de neplaceri, selectati o firma de certificat energetic Alba Iulia cu recomandari din partea prietenilor sau cunostiintelor.