Certificat energetic Alba Iulia

Cautati un auditor energetic in orasul Dvs pentru a intocmi un certificat energetic Alba Iulia? Mai jos gasiti o lista cu auditori energetic atestati de MLPDA, impreuna cu datele necesare pentru a-i putea contacta:

Cautati un profesionist in audit energetic, iar un pret cat mai bun este important pentru Dvs?

Acum puteti obtine gratuit 5 oferte de pret de la profesionisti autorizati locali prin intermediul platformei Expert24 – iar Dvs o puteti alege pe cea mai avantajoasa! Rapid, comod, gratuit – tot ce trebuie sa faceti este sa completati formularul de cerere de oferta!

(*completarea formularului nu va obliga la nimic, ci doar constituie o cerere de oferta; daca nu sunteti multumit/a de oferte, puteti contacta oricand alti prestatori de servicii)

Auditori energetici in Alba Iulia
Simodor Grup

Adresa: B-dul Revolutiei, 106/2 , Alba Iulia
Website: http://www.simodorgrup.ro
Telefon: 0372 721 058
Email: office [at] simodorgrup.ro
Pagina de Facebook: –


Certificat energetic – Ai nevoie de un auditor pentru a-l realiza

Este posibil ca unii posesori romani de cladiri si spatii sa fie nepregatiti sa fie informati ca nu isi pot inchiria sau pune in vanzare spatiul sau constructia detinuta daca nu are un certificat energetic Alba Iulia. Aceste hartii sunt folositoare pentru a face oamenii mai atenti la eficienta energetica a cladirilor, si intr-un final, vor conduce la reducerea consumului energetic.

Daca sunteti in imprejurarea in care ati descoperit ca va trebuie un certificat energetic, este recomandat gasiti un auditor energetic care sa va asiste la rezolvarea problemei. Specialistii din aceasta nisa va vor asista cu datele de care aveti nevoie, si va vor ajuta sa obtineti actele de care e nevoie la realizarea unui certificat energetic.

Un certificat energetic se elaboreaza doar de catre un specialist numit auditor energetic, care este atestat de Ministerul Lucrarilor Publice, Dezvoltarii si Administratiei. Recomandarile discutate intr-un certificat energetic sunt menite sa ajute detinatorii sa diminueze consumul energetic al constructiei detinute. Bineinteles, aceste recomandari nu sunt obligatoriu de implementat, si fiecare proprietar in parte poate decide daca le va pune in aplicare sau nu.

Iar daca vine vorba de termenul de valabilitate, aceste hartii sunt valabile pentru 10 ani. De retinut ca functia principala a unui certificat energetic este reducerea emisiilor de dioxid de carbon, impreuna cu asistarea posesorilor de imobile sa aibe facturi mai mici la energie.

Unele dintre studiile recente au ilustrat ca aproximativ 26% din totalul de consum energetic al Romaniei este rezultatul caselor, iar in ultima perioada, emisiile de dioxid de carbon s-au marit in procent alarmant. La momentul actual, avem numeroase constructii in Romania care performeaza sub standardul de baza de eficienta energetica.

Pe aceasta cale, acest certificat energetic a devenit obligatoriu deoarece evalueaza eficienta energetica a unui imobil, si recomanda cateva masuri pentru imbunatatirea acestui aspect. Detinatorii de cladiri care planifica le scoata la vanzare sau le scoata la inchiriat trebuie sa ofere cumparatorilor sau chiriasilor un certificat energetic pentru constructia in cauza. Toti indivizii trebuie sa fie informati asupra efectelor emisiilor de gaze cu efect de sera, si trebuie sa se educe spre a contribui la un mediu inconjurator mai ecologic.

Un certificat energetic se realizeaza de obicei la o zi sau doua dupa ce s-a facut colectarea datelor necesare despre cladire. Pretul obtinerii documentului se fixeaza de catre firma de audit energetic care elibereaza actul, si este fixat in functie de imobilul analizat. Daca nu aveti experienta si nu aveti timp sa realizati actele necesare, va veti bucura sa descoperiti ca auditorul va poate asista in acest sens.

In concluzie, posesorii de cladiri care au nevoie sa obtina un certificat energetic sunt indrumati sa se orienteze spre o companie de audit energetic care scoate pe piata servicii de de inalta calitate la tarife cat mai atractive. Inainte de a parafa o intelegere, solicitati o confirmare ca auditorul ofera consultanta pentru realizarea documentelor necesare, cat si pentru reducerea consumului de energie. Pentru a fi sigur ca veti avea parte o experienta lipsita de neplaceri, alegeti o societate de certificat energetic Alba Iulia care a primit recomandari din partea familiei sau prietenilor.